PIKA Posted June 23, 2006 Posted June 23, 2006 Cześc Paula wreszcie obejrzalam sobie Twoje psiuty, bo niby na zywo moglam, ale nie jednak nie moglam :evil_lol: Biedny Max :shake:, ale "co nas nie zabije to nas wzmocni" ;) bedzie dobrze :razz: Quote
Paula Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 Witaj PIKA w maksiowej galerii :multi: Bedziemy dzis nad kanalkiem z Vectrą i Lalą okolo 17, po stronie zoliborskiej. Jak ktos ma chec to zapraszamy. Quote
Vectra Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 Dojechała ja do domu zaras się przepłucze , przebiore zawijam Lale i śmigam do was :cool3: :cool3: :cool3: Quote
dreamer Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 :-] ~*~*~*~*~*~*~ ~*~*~*~*~*~*~ ~*~*~*~*~*~*~ Quote
Alicja Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale psiuty maja długie jęzorki:p Quote
malawaszka Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 aMaxio synuś widzę nie tracił czasu :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
PIKA Posted June 24, 2006 Posted June 24, 2006 [quote name='paula_z'] Bedziemy dzis nad kanalkiem z Vectrą i Lalą okolo 17, po stronie zoliborskiej. Jak ktos ma chec to zapraszamy. ja i tak bym nie dotarla :evil_lol: z wiadomych wzgledów :evil_lol: buhaha ten jaki szybki :evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 haha ale super zdiatka :multi: haha widze ze Maksiu sie nie cackal odrazu do roboty sie brał:lol: Quote
Vectra Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Maksiu się poprostu zakochał w mojej Lali :loveu: :loveu: Tylko że zamiast kwiatów i kawy odrazu zabrał się do rzeczy :evil_lol: :evil_lol: A Lalcia jako że siła spokoju dzielnie znosiła amory :diabloti: :diabloti: Piesy dogadały się super nie było wcaleńkiej zwady :cool3: :cool3: bawiły się łądnie tylko strasznie było gorąco i padły szybko. Komary nas zaatakowały :mad: :mad: jej ile tego robactwa tam było :crazyeye: Quote
e.v.a Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 Vectra napisał(a):Maksiu się poprostu zakochał w mojej Lali :loveu: :loveu: Tylko że zamiast kwiatów i kawy odrazu zabrał się do rzeczy :evil_lol: :evil_lol: A Lalcia jako że siła spokoju dzielnie znosiła amory :diabloti: :diabloti: Piesy dogadały się super nie było wcaleńkiej zwady :cool3: :cool3: bawiły się łądnie tylko strasznie było gorąco i padły szybko. Komary nas zaatakowały :mad: :mad: jej ile tego robactwa tam było :crazyeye: :evil_lol: nie dziwie sie ze sie zakochal bo Lala panienka niesamowita:loveu: Quote
Paula Posted June 25, 2006 Author Posted June 25, 2006 Hej, hej :multi: bebeczki :evil_lol: Ewcia, dzieki za fajne spotkanko :) Stado masz zajebiste :lol: Siostro, dzieki, ze wstawilas foty, mi sie nic nie chce dzisiaj przez ten upal :cool1: Maksiu to molestator wstretny :shake: Pancia sie wstydzila za synka :oops: Kurcze, on mi sie tak ladnie bawil z suczkami, a teraz kazdą, poza Axa, molestuje :mad: Erotoman jeden :diabloti: Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 czesc foty Axy i Maxa nie powychodzily dobre w zasadzie wstyd pokazywac :oops: ale jak Ci zależy to moge wstawic Quote
dbsst Posted June 25, 2006 Posted June 25, 2006 biec ciagle biec w strone słońca :evil_lol: Axa :loveu: Quote
Basia&Safi Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 swietne fotki naprawde :):):):) to sie nazywa szczescie :):):) Quote
Paula Posted June 26, 2006 Author Posted June 26, 2006 Super Debe, dzieki :multi: Axa laząca po drzewach - super. Quote
asiunia Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Hej! Przejrzalam cala galerie i baardzo mi sie podoba.Bede tutaj wpadac czesciej:evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 [quote name='dbsst']biec ciagle biec w strone słońca :evil_lol: łojeja łojeja jakie sliczne dupeczki z antenkami biegna sobie:loveu: Quote
dbsst Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 paula_z napisał(a):Super Debe, dzieki :multi: Axa laząca po drzewach - super. całaprzyjemność po naszej stronie powiem Wam w tajemnicy Axa to KOT :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted June 26, 2006 Posted June 26, 2006 Axa to zajefajna sucz :loveu: :loveu: ona ma bardzo orginalny sposób komunikowania się z otoczeniem :cool3: :cool3: i jest bardzo , ale to bardzo grzeczną dziewczynką :multi: :multi: jej pokaz skoczności też widziałam :diabloti: Paula a jak tam mój zięciu :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 27, 2006 Author Posted June 27, 2006 Witaj Asiunia :multi: Czesc cioteczki :cool3: Ja zawsze mowilam, ze Axa ma cos z kota :) Lazi po drzewach, mruczy duzo, jest taka luzna i gietka. A jest taka wyjatkowa tez dlatego, o czym pisze ciocia Vetcra, ze ma zupelnie inna mowe ciala niz wiekszosc psow, czesto sie jezy nie ze zlosci, tylko z emocji, a jak sie wita to doslownie sie usmiecha, podnosi przednia warge, jakby sie szczerzyla :D A zieciuniu dobrze, spi jeszcze; ranka juz zagojona, ale sobie rozdrapuje strupy, a Axa go tak smiesznie ciuka po tej lepetynce :D Quote
Vectra Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Cześć :cool3: Paula ja ci mówie ją trzeba zapoznać z moim kotem :evil_lol: :evil_lol: chyba by się dogadali ;) ;) ;) Ciesze się że Maksiowi się ranka ładnie zagoiła:lol: Quote
Paula Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [SIZE="1"]Oj nie, nie, z Ivanem nie, wystarczy ze Maksiu jest bliznowaty :evil_lol: Za kotami ( i ptakami) ona gania jak szalona, wlasnie po drzewach lazi za kotami, Maksia odwolam, jak leci za kotem, a Axy nie :shake: Na tym drzewie, jest budka dla ptaków, ona do niej chciala wejsc :) [SIZE="1"]Hehe, kto pamieta "budke dla psów"? Quote
Paula Posted June 28, 2006 Author Posted June 28, 2006 [quote name='Vectra']Maksiu się poprostu zakochał w mojej Lali :loveu: :loveu: Tylko że zamiast kwiatów i kawy odrazu zabrał się do rzeczy :evil_lol: :evil_lol: Tesciowa, zobacz: Maksiu jednak przyniosl kwiatek, moj dzentelmen kochany :loveu: :diabloti: Quote
Alicja Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='paula_z'] Tesciowa, zobacz: Maksiu jednak przyniosl kwiatek, moj dzentelmen kochany :loveu: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki romantyczny :loveu: Quote
Recommended Posts