Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Cześc Paula

wreszcie obejrzalam sobie Twoje psiuty, bo niby na zywo moglam, ale nie jednak nie moglam :evil_lol:

Biedny Max :shake:, ale "co nas nie zabije to nas wzmocni" ;) bedzie dobrze :razz:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj PIKA w maksiowej galerii :multi:

Bedziemy dzis nad kanalkiem z Vectrą i Lalą okolo 17, po stronie zoliborskiej. Jak ktos ma chec to zapraszamy.

Posted

[quote name='paula_z']

Bedziemy dzis nad kanalkiem z Vectrą i Lalą okolo 17, po stronie zoliborskiej. Jak ktos ma chec to zapraszamy.

ja i tak bym nie dotarla :evil_lol: z wiadomych wzgledów :evil_lol:

buhaha ten jaki szybki :evil_lol:

Posted

Maksiu się poprostu zakochał w mojej Lali :loveu: :loveu:
Tylko że zamiast kwiatów i kawy odrazu zabrał się do rzeczy :evil_lol: :evil_lol:
A Lalcia jako że siła spokoju dzielnie znosiła amory :diabloti: :diabloti:
Piesy dogadały się super nie było wcaleńkiej zwady :cool3: :cool3: bawiły się łądnie tylko strasznie było gorąco i padły szybko.
Komary nas zaatakowały :mad: :mad: jej ile tego robactwa tam było :crazyeye:

Posted

Vectra napisał(a):
Maksiu się poprostu zakochał w mojej Lali :loveu: :loveu:
Tylko że zamiast kwiatów i kawy odrazu zabrał się do rzeczy :evil_lol: :evil_lol:
A Lalcia jako że siła spokoju dzielnie znosiła amory :diabloti: :diabloti:
Piesy dogadały się super nie było wcaleńkiej zwady :cool3: :cool3: bawiły się łądnie tylko strasznie było gorąco i padły szybko.
Komary nas zaatakowały :mad: :mad: jej ile tego robactwa tam było :crazyeye:

:evil_lol: nie dziwie sie ze sie zakochal bo Lala panienka niesamowita:loveu:

Posted

Hej, hej :multi: bebeczki :evil_lol:

Ewcia, dzieki za fajne spotkanko :) Stado masz zajebiste :lol:

Siostro, dzieki, ze wstawilas foty, mi sie nic nie chce dzisiaj przez ten upal :cool1:

Maksiu to molestator wstretny :shake: Pancia sie wstydzila za synka :oops: Kurcze, on mi sie tak ladnie bawil z suczkami, a teraz kazdą, poza Axa, molestuje :mad: Erotoman jeden :diabloti:

Posted

paula_z napisał(a):
Super Debe, dzieki :multi: Axa laząca po drzewach - super.

całaprzyjemność po naszej stronie

powiem Wam w tajemnicy Axa to KOT :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Axa to zajefajna sucz :loveu: :loveu: ona ma bardzo orginalny sposób komunikowania się z otoczeniem :cool3: :cool3: i jest bardzo , ale to bardzo grzeczną dziewczynką :multi: :multi: jej pokaz skoczności też widziałam :diabloti:
Paula a jak tam mój zięciu :cool3: :cool3: :cool3: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Witaj Asiunia :multi: Czesc cioteczki :cool3:

Ja zawsze mowilam, ze Axa ma cos z kota :) Lazi po drzewach, mruczy duzo, jest taka luzna i gietka. A jest taka wyjatkowa tez dlatego, o czym pisze ciocia Vetcra, ze ma zupelnie inna mowe ciala niz wiekszosc psow, czesto sie jezy nie ze zlosci, tylko z emocji, a jak sie wita to doslownie sie usmiecha, podnosi przednia warge, jakby sie szczerzyla :D
A zieciuniu dobrze, spi jeszcze; ranka juz zagojona, ale sobie rozdrapuje strupy, a Axa go tak smiesznie ciuka po tej lepetynce :D

Posted

Cześć :cool3:

Paula ja ci mówie ją trzeba zapoznać z moim kotem :evil_lol: :evil_lol: chyba by się dogadali ;) ;) ;)

Ciesze się że Maksiowi się ranka ładnie zagoiła:lol:

Posted

[SIZE="1"]Oj nie, nie, z Ivanem nie, wystarczy ze Maksiu jest bliznowaty :evil_lol:
Za kotami ( i ptakami) ona gania jak szalona, wlasnie po drzewach lazi za kotami, Maksia odwolam, jak leci za kotem, a Axy nie :shake: Na tym drzewie, jest budka dla ptaków, ona do niej chciala wejsc :) [SIZE="1"]Hehe, kto pamieta "budke dla psów"?

Posted

[quote name='Vectra']Maksiu się poprostu zakochał w mojej Lali :loveu: :loveu:

Tesciowa, zobacz: Maksiu jednak przyniosl kwiatek, moj dzentelmen kochany :loveu: :diabloti:

Posted

[quote name='paula_z']
Tesciowa, zobacz: Maksiu jednak przyniosl kwiatek, moj dzentelmen kochany :loveu: :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki romantyczny :loveu: