HuSkYdIaNa Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 no ta fotka to jest superowa:multi: byle tu takich wiecej:p Quote
Paula Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 HuSkYdIaNa - witamy :bigok: Alez tu jest duzo takich fotek, a mam jeszcze wiecej, ale nie mam czasu ich zmniejszyc i wrzucic :angryy: Quote
Vectra Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 Hej Paula jak zdrówko ?? Dawaj foty ślicznotek nie wykręcaj się :cool1: :cool1: Quote
Alicja Posted June 8, 2006 Posted June 8, 2006 ;)hey , zdrowe towarzystwo już :razz:, bo my tu wyglądamy nowych foteczek:p Quote
Paula Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Hej dziewczeta. Ze zdrowkiem juz dobrze, dzieki. Ja sie nie wykrecam, naprawde nie mam czasu, duuuzo pracy mam, serwer z danymi mi padł :angryy: , czekam na telefon od informatyka, jak na wyrok :placz: Moze wrzuce cos w nocy, bo ostatnio spac nie moge. Quote
Paula Posted June 8, 2006 Author Posted June 8, 2006 Dopiero wrocilam do domku, nie wrzuce nic juz, nie bijcie :modla: Zajrze szybciutko co tam u Was sie dzieje, jeszcze musze znalezc pare informacji w necie i uciekam spac. Do jutra :bye: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Cola napisał(a):no i gdzie są fotki? :mad::razz::razz::razz::razz::razz: Quote
Alka Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 Coś wszyscy dopominają się o fotki...:evil_lol: a ja jestem pierwszy raz w Waszej galerii ,całej jeszcze nie przejrzałam , ale już zachwyciłam się Maksiem.:loveu: śliczna mordzia :loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Beda, beda, ale pozniej, w nocy; nie mam teraz dostepu do kompa, na ktorym są fotki, w ogole nie powinno mnie tu byc :evil_lol: Ciagle praca, praca, praca....mam dosc, chyba zmienie branze :angryy: Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 [quote name='paula_z']Beda, beda, ale pozniej, w nocy; nie mam teraz dostepu do kompa, na ktorym są fotki, w ogole nie powinno mnie tu byc :evil_lol: Ciagle praca, praca, praca....mam dosc, chyba zmienie branze :angryy::razz:no właśnie ....kto to wymyślił ,że trzeba pracować :angryy: Quote
Paula Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Alka']Coś wszyscy dopominają się o fotki...:evil_lol: a ja jestem pierwszy raz w Waszej galerii ,całej jeszcze nie przejrzałam , ale już zachwyciłam się Maksiem.:loveu: śliczna mordzia :loveu::loveu::loveu: Alka - dzieki, witamy :multi: U mnie kilka stron do przejrzenia na szczescie, a nie tyle co u Panstwa R. :crazyeye: :diabloti: Quote
Paula Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:no właśnie ....kto to wymyślił ,że trzeba pracować :angryy: No wlasnie :mad: Ja zwykle lubie popracowac, ale ostatnio jakos trace serce do tej roboty :shake: Musze gdzies wyjechac. Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 ja też bardzo lubie pracowac :diabloti: :diabloti: coprawda większość pracy mam w domu :-( :-( ale może i dobrze bo i tak zamiast pracować to siedze na dogo :evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Ja mam tak samo - praca w domu, zamiast pracowac siedze na dogo, a potem zarywam nocki :oops: Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 paula_z napisał(a):Ja mam tak samo - praca w domu, zamiast pracowac siedze na dogo, a potem zarywam nocki :oops: ja się już kompletnie przestawiłam nie moge usnąć wcześniej niż o 3-4 w nocy. nawet jak wstane o 6 rano to i tak nie moge zasnąć o normalej porze. w dzień to i owczem moge spać do woli , a noce bezsenne :shake: :shake: kiedy fotki ??? :p Quote
Paula Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Vectra napisał(a):ja się już kompletnie przestawiłam nie moge usnąć wcześniej niż o 3-4 w nocy. nawet jak wstane o 6 rano to i tak nie moge zasnąć o normalej porze. w dzień to i owczem moge spać do woli , a noce bezsenne :shake: :shake: kiedy fotki ??? :p Hihihi, witaj w klubie sów ;) Ja sie rozbudzam o 23 :D Fotki w nocy :) Quote
Vectra Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 paula_z napisał(a):Hihihi, witaj w klubie sów ;) Ja sie rozbudzam o 23 :D Fotki w nocy :) mam dokładnie tak samo :cool1: :cool1: mój TZ się cieszy bo ma całe wyro dla siebie :diabloti: prawie całe ;) ;) bo jak on uśnie to po kolei towarzystwo mu się wbija do łóżka. Quote
Paula Posted June 9, 2006 Author Posted June 9, 2006 Uciekam, bede poznym wieczorem to moze wrzuce foty :eviltong: :diabloti: Quote
Cimi Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 O 3-4 godzinie ? Wow :o. U mnie maks to druga :lol:, a pozostali domownicy spią. A uczyć się zaczynam i lekcje o około 21:shake:. Quote
dreamer Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 kilka fotek zanim Paula wrzuci wiecej ~*~ Axa kombinuje, jak tu zabrac Maxowi kosteczkę :-] Suczka w końcu zabrała pieskowi kosteczkę, ale nie zdążyłam zrobić zdjęcia Quote
Alicja Posted June 9, 2006 Posted June 9, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Axa siła woli chce mu wyciągnąć tą kosteczkę ;) Quote
Recommended Posts