Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='paula_z']Jeszcze dwie fotki na dobranoc

Witajcie ludzie :)
Piekne dwa pieski :) Axa słodziak na fotce totalny :loveu: :loveu: :loveu: A Maxio - macho !:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dzieki

[quote name='basiulka22tychy']hmmm na dobranoc byly a na dzien dobry hmmmmm :cool3:

na dzien dobry nie bylo, ale jest kilka fotek z dzisiejszego spacerku :-]

Posted

Czesc dziewczyny :loveu:
Komp mi powoli pada, jakiegos wirusa mam, jutro musze leciec po plytki i dyskietki, zanim mi zupelnie padnie

Nasze przymiarki do spring pole

Axa, mimo ze mixer, jest bardziej zacieta do spring pole niz Maksiu, jak widzi wiszacy gryzak, dostaje po prostu bialej goraczki, nic jej nie jest w stanie powstrzymac przed probą rozszarpania go To Axa tak rozprula gryzak juz pierwszego dnia

Posted

Alu, moj tez sie nie sprawdza w spring pole, musi miec tylne lapki na ziemi, inaczej szczeka na gryzak, zeby do niego zszedl :) Jesli Ozzy lubi sie szarpac sznurkiem czy gryzakiem, to mozecie sie pobawic w sport, tak jak my, nie zamierzam go trenowac do jakis zawodow :shake:.

Luthien - zajefajny avatar :D

Posted

Poogladałam galerie. Zastanowiło mnie czy to co trzyma w pysku łobuz to taki sam sznur jak Zmoroszelmowy :) Kilka postow dalej doczytałam ze tak ;) Jedyna roznica ze nasz jest nadal jak nowy :) No...oprocz koloru ;)

A ta fotka Maxia jest słodka :) Kokieteryjnie poddany ale nie do konca ;)

Posted

[quote name='Pysia']
Poogladałam galerie. Zastanowiło mnie czy to co trzyma w pysku łobuz to taki sam sznur jak Zmoroszelmowy :) Kilka postow dalej doczytałam ze tak ;) Jedyna roznica ze nasz jest nadal jak nowy :) No...oprocz koloru ;)
Sznurek juz mamy nowy, zreszta juz trzeci w tym roku, ale jeszcze dwa żyją. Jak przegladalam fotki, przyszla mi do glowy krotka fotostory:

Mamo, mam sznurek, pobaw sie ze mna, poszarp, no poszarp

Gdzie jest sznurek, gdzie on jest...

Kurde, nie moge zdjąć...

Axa, pomoz mi...

Chodz Axa, idziemy stąd; ale masz pomysly, mama

Posted

Świetne fotki, a sznur - jak kazda zabawka, u amstaffów na dużo krócej starcza. Chociaż Raptus miał swoją linę przez 6 lat i zniszczył go dopiero jak zaczął bawić sie nia z innymi psami.

Posted

Kati napisał(a):
Świetne fotki, a sznur - jak kazda zabawka, u amstaffów na dużo krócej starcza. Chociaż Raptus miał swoją linę przez 6 lat i zniszczył go dopiero jak zaczął bawić sie nia z innymi psami.

No wlasnie, one razem tak wykanczają te sznurki, bo jak kazde ma swoj to zyją dluzej :lol: Teraz maja dwa, a nawet dwa i pol, bo jeszcze zostaly zwloki tego z pierwszych fotek ;)