Alicja Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='paula_z']Jeszcze dwie fotki na dobranoc Moje dwie pieszczochy :loveu: Axa ma minkę niewiniątka , Maxio coś wypatrzył :razz: Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='paula_z']Jeszcze dwie fotki na dobranoc słodkości :loveu: Quote
Paula Posted May 17, 2006 Author Posted May 17, 2006 Dobranoc ciociu Colu, Basiu, Alu i Ewu :evil_lol: Quote
e.v.a Posted May 17, 2006 Posted May 17, 2006 [quote name='paula_z']Dobranoc ciociu Colu, Basiu, Alu i Ewu :evil_lol: haha dobranoc drogie dzieci :evil_lol: Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 [quote name='paula_z']Jeszcze dwie fotki na dobranoc Witajcie ludzie :) Piekne dwa pieski :) Axa słodziak na fotce totalny :loveu: :loveu: :loveu: A Maxio - macho !:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted May 18, 2006 Author Posted May 18, 2006 Witaj Pysia :multi: U nas jest odwrotnie - Axa maczo, Maksiu ulegly, choc czasem sie postawi ;) Quote
Basia&Safi Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 hmmm na dobranoc byly a na dzien dobry hmmmmm :cool3: Quote
dreamer Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 dzieki [quote name='basiulka22tychy']hmmm na dobranoc byly a na dzien dobry hmmmmm :cool3: na dzien dobry nie bylo, ale jest kilka fotek z dzisiejszego spacerku :-] Quote
Pysia Posted May 18, 2006 Posted May 18, 2006 O czym on opowiada? :loveu: Ja też chciałabym wiedziec ;) Quote
olcha Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 A masz :diabloti: Ja nic pańciu nie przeskrobałam! Słowo! ;) Quote
Paula Posted May 19, 2006 Author Posted May 19, 2006 Fajne opisy :-D Maksiu - atleta - brzuszki robi :evil_lol: Quote
Cola Posted May 19, 2006 Posted May 19, 2006 Fajne fotki ze spacerku, opisy buhahaha dobre :lol: Quote
Paula Posted May 21, 2006 Author Posted May 21, 2006 Czesc dziewczyny :loveu: Komp mi powoli pada, jakiegos wirusa mam, jutro musze leciec po plytki i dyskietki, zanim mi zupelnie padnie Nasze przymiarki do spring pole Axa, mimo ze mixer, jest bardziej zacieta do spring pole niz Maksiu, jak widzi wiszacy gryzak, dostaje po prostu bialej goraczki, nic jej nie jest w stanie powstrzymac przed probą rozszarpania go To Axa tak rozprula gryzak juz pierwszego dnia Quote
Alicja Posted May 22, 2006 Posted May 22, 2006 :razz:Ozulca wcale takie zabawy nie biorą :shake: a mógłby troszkę poćwiczyć Quote
Paula Posted May 22, 2006 Author Posted May 22, 2006 Alu, moj tez sie nie sprawdza w spring pole, musi miec tylne lapki na ziemi, inaczej szczeka na gryzak, zeby do niego zszedl :) Jesli Ozzy lubi sie szarpac sznurkiem czy gryzakiem, to mozecie sie pobawic w sport, tak jak my, nie zamierzam go trenowac do jakis zawodow :shake:. Luthien - zajefajny avatar :D Quote
Basia&Safi Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 nono jak sie slicznie zabawiaja :):):):) ahhh pomiziala bym Cie po brzuszku :):):):) Quote
Pysia Posted May 24, 2006 Posted May 24, 2006 Poogladałam galerie. Zastanowiło mnie czy to co trzyma w pysku łobuz to taki sam sznur jak Zmoroszelmowy :) Kilka postow dalej doczytałam ze tak ;) Jedyna roznica ze nasz jest nadal jak nowy :) No...oprocz koloru ;) A ta fotka Maxia jest słodka :) Kokieteryjnie poddany ale nie do konca ;) Quote
Paula Posted May 24, 2006 Author Posted May 24, 2006 [quote name='Pysia'] Poogladałam galerie. Zastanowiło mnie czy to co trzyma w pysku łobuz to taki sam sznur jak Zmoroszelmowy :) Kilka postow dalej doczytałam ze tak ;) Jedyna roznica ze nasz jest nadal jak nowy :) No...oprocz koloru ;) Sznurek juz mamy nowy, zreszta juz trzeci w tym roku, ale jeszcze dwa żyją. Jak przegladalam fotki, przyszla mi do glowy krotka fotostory: Mamo, mam sznurek, pobaw sie ze mna, poszarp, no poszarp Gdzie jest sznurek, gdzie on jest... Kurde, nie moge zdjąć... Axa, pomoz mi... Chodz Axa, idziemy stąd; ale masz pomysly, mama Quote
Kati Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 Świetne fotki, a sznur - jak kazda zabawka, u amstaffów na dużo krócej starcza. Chociaż Raptus miał swoją linę przez 6 lat i zniszczył go dopiero jak zaczął bawić sie nia z innymi psami. Quote
Paula Posted May 25, 2006 Author Posted May 25, 2006 Kati napisał(a):Świetne fotki, a sznur - jak kazda zabawka, u amstaffów na dużo krócej starcza. Chociaż Raptus miał swoją linę przez 6 lat i zniszczył go dopiero jak zaczął bawić sie nia z innymi psami. No wlasnie, one razem tak wykanczają te sznurki, bo jak kazde ma swoj to zyją dluzej :lol: Teraz maja dwa, a nawet dwa i pol, bo jeszcze zostaly zwloki tego z pierwszych fotek ;) Quote
e.v.a Posted May 25, 2006 Posted May 25, 2006 [quote name='paula_z']Chodz Axa, idziemy stąd; ale masz pomysly, mama haha dobry komentarz:evil_lol: :lol: Quote
Recommended Posts