Basia&Safi Posted April 30, 2006 Posted April 30, 2006 Zapraszam dzis do nas bedzie Astkowo :):):) i zycze duzoo sloneczkaaa :):):) Quote
Paula Posted April 30, 2006 Author Posted April 30, 2006 dbsst napisał(a):hahaha to moge śmmieło powiedzieć witaj sąsiadko ;) co prawda teraz rzadziej tu jesteśmy ale czasem.........się stawiamy i na kępie :cool3: Naprawde? To super, Maksiu z przyjemnoscia pozna Szpilke :multi: Napisz, kiedy bedziecie, a my sie dostosujemy. O, Basia, juz pędzę.... Quote
madziara1983 Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 Kurde jak tak się przyglądam to on wyglada na coraz większego na tych fotach..... Świetne fotki ,świetne naprawde tz nie fotki co ja pisze psicho swietne...:loveu: Quote
DORRAG Posted May 1, 2006 Posted May 1, 2006 [quote name='paula_z'] Cudo, normalnie cudny psiak:loveu: :loveu: To zdjęcie jest super a te oczka:loveu: Quote
Paula Posted May 3, 2006 Author Posted May 3, 2006 Witam. Dzisiejszego wieczora postanowilam Was zaslodzic :evil_lol: "Siema dziewczyny " "Spiacy juz jestem " "Oczka mi sie kleja " "Usypiam juz " "Spie " Dobranoc Quote
e.v.a Posted May 3, 2006 Posted May 3, 2006 [quote name='paula_z'] Dobranoc buziaczek w nochalek od cioci Ewy:loveu: Quote
madziara1983 Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 :cool3: No Maksiu to uwodziciel ,własnie oczko do Suczek puszcza;) Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 [quote name='paula_z']O, moje cioteczki kochane :loveu:pysiolek do wycałowania Quote
Paula Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:loveu:pysiolek do wycałowania "O, nastepna ulubiona ciocia " Quote
Alicja Posted May 4, 2006 Posted May 4, 2006 ten pycholek taki aksamitny:loveu:i te duże mokre nosio ...jak ja to koffam moja paskuda też wiecznie obcałowana :p Quote
Paula Posted May 4, 2006 Author Posted May 4, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']ten pycholek taki aksamitny:loveu:i te duże mokre nosio ...jak ja to koffam moja paskuda też wiecznie obcałowana :p A do tego on taki cierpliwy, jak sie go mietosi, nawet ja ma dosyc miziania to tylko uszka po sobie kladzie i znosi wszystko w milczeniu (szczegolnie "pieszczoty" dzieciakow). Moj klocuszek kochany :loveu: Quote
Basia&Safi Posted May 7, 2006 Posted May 7, 2006 halloo co jest 3 dni bez fotek to sem ne da :cool3: :( Quote
Paula Posted May 7, 2006 Author Posted May 7, 2006 Przepraszam Was, drogie cioteczki, ale mam urwanie glowy w zwiazku z Bialaskiem, sprawy sie komplikuja, niestety. Postaram sie jeszcze wieczorkiem cos wrzucic. Papa :loveu: Quote
dreamer Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 jestem Pauli siostra, Axy adopcyjna mama kilka fotek (nie najlepszej jakosci niestety), bo Paula zajeta sprawami Bialasa Quote
Paula Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Czesc siostrzyczko. Fajnie te fotki powycinalas :) A tej to ja w ogole nie pamietam: Fajna minke Axa zrobila:D Quote
Paula Posted May 8, 2006 Author Posted May 8, 2006 Cola napisał(a):buhahahahaha jaka minka :evil_lol: przerażenia Dokladnie tak, to jest wyciete ze zdjecia, na ktorym Axa go odgania od patyczka. Nasza sucz jest bardzo dominujaca, a Maksiu trzesie przed nia portkami :D Wczoraj zrobilismy pierwsze podejscie do spring pole. Axa, mimo ze mixer, ma wiekszą korbe na gryzak iz Max, dorwala sie do niego z taka zawzietoscia, ze az porwala. Musze koniecznie pozyczyc aparat. Quote
olcha Posted May 8, 2006 Posted May 8, 2006 Hiihihiihih ale macie wspaniałych przyjaciół :loveu: Quote
Paula Posted May 9, 2006 Author Posted May 9, 2006 Szybko wrzucam foteczki Maksia i lecimy na spacerek :evil_lol: Quote
Recommended Posts