Paula Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Czesc dziewczeta :lol: Wrocilam od tesciówki i ide zaraz z Ewcia na kawke :multi: Wpadajcie do Araba, bedziemy tam do zamknięcia ;) :evil_lol: Quote
PIKA Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Bry wieczór :multi: Ja myslam, ze Wy już tam siedzicie :evil_lol: Quote
Maga100 Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='malawaszka']jejuuu noo śliczne są :loveu: i to miejsce gdzie byliście ahhhh moje ulubione - super traweczka i wielkie drzewa :loveu: przecież ty też tam byłaś :p ach, zapomniałam, za dużo wypiłaś i nie pamiętasz :grins: Quote
Alicja Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 paula_z napisał(a):Czesc dziewczeta :lol: Wrocilam od tesciówki i ide zaraz z Ewcia na kawke :multi: Wpadajcie do Araba, bedziemy tam do zamknięcia ;) :evil_lol::cool3:i jeszcze tam jestescie Quote
BeaC Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:ale SUPER zdjęcie:crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Maks boskowo zjawiskowy....hehehe siedze sobie przed kompem i mówię do Luśki a gdzie Maks???? a ona na balkon biegnie:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='paula_z'] Wpadajcie do Araba, bedziemy tam do zamknięcia ;) :evil_lol: Araba jeszcze nie zamknęli? :crazyeye: :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='Maga100']przecież ty też tam byłaś :p serio??? :-o :evil_lol: hahaha na fotach wygląda fajniej :evil_lol: albo jak tam byłam to byłam tak w Was wpatrzona, że nie zwróciłam uwagi na piękne otoczenie :p :diabloti: Quote
Paula Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 Witajcie babeczki. Przespalam caly dzien, przytrulam sie soczkiem znowu :evil_lol: Quote
Alicja Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 [quote name='paula_z']Witajcie babeczki. Przespalam caly dzien, przytrulam sie soczkiem znowu :evil_lol::shake:no to teraz na mus Arab pójdzie siedzieć :cool3: Quote
PIKA Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 paula_z napisał(a):Witajcie babeczki. Przespalam caly dzien, przytrulam sie soczkiem znowu :evil_lol: a mialyście kawe pić :razz: Quote
Paula Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 [quote name='Alicjarydzewska']:shake:no to teraz na mus Arab pójdzie siedzieć :cool3: Hehe :D Bylysmy w Zagielku, bo Arab byl wypelniony po brzegi :roll: Ale przytrulam sie domowym soczkiem :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 paula_z napisał(a):przytrulam sie domowym soczkiem :evil_lol: :crazyeye: no co Ty??? wino pędzisz???? :evil_lol: Quote
Paula Posted September 24, 2006 Author Posted September 24, 2006 malawaszka napisał(a)::crazyeye: no co Ty??? wino pędzisz???? :evil_lol: Hehe :D to byl soczek ze sklepu, ktory mialam w domu ;) tylko jakis stary musial byc :roll: Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 paula_z napisał(a):Hehe :D to byl soczek ze sklepu, ktory mialam w domu ;) tylko jakis stary musial byc :roll::cool3:blllee e to współczuwam ....a jak dzis samopoczucie :razz: Quote
Paula Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Alicjarydzewska napisał(a)::cool3:blllee e to współczuwam ....a jak dzis samopoczucie :razz: Dzis juz dobrze, dziękówka :lol: juz nawet skonczylam robote :cool3: Quote
Vectra Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 paula_z napisał(a):Dzis juz dobrze, dziękówka :lol: juz nawet skonczylam robote :cool3: to dobzie że się dobzie jus czujes :cool3::cool3: Quote
Paula Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Mam jeszcze sporo fotek ze spacerku z Debe i Szpila :cool3: Piesy mialy dwoch patyczkowych :evil_lol: Drugi patyczkowy byl z taka sunią: Spotkalismy mlodego łyżwa :evil_lol: : i jeszcze taki o sie przypaletal :evil_lol: : Quote
Alicja Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :razz:oni naprawde mieli dobre zamiary :cool3: dobrze że to nie kije do bejsbola ;) Quote
Paula Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Axa:"Maksiu, lepiej sie nie zblizaj" :evil_lol: Quote
malawaszka Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 hahaha w obronie przed pitem mordercą :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 jaki serdeczny uśmiech :evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak mój Kano się uśmiecha do dziewczynek :p Quote
Recommended Posts