Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ;)ale fajniste nocne foty ....tylko ja to w nocy śpie i chyba nie wypróbuje takich robić ;) Cześć Paula:multi: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Hehe, czesc Alu :lol: Foty byly robione okolo 20, jak sie ciemno robilo, a wyszly jakby byl srodek nocy. Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Czesć Paula :multi: a ja dzisiaj wstalam później od Ciebie :eviltong: :lol: Niezłe te "nocne" fotki robione wieczorem :lol: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Czesc Aga, ja bym jeszcze pospala, ale mnie listonosz domofonem obudzil :mad: :angryy: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 paula_z napisał(a):Czesc Aga, ja bym jeszcze pospala, ale mnie listonosz domofonem obudzil :mad: :angryy: też zawsze do Ciebie dzwoni? :roll: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 PIKA napisał(a):też zawsze do Ciebie dzwoni? :roll: Hehe :D Jeszcze zeby to bylo do mnie :angryy: mi nic nikt nie przysyla :placz: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 ceść :eviltong: :eviltong: ano włąsnie takie ciulowe fotki wychodzą jak jest już mrok :placz: :placz: no niby niebo jeszcze jasne ,a wygląda jak najczarniejsza noc :placz: nie wiem czemu :oops: :oops: :oops: coś żle zapewne robie :oops: :oops: Quote
PIKA Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Kuźwa do mnie to wszyscy dzwonią :angryy:nawet ludziki z ulotkami :angryy: Kiedys takiego jednego opierniczylam, jak mnie o 9 rano z łózka w sobotę zwalił :angryy: paula_z napisał(a): mi nic nikt nie przysyla :placz: Mnie też nie :placz: Tylko rachunki :angryy: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Nie czerwien sie, tylko sie ucz aparatu :lol: pewnie jeszcze polowy funkcji nie znasz. A fotki nie sa ciulowe, mnie sie podobuja :) Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 PIKA napisał(a):Mnie też nie :placz: Tylko rachunki :angryy: Albo upomnienia, albo wezwania do us :placz: Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 przeczytałam instrukcje od deski do deski :mad: :mad: ,ale tam nic nie ma o robieniu fotek w nocy :evil_lol: :evil_lol: znaczy niby jest bo trzeba ustawić długi czas naświetlania , zrobić odpowiednie oświetlenie :evil_lol: :evil_lol: i takie tam. Tylko jak tego dokonać. U mnie listonosz chodzi raz w tygodniu :shake: :shake: w środy - i żeby nie wiem jakie ważne pismo przywędrowało nawet w piątek na poczte to ten ćwok w środe przytarga do domu:angryy: :angryy: :angryy: mało to jeszcze na poczcie nie wymagają okazywania dowodu przy odbiorze aviza :mad: :mad: i to nie jest ciekawe bo ktoś może zajebać aviza i sobie odebrać :angryy: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Vectra napisał(a):mało to jeszcze na poczcie nie wymagają okazywania dowodu przy odbiorze aviza :mad: :mad: i to nie jest ciekawe bo ktoś może zajebać aviza i sobie odebrać :angryy: U nas na wsi niby pokazujesz panience z okienka ten dowod, ale ona i tak w to nie patrzy, kazdy se moze odebrac. Quote
Vectra Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 no widzisz ,a ja odbierałam Rafała avizo i to była przesyłka duża , opłacona wcześniej w banku. Daje kobiecie avizo , a ta polazła na zaplecze wydaje mi paczke mówi gdzie podpisać i u daje zadowoloną.No więc co robie ja :razz: pytam czy wyglądam jak mężczyzna ?? pytam czy nie łaskawa wziąść odemne dowód celem sprawdzenie czy czasem nie ukradłam komuś awiza i czy ona nie łaskawa tego sprawdzić kto ja jestem :shake: :shake: odpowiedziała mi że u nich na poczcie nie sprawdza się dowodów bo ona wszystkich zna - więc pytam czy mnie zna - ona na to że nie ...... paczke i tak mi wciesneła , dowodu nie sprawdziła za to ja przeprowadziłam szkolenie na listonoszu :evil_lol: :evil_lol: co by nie zostawiam awiza w skrzynce tylko do skutku przychodził z przesyłką i nie dyndnoł w dzwonej sekunde i następnie sobie odchodził tylko ma czekać aż ja wyjde . Teraz listonosz nie dość że dzwoni dzwonkiem to krzyczy "prosze pani poczta , poczta do pani ":evil_lol: :evil_lol: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Hahaha...:D Ja juz zrobilam afere na poczcie, a mieszkam tu pol roku dopiero, bo mi priorytety przychodzily po tygodniu! Ale reklamacje musi zlozyc nadawca, wiec moge sie nie wysilac :angryy: Quote
Alka Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Dziewczyny, czytając Was można boki zrywać ...:megagrin::megagrin::megagrin: od razu lepszy humorek :p Quote
e.v.a Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 Vectra napisał(a):ceść :eviltong: :eviltong: ano włąsnie takie ciulowe fotki wychodzą jak jest już mrok :placz: :placz: no niby niebo jeszcze jasne ,a wygląda jak najczarniejsza noc :placz: nie wiem czemu :oops: :oops: :oops: coś żle zapewne robie :oops: :oops: nie umiesz robic fotek:turn-l: :eviltong: nie umiesz robic fotek :turn-l::eviltong: :siara: dziendoberek mamo :multi: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 Czesc Ala i córka :lol: Dostalam fotki na maila, musze je pozmniejszac itd, ale od razu mowie, ze fotki sa jakie są, nie myje zadnego mydelka :hmmmm: ani nic z nimi nie robie, bo nie mam jak :shake: Jak ktos reflektuje to moge przeslac w oryginalnym rozmiarze do poprawki :cool3: :evil_lol: Quote
Evelina Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='paula_z']Czesc Ala i córka :lol: Dostalam fotki na maila, musze je pozmniejszac itd, ale od razu mowie, ze fotki sa jakie są, nie myje zadnego mydelka :hmmmm: ani nic z nimi nie robie, bo nie mam jak :shake: Jak ktos reflektuje to moge przeslac w oryginalnym rozmiarze do poprawki :cool3: :evil_lol:Proponuje, nawet nie pytajac podrzucic je do PIKI, ona juz je upiekszy i rozmnozy niczym zeberki :evil_lol: PIKA ma talent i serce do obrobki zdjec :loveu: :evil_lol: I o FOTY prosze, bo mnie lapa swedzi :evil_lol: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 [quote name='Evelina']I o FOTY prosze, bo mnie lapa swedzi :evil_lol: :crazyeye: Ło matko :-o a co to za grozne miny i narzedzia? :placz: Wladza sie na mnie uwziela :scared: :evil_lol: Juz sie robi, Szanowna Pani Mod :modla: :evilgrin: (znaczy sie, jeszcze moment, wrzucam na serwer, u mnie to dlugo trwa :roll: ) Quote
Alicja Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 [quote name='PIKA']też zawsze do Ciebie dzwoni? :roll::mad:kurde do mnie też wszyscy dzwonią a Ozzy potem lata bo myśli ze ktoś do nas idzie:angryy:i tak miałam jak mój domofon był 1 i tak mam teraz jak jest ostatni:mad:cholera jakoś ich tak przyciągam czy co :angryy: O kurka Evelinka :cool3: Quote
Mi. Posted August 16, 2006 Posted August 16, 2006 nareszcie:multi: no i narzędzie zbrodni nie zostako urzyte:cool3: Quote
Paula Posted August 16, 2006 Author Posted August 16, 2006 To byly ostatnie narazie, kiepskie, ale smisznie wyszedl :evil_lol: Quote
Recommended Posts