Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='clockwork']a mówiłam ERA :eviltong: Pawcio ocipieje jak bede mu zabierać telefona bo po pracy bede klikać na gg.... :diabloti::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ba ......mus założyć wreszcie swój nr......a nie na Pawciowy klikać ;) No to teraz ja już z Paulą nie pogadam ...jak ona se z Pawciem będzie :razz:klikać Karola ...super te portreciki:loveu::loveu::loveu: Doberek dziewczyny :multi: Quote
e.v.a Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 :loveu:jak milo z rana zobaczyc ucieszone pyszczki Axy i Maxia:loveu: witaneczko siostry :multi: Quote
clockwork Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='paula_z']Do Cię klikłam :eviltong: Miał mnie na chwilę :diabloti: Taką malutką, jak na kalkulatorze :evil_lol: buuuhahahah ... on i ten jego kalkulator :evil_lol: Takie rzeczy to tylko tam ;) sie wie :cool3: Tak, tak :multi: A najlepiej, jak sobie w końcu tego neta w domciu założycie :grins: właśnie sie rozglądywaliśmy za jakimś bezprzewodowym... bo taki kablowy nie wchodzi w rachube... bo nie nasze mieszkanie ... i dooopaaa... DROGO, WOLNO, BEZSENSU :angryy::angryy::angryy: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. pieruńskie złodzieje :angryy::angryy: [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no ba ......mus założyć wreszcie swój nr......a nie na Pawciowy klikać ;) No to teraz ja już z Paulą nie pogadam ...jak ona se z Pawciem będzie :razz:klikać nie mogłam do Was wczoraj kliknąć bo Pawcio nie ma waszych num. giegie na fonie- ma tam miejsce tylko na 30 kontaktów :mad: Quote
Alicja Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 [quote name='clockwork'] nie mogłam do Was wczoraj kliknąć bo Pawcio nie ma waszych num. giegie na fonie- ma tam miejsce tylko na 30 kontaktów :mad:;)to poczekaj ...dziś mu się wkliknie starsza pani z Desy :diabloti: Quote
Medorowa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Witajcie mordulce:p:p:p:loveu: Ostatnio nie mam czasu ... Quote
BeaC Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 .....mam pytanie paula czy ty nie umiesz wstawiać zdjęć czy co??:p że zdjcia siostra wstawia?? pozdro dla siostry:multi::multi::multi:.no idla Ciebuie też:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Likaa Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 Dzieńdoberek Ale 1wesolutkie piesy :loveu: Kurcze jakiś sentyment mam do amstaffów, pitbulków .. :diabloti: :loveu: Pozdrawiamy Quote
dbsst Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 hello Schizoofredki :diabloti: Drimerko foty pt woda debesciarskie :multi: :multi: :multi: a propo kolega mi przeszedł juz do 5 planszy w mojej schizogrze :multi: Quote
Paula Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']No to teraz ja już z Paulą nie pogadam ...jak ona se z Pawciem będzie :razz:klikać Karola ...super te portreciki:loveu::loveu::loveu: Doberek dziewczyny :multi: Nie dlatego nie możemy pogadać :eviltong: Mijamy się ciągle ostatnio :shake: Mnie też się podobają :loveu: Cześć Alu :multi: [quote name='evaxon']:loveu:jak milo z rana zobaczyc ucieszone pyszczki Axy i Maxia:loveu: witaneczko siostry :multi: :loveu: Witaj córciu :multi: [quote name='clockwork'] właśnie sie rozglądywaliśmy za jakimś bezprzewodowym... bo taki kablowy nie wchodzi w rachube... bo nie nasze mieszkanie ... i dooopaaa... DROGO, WOLNO, BEZSENSU :angryy::angryy::angryy: grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. pieruńskie złodzieje :angryy::angryy: nie mogłam do Was wczoraj kliknąć bo Pawcio nie ma waszych num. giegie na fonie- ma tam miejsce tylko na 30 kontaktów :mad: Qrde, ale czemu nie kablowy? Okablowanie nie jest drogie, a jak się wyprowadzicie to przeniesiecie lub zrezygnujecie. No weź, nie świruj :placz: No tak, jak kliknęłam, to pytał, czy to Ala :evil_lol: Quote
Paula Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 [quote name='madzia i medor']Witajcie mordulce:p:p:p:loveu: Ostatnio nie mam czasu ... Witaj Madziu zarobiona :multi: [quote name='BeaC'].....mam pytanie paula czy ty nie umiesz wstawiać zdjęć czy co??:p że zdjcia siostra wstawia?? pozdro dla siostry:multi::multi::multi:.no idla Ciebuie też:eviltong::eviltong::eviltong: Wstawiać umiem :eviltong: Nie chce mi się obrabiać, a skoro siostrze się chce, to ona wstawia :p Dzięki :loveu: Wzajemnie :lol: [quote name='Likaa']Dzieńdoberek Ale wesolutkie piesy :loveu: Kurcze jakiś sentyment mam do amstaffów, pitbulków .. :diabloti: :loveu: Pozdrawiamy Witaj w naszym blożku :multi: Ja też :grins: My również pozdrawiamy :hand: [quote name='dbsst']hello Schizoofredki :diabloti: Drimerko foty pt woda debesciarskie :multi: :multi: :multi: a propo kolega mi przeszedł juz do 5 planszy w mojej schizogrze :multi: Hello Wariatko :loveu: Drimerka dziękować :lol: :evil_lol: Quote
Basia&Safi Posted August 17, 2007 Posted August 17, 2007 dobry na wieczor:):):):):) superaasne te focie z ta woda :):):) prossze wymiziac maksie ;) Quote
Paula Posted August 17, 2007 Author Posted August 17, 2007 Witaj Basiulka :multi: Piesy wymiziane :loveu: Quote
dreamer Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 Dziękuję! Fajnie, że się Wam zdjęcia podobają! Dzień dobry. Quote
Alicja Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Axa z turbodoładowaniem ;) http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/150812.jpg no foteczki jak zawsze śliczne :loveu:bo modele takie:loveu::loveu::loveu: witanko dziewczyny ;) 3... Paula mam nadzieje że w końcu się sklikamy :roll:...bo i mnie brakuje pogaduszków:razz:... Quote
clockwork Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 [quote name='paula_z'] Qrde, ale czemu nie kablowy? Okablowanie nie jest drogie, a jak się wyprowadzicie to przeniesiecie lub zrezygnujecie. No weź, nie świruj :placz: No tak, jak kliknęłam, to pytał, czy to Ala :evil_lol: buuuhahhaha.... kochana... kablowy za przeniesienie ... liczą sobie i to dość fest.... za rezygnacje jeszcze więcej..... z kablowych u nas ino nekrostrada... a to pieruńskie zdzierusy- w sklepie net od nich kosztuje mnie 120 zł miesięcznie i musiałam telefon zostawić tylko po to żeby mieć nekrostrade. chciałam bezprzewodowy i olać TP, i łazić z kartą dom-praca-dom-praca... opłacając 1 abonament... ale nie z tą prędkością za TE pieniądze..... jeszcze sobie poczekamy na tańsze usługi netowe :shake::-( a przewodowego nie załozymy bo nie jesteśmy najemcami mieszkania- tak wogóle http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/150812.jpg w OZZYM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: drzemie wilk.............................................. :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
e.v.a Posted August 18, 2007 Posted August 18, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/150820.jpg :lol: genialne:loveu: witaneczko Quote
Paula Posted August 18, 2007 Author Posted August 18, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol:Axa z turbodoładowaniem ;) http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/150812.jpg no foteczki jak zawsze śliczne :loveu:bo modele takie:loveu::loveu::loveu: witanko dziewczyny ;) 3... Paula mam nadzieje że w końcu się sklikamy :roll:...bo i mnie brakuje pogaduszków:razz:... :evil_lol: Dzięki :loveu: Witka Alu :multi: Mnie też :lol: Mam nadzieję, że jutro wieczorkiem :cool1: [quote name='clockwork']kochana... kablowy za przeniesienie ... liczą sobie i to dość fest.... za rezygnacje jeszcze więcej..... z kablowych u nas ino nekrostrada... a to pieruńskie zdzierusy- w sklepie net od nich kosztuje mnie 120 zł miesięcznie i musiałam telefon zostawić tylko po to żeby mieć nekrostrade. chciałam bezprzewodowy i olać TP, i łazić z kartą dom-praca-dom-praca... opłacając 1 abonament... ale nie z tą prędkością za TE pieniądze..... jeszcze sobie poczekamy na tańsze usługi netowe :shake::-( a przewodowego nie załozymy bo nie jesteśmy najemcami mieszkania- tak wogóle http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/150812.jpg w OZZYM :evil_lol::evil_lol::evil_lol: drzemie wilk.............................................. :eviltong::eviltong::eviltong: :shake: Jakiś h**owatych macie tam providerów ;) :evil_lol: [quote name='evaxon']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/150820.jpg :lol: genialne:loveu: witaneczko Mnie też się podoba :lol: Siemaneczko :loveu: Quote
Medorowa Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 ReWeLkA:turn-l::turn-l: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/150820.jpg Quote
emdziolek Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries6/150820.jpg Padłam:sweetCyb: :mdleje: :sweetCyb: Quote
Alicja Posted August 19, 2007 Posted August 19, 2007 Witamy się niedzielnie...niebiesko -czerwono:p. Zgadnijcie KTO :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts