Paula Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 Pysia napisał(a):Ja też jestem :evil_lol: :evil_lol: Witaj Pysiosławo :multi: Quote
dreamer Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dzien dobry wszystkim fajnie, że sie Wam fotki podobja ~*~ [quote name='Alicjarydzewska']....Karola ja juz wiem czemu wstawiasz rano fotaski ;)bo nie muli:p rzeczywiście nocami i wczesnymi rankami działa lepiej... ~*~ Quote
BeaC Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witaj Paula................i siostra Pauli, ta co wstawia nad ranem fotki:crazyeye: będę za 4 tygodnie no to PA:bye: Quote
Alicja Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 :multi::multi::multi:cześć Paula , Karolina ,Ania ,Axa.......i MAXIO;) wpadłam z dzieńdoberkiem :multi:... ;)liczę że się sklikamy w sobotę Quote
Medorowa Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Byłam i widziałam śliczne fotki mordulcowatych chomików:diabloti::diabloti: Quote
Pysia Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Witajcie :multi: Ale super razem wyglądają :loveu: Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries4/280620.jpg wycieczko...idziemy gęsiego :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: witanko:multi: Quote
clockwork Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 [quote name='dreamer']short movie - Max works out & Axa's a barbells melduję że chciałam obejrzeć filmik, ale muza nie ta :eviltong: dzień doberek... teleportujesz sie już kochana mła?? :cool3::cool3: czekamy na cie na ślunsku- wyjedziemy na PKP, zabawimy sie Klocek cie wyślimta, Ozzy też... NO CHO!!!! weź siostre i debe!!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Paula Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 [quote name='BeaC']Witaj Paula................i siostra Pauli, ta co wstawia nad ranem fotki będę za 4 tygodnie no to PA:bye: Witaj i żegnaj na miesiąc :hand: Odpocznij za mnie ;) [quote name='Alicjarydzewska']cześć Paula , Karolina ,Ania ,Axa.......i MAXIO wpadłam z dzieńdoberkiem :multi:... liczę że się sklikamy w sobotę Cześć Alu :multi: Jeszcze jest ZimZum, Pago, Albert, Anton, Tweegi i Trent :evil_lol: Kliknę popołudniu, potem do teściówki chyba pojedziemy :cool1: [quote name='dealer']bylam, widzialam, przyjde zas:p Cześć Aga :multi: [quote name='madzia i medor']Byłam i widziałam śliczne fotki mordulcowatych chomików:diabloti: :D Siemka Madzia :multi: [quote name='Pysia']Witajcie Ale super razem wyglądają :loveu: Witaj Pysiu :loveu: [quote name='evaxon']wycieczko...idziemy gęsiego :evil_lol: witanko:multi: :evil_lol: Cześć córo :multi: [quote name='clockwork']melduję że chciałam obejrzeć filmik, ale muza nie ta dzień doberek... teleportujesz sie już kochana mła?? :cool3:czekamy na cie na ślunsku- wyjedziemy na PKP, zabawimy sie Klocek cie wyślimta, Ozzy też... NO CHO!!!! weź siostre i debe!!!!!!! :loveu: Bry Magda :multi: :grin: Po co na dworzec, od razu bym się teleportnęła u Cia :evil_lol: Ale nie mogę :placz: Przeziębiłam się :roll: i bym Was pozarażała ;) Głowa i gardło mnie boli :placz: Dg zamula :angryy: Idę sobie, wrócę później :cool1: Quote
jo-jo Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 dreamer napisał(a):http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries4/280604.jpg Ależ Aksa mine zrobiła :lol: Witajcie! :multi: Quote
bonita Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 Cześć i czołem Czemu Was nie ma? kurde ale się pusto na dogo zrobiło:placz: Jak ja jestem , to nikogo ni ma:p Quote
e.v.a Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 paula_z napisał(a): Głowa i gardło mnie boli :placz: Dg zamula :angryy: Idę sobie, wrócę później :cool1: :shake: biedna mamusia:shake: dogo juz nie muli:p mam nadzieje ze gardełko i głowka juz nie bola:loveu: Quote
Paula Posted June 29, 2007 Author Posted June 29, 2007 O, wow, foteczki :multi: Tnx sis :cool2: jo-jo napisał(a):Ależ Aksa mine zrobiła :lol: Witajcie! :multi: Witaj Klaudia :multi: bonita napisał(a):Cześć i czołem Czemu Was nie ma? kurde ale się pusto na dogo zrobiło:placz: Jak ja jestem , to nikogo ni ma:p Cześć Bonitko :p Qrde, bo usnęłam :roll: Położyłam się na chwile i obudziłam się przed 1, i musiałam z psem wyjść :cool1: Pysia napisał(a):Witajcie :multi: Ja jestem ;) Hej Pysiu :multi: Jesteś nadal? :razz: evaxon napisał(a)::shake: biedna mamusia:shake: dogo juz nie muli:p mam nadzieje ze gardełko i głowka juz nie bola:loveu: Dzięki :loveu: Głowa nie boli, ale gardło :placz: i katar mam :roll: Leczę się Tyskim :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 paula_z napisał(a): Dzięki :loveu: Głowa nie boli, ale gardło :placz: i katar mam :roll: Leczę się Tyskim :evil_lol: Bardzo dobra metoda:loveu::loveu::loveu:Mądra dziewczynka:loveu: Quote
clockwork Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 dzień dobry Paula, Karola, Ania, Axa, MAX,ZimZum, Pago, Albert, Anton, Tweegi i Trent :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uffff... i już sie zmęczyłam :mdleje: kuruj sie dziewczynko- Magda dobrze gada- mądra dziewczynka- nie ma lepszego lekarstwa jak Tyskie... my też z Alą musiałyśmy sie troche podkurować, bo te pogody takieś jakieś... przeziębienie nas łapie :roll::roll: Quote
e.v.a Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 paula_z napisał(a): Dzięki :loveu: Głowa nie boli, ale gardło :placz: i katar mam :roll: Leczę się Tyskim :evil_lol: mamusiu czy to znaczy ze ty tez jestes z tych Tych?:roll: :razz: biedna mamusia, nafaszeruj sie tabletami jakimis:razz: aa wlasnie dziendobry:p Quote
Recommended Posts