dreamer Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 dzien dobry Wszystkim! [quote name='clockwork'] poproszę o foty dalszej części :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ^ tutaj wg "fachowców" Axa przyjęła pozycje mówiącą "zobacz jaka jestem malutka i niegroźna" ;) wg Axy jest to pozycja, z której łatwiej i szybciej się startuje do biegu lub skoku :evil_lol: a potem było tak: ^ zanim aparat zdążył się zorientować, Axa była juz przy pieseczku :roll: ^ sprawdzała zamiary tego malutkiego stworka :cool3: ^ a na koniec, kiedy pieseczek chciał się przedostać do Maxa, suczka pokazała mu swoje piękne ząbki (czego niestety nie widać) i głośno powiedziała, żeby spadał :mad: piesek zwiał, aż się za nim zakurzyło :evil_lol: Quote
Paula Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='evaxon']http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries4/030715.jpg :evil_lol: Maxiu łamaga sie wywrócił:turn-l: :turn-l: :turn-l: :turn-l: ceść dziewcynki:loveu: :mad: Nie się wywrócił, tylko się przeturlał i wylądował na krawężniku :eviltong: :evil_lol: Cześć córciu :loveu: [quote name='madzia i medor']Dreamer kiedy Ty sypiasz:mdleje::mdleje: Dreamer: "Kiedy jestem śpiąca" ;) [quote name='Kati']Fotki rewelka, dawno tutaj nie zaglądałam, ale dzisiaj nadrobiłam zaległości. :) Dzięki :loveu: Witaj Kati :multi: [quote name='clockwork']poproszę o foty dalszej części :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Obyło się bez rozlewu krwi :evil_lol: [quote name='tygra']cześć widzę że masz psy pociągowe :) Cześć Beata :multi: Zaprzęgowe ;) Quote
Pysia Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Dreamer kiedy Ty sypiasz:mdleje::mdleje: Ja też chciałabym wiedzieć....:evil_lol: Witajcie dziewczyny :multi: Nieustannie wywala mnie z dogo i nie wiem czy to nie jakiś znak :evil_lol: A tak naprawde to dzisiaj zaczęła mnie krew zalewać na to cholerstwo!! :angryy: Fotkji super :loveu: Quote
Paula Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 Pysia napisał(a):Witajcie dziewczyny :multi: Nieustannie wywala mnie z dogo i nie wiem czy to nie jakiś znak :evil_lol: A tak naprawde to dzisiaj zaczęła mnie krew zalewać na to cholerstwo!! :angryy: Fotkji super :loveu: Witaj Pysiu :multi: Tylko nie zniknij całkiem z dogo :mad: ;) Dzięki :loveu: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 :multi::multi::multi:byłam , widziałam fotaski ...troszkę późno ...ale lepiej późno niż wcale;) Quote
Paula Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:byłam , widziałam fotaski ...troszkę późno ...ale lepiej późno niż wcale;) :multi: Witaj imprezowiczko ;) Quote
Medorowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='paula_z'] Dreamer: "Kiedy jestem śpiąca" ;) Oplułam monitor:evil_lol::evil_lol: Quote
Paula Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 madzia i medor napisał(a):Oplułam monitor:evil_lol::evil_lol: Podać śliniaczek :razz: :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Witaj imprezowiczko ;):razz:ale ja nie imprezowałam ....dziś załatwiane były różne wazne sprawy ...i sprawunki:p Quote
Paula Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:razz:ale ja nie imprezowałam ....dziś załatwiane były różne wazne sprawy ...i sprawunki:p Ale było wesoło, więc jakby imprezka :razz: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='paula_z']Ale było wesoło, więc jakby imprezka :razz::placz:płakalim tysz.....:razz: Quote
Paula Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:placz:płakalim tysz.....:razz: :placz: Bywa :cool1: Ale przy okazji rodzinka się powiększyła :evil_lol: Quote
Alicja Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 [quote name='paula_z']:placz: Bywa :cool1: Ale przy okazji rodzinka się powiększyła :evil_lol:tak ....Cezaremu;) Quote
Paula Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']tak ....Cezaremu;) Tym samym i Tobie :evil_lol: Quote
dreamer Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 dzień doberek. nie mam nowych foteczek, w zamian troche starszych. Paula wstawiała juz jakieś, ale mało i małe. Quote
dreamer Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 ~*~ Zapraszam na bazarki: dla psiaków, którymi zajmuje się Neris i dla zwierzaków pod opieka Greven ~*~ Miłego dnia. Quote
Pysia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Boszzzzzzzzzz....Ty naprawdę nie sypiasz :crazyeye: Witajcie :multi: Quote
Medorowa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='Pysia']Boszzzzzzzzzz....Ty naprawdę nie sypiasz :crazyeye: Witajcie :multi: Sypia, jak jest śpiąca:cool1::cool1::diabloti: Wodne szaleństwo:p http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries4/270512.jpg Quote
Alicja Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 [quote name='paula_z']Tym samym i Tobie :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:no...Mi też;) Witajcie z samego , zimnego , mokrego poranka.... podziwiam fotaski :p Milutka tak pooglądać fajne foty :loveu:z samego raniolka.Pozdrówka dla Wszystkich:multi: Quote
clockwork Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries4/270502.jpg jaki hipopotam :mdleje: czyje nogi ocenzurowano?? :evil_lol::evil_lol: http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries4/270511.jpg mam nadzieje że masz żałobe, po moim bluebirdziku :placz: Quote
e.v.a Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 http://i142.photobucket.com/albums/r91/dgmm/galleries4/270518.jpg :grin: prawie jak nad morzem :evil_lol::lol: witanko:multi: Quote
Recommended Posts