clockwork Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Morning dziewczyny:multi::multi::multi:i chłopaku:p Fotasy jak zwykle zachwycające ...nie cytuje bo mi sie linki nie podobują Dziś dogo biega jak sprinter ....i nikogo nie ma:diabloti: jak nikogo... a ja??? doberek doberek Paula, Karola, piesy i suczydła... szczurki i inne zwierza :eviltong: trzy kropki :eviltong: Quote
BeaC Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 byłam z samiusieńkiego ranka...............ale dogo mnie zmuliło i wyszłam...... więc teraz sie wpisałam.............. kupamięci kupa wpisał sie alojzy doopa:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Alicja Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 [quote name='clockwork'] jak nikogo... a ja??? doberek doberek Paula, Karola, piesy i suczydła... szczurki i inne zwierza :eviltong: trzy kropki :eviltong::pale o tej porze jak ja tu byłam ...to Cię jeszcze nie było;) Quote
Paula Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Morning dziewczyny:multi::multi::multi:i chłopaku:p Fotasy jak zwykle zachwycające ...nie cytuje bo mi sie linki nie podobują Cześć Aluś :loveu: Cieszkam, że się podobują foty :multi: [quote name='madzia i medor']Witam:multi: Widziałam fotki dwóch mordulców:siara::siara:, ale nie powiem gdzie:diabloti: Witaj :multi: Ciiiiii, nie mów nikomu ;) [quote name='evaxon']witanko:multi: o jak milo poogladac foty z rana:loveu: Siemka córcia :multi: :loveu: [quote name='clockwork'] doberek doberek Paula, Karola, piesy i suczydła... szczurki i inne zwierza :eviltong: trzy kropki :eviltong: Cześć niebieska Madziu :multi: Pawciu i Klocusiu :loveu: [quote name='BeaC']byłam z samiusieńkiego ranka...............ale dogo mnie zmuliło i wyszłam...... więc teraz sie wpisałam.............. kupamięci kupa wpisał sie alojzy doopa:diabloti::diabloti::diabloti: :D Witaj Alojzy :evil_lol: Quote
Medorowa Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 paula_z napisał(a): Ciiiiii, nie mów nikomu ;) :lol!: :lol!: Quote
Paula Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 dealer napisał(a):dobry na wieczor:multi: :p Witanko Aga :multi: madzia i medor napisał(a)::lol!: :lol!: :kiss_2: Quote
Paula Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Wpadłam przelotem wieczorową porą:p Cieszkam :multi: Czy tylko mi tak dg zamula :angryy: Quote
Pysia Posted June 27, 2007 Posted June 27, 2007 paula_z napisał(a):Cieszkam :multi: Czy tylko mi tak dg zamula :angryy: Witaj Paula :multi: Mnie tak zamula że idę spać :angryy: Sto lat czekam na otwarcie strony.... Dobranoc :) Quote
Paula Posted June 27, 2007 Author Posted June 27, 2007 Pysia napisał(a):Witaj Paula :multi: Mnie tak zamula że idę spać :angryy: Sto lat czekam na otwarcie strony.... Dobranoc :) Witaj Pysiu :multi: U mnie sie poprawiło zdeczka, oczywiście jak muszę iść spać :shake: Dobrej nocki :bye: Quote
dreamer Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 ~*~ short movie - Max works out & Axa's a barbells Quote
Alicja Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 [quote name='paula_z']Cieszkam :multi: Czy tylko mi tak dg zamula :angryy:zamulało i zamula ...masakra Doberek ....Karola ja juz wiem czemu wstawiasz rano fotaski ;)bo nie muli:p Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dzien dobry....docencie mnie bom czekala z 15 minut po drzwiami zeby tu wejsc i sie przywitac:diabloti: Karola foty super:lol: Quote
emdziolek Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 dealer napisał(a):dzien dobry....docencie mnie bom czekala z 15 minut po drzwiami zeby tu wejsc i sie przywitac:diabloti: Karola foty super:lol: pfi ja 20 minut czekałam :eviltong::eviltong: tak mi net chodzi:mad::mad: Doberek :) śliczne fotasy :D:D:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/newreply.php?do=newreply&p=6245505 Maxiu uciekaj :placz: uciekajjjkj:placz: Axa sie na ciebie czai:placz: :diabloti: :evil_lol: witanko:multi: Quote
clockwork Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 Paula... jestem- cały dzień stałam u okna twego i dopiero teraz raczyłaś mi otworzyć.... cho na śląsk. Stęskniłam się za tobą. podmuchamy materaca, napijemy sie.. coli :eviltong: padniemy sobie... no cho, no cho!!!! :cool3::cool3::cool3::cool3: Quote
Paula Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']zamulało i zamula ...masakra Doberek ....Karola ja juz wiem czemu wstawiasz rano fotaski ;)bo nie muli:p Na razie nie muli :razz: Cześć Alu :multi: [quote name='dealer']dzien dobry....docencie mnie bom czekala z 15 minut po drzwiami zeby tu wejsc i sie przywitac:diabloti: Karola foty super:lol: Doceniam :loveu: Bry Aga :p [quote name='emdziolek']pfi ja 20 minut czekałam :eviltong: Doberek :) śliczne fotasy :D Tyż doceniam :p Cześć :lol: Dzięki :loveu: [quote name='evaxon']Maxiu uciekaj :placz: uciekajjjkj:placz: Axa sie na ciebie czai:placz: :diabloti: witanko:multi: :D Siemka :multi: [quote name='clockwork']Paula... jestem- cały dzień stałam u okna twego i dopiero teraz raczyłaś mi otworzyć.... cho na śląsk. Stęskniłam się za tobą. podmuchamy materaca, napijemy sie.. coli :eviltong: padniemy sobie... no cho, no cho!!!! :cool3: Hej Magda :multi: Bo mnie nie było ;) :grin: Się teleportuję :razz: Jak ja bym chciała tam jutro być :placz: :loveu: Quote
agbar Posted June 28, 2007 Posted June 28, 2007 przyszlam ja -doceniona:diabloti: i tako rzekne: dobry wieczor:multi: Quote
Paula Posted June 28, 2007 Author Posted June 28, 2007 dealer napisał(a):przyszlam ja -doceniona:diabloti: i tako rzekne: dobry wieczor:multi: Dobry na wieczór doceniona kobieto :p bonita napisał(a):Ja też jestem , jakby co:cool3: :diabloti: Jakby cuś, to ja tyż :evil_lol: Witaj Kasiu :multi: Quote
Recommended Posts