Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dealer']ale to znaczy ze co??? mam ci mowic : smoku:crazyeye: :diabloti:

[quote name='clockwork']naturlis ze owszem... przeciez nie dziewico :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi bedzie ...SMOCZYCA ;)....bom ja jest D...O.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałaś Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu:

Karola ...super fotasy ...zza duzo musiałabym cytować;)

ha...Max typowy facet;)

cześć dziewczyny i piękny faceciku ;)

Posted

[quote name='clockwork']dziewice i smoki nie istnieja:diabloti:

noooo... poza mna....of course:roll:

a ty przepraszam ze pytam SMOK czy DZIEWICA????:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj Paula..............
apropo uczulenia...moja Luśa w tame lato miała uczulenie kontaktowe na zboże................:-(całego brzuchala i nie tylko miała w krostach................:-(zastosowałyśmy "terapię" :cool1:weta =400 zł i nic......................:cool1::cool1::cool1:
potem na forum bulowym krtoś mi poradził tran w kapsułkach...........mozna dawać cały czas i psikanie oxykortem krostek................i..............zlazło:multi::multi::multi:

Posted

[quote name='BeaC']a ty przepraszam ze pytam SMOK czy DZIEWICA????:diabloti::diabloti::diabloti:

witaj Paula..............
apropo uczulenia...moja Luśa w tame lato miała uczulenie kontaktowe na zboże................:-(całego brzuchala i nie tylko miała w krostach................:-(zastosowałyśmy "terapię" :cool1:weta =400 zł i nic......................:cool1::cool1::cool1:
potem na forum bulowym krtoś mi poradził tran w kapsułkach...........mozna dawać cały czas i psikanie oxykortem krostek................i..............zlazło:multi::multi::multi:

To ja też to spróbuje. Medorek ma wysypkę na brzuszku - co lato jest to samo, i co lato przepisuje mu tą samą maść, która pomaga praktycznie tyle co nic:cool3::cool3::cool3:

Świetne zdjęcia:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'] Karola ...super fotasy ...zza duzo musiałabym cytować;-)

cześć dziewczyny i piękny faceciku ;)
Karola dziękować :loveu:

Cześć urlopowiczko :multi:

[quote name='BeaC']witaj Paula..............

Witaj Beata :multi:
Ja u weta zostawiłam też coś koło tego + karma dla alergików RC :roll: Odpukać, pomaga, krostki jeszcze są, ale schodzą :multi:
Dzięki za przypomnienie, o tranie też mi wetka mówiła, muszę kupić.

[quote name='madzia i medor']Świetne zdjęcia:razz:
Dzięki Madzia :loveu:

[quote name='dealer']przybywszy.....:cool1: dzien dobry rzeklwszy i wyszedlwszy:diabloti:
Witawszy Agę :razz:

[quote name='evaxon']dobry mama:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti:
Bry dziecko :p

Posted

[quote name='emdziolek']Przyszłam z odwiedzinami :cool3:
więc odwiedzam :multi::multi:
Witaj :p

[quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witam ..już prawie zurlopowana;)
:multi: Zazdraszczam Ci :oops: tyyyyyle wolnego :mdleje:

Posted

evaxon napisał(a):
mamo ja slyszlaam ze ty nianie wynajelas zeby mnie pilnowala.. a ja przecie juz duźa jestem :obrazic:

A nie wyglądasz ;) :evil_lol:

Posted

clockwork napisał(a):
TY suczu przebrzydly!!!! znow zabralas mojego patyka :mad:

to nie ja... on tu lezal :roll:

bosz... widzisz i nie grzmisz :shake:

Haha :grin: Dobre :klacz:
Cześć Magda :multi:

Posted

paula_z napisał(a):
Haha :grin: Dobre :klacz:
Cześć Magda :multi:

eee tam.. palma mi bije... bylam dzis zwiedzac slamsy... mieszkaja tam murzyny i... polacy.... i chyba po tym dostalam do glowy :cool1:

Posted

clockwork napisał(a):
eee tam.. palma mi bije... bylam dzis zwiedzac slamsy... mieszkaja tam murzyny i... polacy.... i chyba po tym dostalam do glowy :cool1:

:grab:A nie ma ciekawszych miejsc turystycznych w tym Miltonie? ;)

evaxon napisał(a):
wiecznie młoda i piekna:loveu: :loveu: :loveu:

Po mamci :grins:

Posted

clockwork napisał(a):
TY suczu przebrzydly!!!! znow zabralas mojego patyka :mad:

to nie ja... on tu lezal :roll:

bosz... widzisz i nie grzmisz :shake:

buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klockowa, ale ciem wena dopadła:diabloti:

Posted

[quote name='madzia i medor']buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klockowa, ale ciem wena dopadła:diabloti::p...bo za zagrabanicą takie fluidy fiurgają;)
witajcie bardzo rano :loveu::loveu::loveu:

Posted

emdziolek napisał(a):
pisac ze mną cioteczko bonito:razz::razz::diabloti::diabloti:

O jakaś nie śpiąca była:cool3: , a ja niewygadana poszłam spać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
pssssssst:cool3: dziś moze pogadamy, cierpię na bezsenność:diabloti: