Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='dealer']ale to znaczy ze co??? mam ci mowic : smoku:crazyeye: :diabloti: [quote name='clockwork']naturlis ze owszem... przeciez nie dziewico :eviltong::evil_lol::evil_lol::evil_lol:musi bedzie ...SMOCZYCA ;)....bom ja jest D...O.....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zapomniałaś Nasza Dilereczko:loveu::loveu::loveu: Karola ...super fotasy ...zza duzo musiałabym cytować;) ha...Max typowy facet;) cześć dziewczyny i piękny faceciku ;) Quote
BeaC Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='clockwork']dziewice i smoki nie istnieja:diabloti: noooo... poza mna....of course:roll: a ty przepraszam ze pytam SMOK czy DZIEWICA????:diabloti::diabloti::diabloti: witaj Paula.............. apropo uczulenia...moja Luśa w tame lato miała uczulenie kontaktowe na zboże................:-(całego brzuchala i nie tylko miała w krostach................:-(zastosowałyśmy "terapię" :cool1:weta =400 zł i nic......................:cool1::cool1::cool1: potem na forum bulowym krtoś mi poradził tran w kapsułkach...........mozna dawać cały czas i psikanie oxykortem krostek................i..............zlazło:multi::multi::multi: Quote
Medorowa Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='BeaC']a ty przepraszam ze pytam SMOK czy DZIEWICA????:diabloti::diabloti::diabloti: witaj Paula.............. apropo uczulenia...moja Luśa w tame lato miała uczulenie kontaktowe na zboże................:-(całego brzuchala i nie tylko miała w krostach................:-(zastosowałyśmy "terapię" :cool1:weta =400 zł i nic......................:cool1::cool1::cool1: potem na forum bulowym krtoś mi poradził tran w kapsułkach...........mozna dawać cały czas i psikanie oxykortem krostek................i..............zlazło:multi::multi::multi: To ja też to spróbuje. Medorek ma wysypkę na brzuszku - co lato jest to samo, i co lato przepisuje mu tą samą maść, która pomaga praktycznie tyle co nic:cool3::cool3::cool3: Świetne zdjęcia:razz: Quote
agbar Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 przybywszy.....:cool1: dzien dobry rzeklwszy i wyszedlwszy:diabloti: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 dobry mama:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Paula Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] Karola ...super fotasy ...zza duzo musiałabym cytować;-) cześć dziewczyny i piękny faceciku ;) Karola dziękować :loveu: Cześć urlopowiczko :multi: [quote name='BeaC']witaj Paula.............. apropo uczulenia...moja Luśa w tame lato miała uczulenie kontaktowe na zboże................:-(całego brzuchala i nie tylko miała w krostach................:-(zastosowałyśmy "terapię" :cool1:weta =400 zł i nic......................:cool1::cool1::cool1: potem na forum bulowym krtoś mi poradził tran w kapsułkach...........mozna dawać cały czas i psikanie oxykortem krostek................i..............zlazło:multi::multi::multi: Witaj Beata :multi: Ja u weta zostawiłam też coś koło tego + karma dla alergików RC :roll: Odpukać, pomaga, krostki jeszcze są, ale schodzą :multi: Dzięki za przypomnienie, o tranie też mi wetka mówiła, muszę kupić. [quote name='madzia i medor']Świetne zdjęcia:razz: Dzięki Madzia :loveu: [quote name='dealer']przybywszy.....:cool1: dzien dobry rzeklwszy i wyszedlwszy:diabloti: Witawszy Agę :razz: [quote name='evaxon']dobry mama:diabloti: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Bry dziecko :p Quote
emdziolek Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Witaj :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Przyszłam z odwiedzinami :cool3::cool3::cool3::cool3: więc odwiedzam :multi::multi: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :multi::multi::multi:witam ..już prawie zurlopowana;) Quote
Paula Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='emdziolek']Przyszłam z odwiedzinami :cool3: więc odwiedzam :multi::multi: Witaj :p [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witam ..już prawie zurlopowana;) :multi: Zazdraszczam Ci :oops: tyyyyyle wolnego :mdleje: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 mamo ja slyszlaam ze ty nianie wynajelas zeby mnie pilnowala.. a ja przecie juz duźa jestem :obrazic: Quote
clockwork Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='dreamer'] TY suczu przebrzydly!!!! znow zabralas mojego patyka :mad: to nie ja... on tu lezal :roll: bosz... widzisz i nie grzmisz :shake: Quote
Paula Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 evaxon napisał(a):mamo ja slyszlaam ze ty nianie wynajelas zeby mnie pilnowala.. a ja przecie juz duźa jestem :obrazic: A nie wyglądasz ;) :evil_lol: Quote
Paula Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 clockwork napisał(a):TY suczu przebrzydly!!!! znow zabralas mojego patyka :mad: to nie ja... on tu lezal :roll: bosz... widzisz i nie grzmisz :shake: Haha :grin: Dobre :klacz: Cześć Magda :multi: Quote
clockwork Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 paula_z napisał(a):Haha :grin: Dobre :klacz: Cześć Magda :multi: eee tam.. palma mi bije... bylam dzis zwiedzac slamsy... mieszkaja tam murzyny i... polacy.... i chyba po tym dostalam do glowy :cool1: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 paula_z napisał(a):A nie wyglądasz ;) :evil_lol: wiecznie młoda i piekna:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Paula Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 clockwork napisał(a):eee tam.. palma mi bije... bylam dzis zwiedzac slamsy... mieszkaja tam murzyny i... polacy.... i chyba po tym dostalam do glowy :cool1: :grab:A nie ma ciekawszych miejsc turystycznych w tym Miltonie? ;) evaxon napisał(a):wiecznie młoda i piekna:loveu: :loveu: :loveu: Po mamci :grins: Quote
e.v.a Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 paula_z napisał(a): Po mamci :grins: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 :pwstąpiłam grzecznie powiedzieć ...dobrej nocki:loveu: Quote
Paula Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:pwstąpiłam grzecznie powiedzieć ...dobrej nocki:loveu: Dzięki Alu :loveu: wzajemnie :hand: Quote
bonita Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 Czemu już poszłyście spać:shake: co ja teraz będę robić?:sadCyber: Quote
emdziolek Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 bonita napisał(a):Czemu już poszłyście spać:shake: co ja teraz będę robić?:sadCyber: pisac ze mną cioteczko bonito:razz::razz::diabloti::diabloti: Quote
Medorowa Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 clockwork napisał(a):TY suczu przebrzydly!!!! znow zabralas mojego patyka :mad: to nie ja... on tu lezal :roll: bosz... widzisz i nie grzmisz :shake: buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klockowa, ale ciem wena dopadła:diabloti: Quote
Alicja Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 [quote name='madzia i medor']buhahahaaaa:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Klockowa, ale ciem wena dopadła:diabloti::p...bo za zagrabanicą takie fluidy fiurgają;) witajcie bardzo rano :loveu::loveu::loveu: Quote
bonita Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 emdziolek napisał(a):pisac ze mną cioteczko bonito:razz::razz::diabloti::diabloti: O jakaś nie śpiąca była:cool3: , a ja niewygadana poszłam spać:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: pssssssst:cool3: dziś moze pogadamy, cierpię na bezsenność:diabloti: Quote
Recommended Posts