Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='madzia i medor']Bardzo dobra metoda:loveu::loveu::loveu:Mądra dziewczynka:loveu:
Hihi :D Szkoda, że nie pomogło, nadal jestem chora :placz:

[quote name='clockwork']dzień dobry Paula, Karola, Ania, Axa, MAX,ZimZum, Pago, Albert, Anton, Tweegi i Trent :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
uffff... i już sie zmęczyłam :mdleje:

kuruj sie dziewczynko- Magda dobrze gada- mądra dziewczynka- nie ma lepszego lekarstwa jak Tyskie... my też z Alą musiałyśmy sie troche podkurować, bo te pogody takieś jakieś... przeziębienie nas łapie :roll::roll:

:D :evil_lol: Bry Magda :p

Dziś wieczorem się jeszcze podkuruję :evil_lol:

[quote name='evaxon']mamusiu czy to znaczy ze ty tez jestes z tych Tych?:roll: :razz:

biedna mamusia, nafaszeruj sie tabletami jakimis:razz:

aa wlasnie dziendobry:p
Jestem z tych tamtych co lubią Tyskie :grins:

Biorę oscillococcinum, jak miałam kiedyś gorączkę 2 dni, to postawił mnie szybko na nogi, zobaczymy ... :roll:

Dzień doberek córciu :loveu:

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

paula_z napisał(a):

Jestem z tych tamtych co lubią Tyskie :grins:

Biorę oscillococcinum, jak miałam kiedyś gorączkę 2 dni, to postawił mnie szybko na nogi, zobaczymy ... :roll:

Dzień doberek córciu :loveu:

a ja z tych tamtych co pija Tyskie jak nie ma nic innego taniego w barze:grin:

Posted

[quote name='clockwork']dzień dobry Paula, Karola, Ania, Axa, MAX,ZimZum, Pago, Albert, Anton, Tweegi i Trent :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
uffff... i już sie zmęczyłam :mdleje:

kuruj sie dziewczynko- Magda dobrze gada- mądra dziewczynka- nie ma lepszego lekarstwa jak Tyskie... my też z Alą musiałyśmy sie troche podkurować, bo te pogody takieś jakieś... przeziębienie nas łapie :roll::roll:
podczepię się pod powitanko :loveu:bo właściwie ono w mojej obecności stworzone zostało:p
Kuracja bardzo pomogła ...czuję się wyśmienicie;)
Bawcie się dobrze w weekendzik:multi:i pozdrówa też dla ;)

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']podczepię się pod powitanko :loveu:bo właściwie ono w mojej obecności stworzone zostało:p
Kuracja bardzo pomogła ...czuję się wyśmienicie;)
Bawcie się dobrze w weekendzik:multi:i pozdrówa też dla ;)

:multi: Witaj Alu :loveu:
Dzięki, wzajemnie :grins:

Posted

[quote name='paula_z']:multi: Witaj Alu :loveu:
Dzięki, wzajemnie :grins::razz:kkkurde ...niby ta Polska taka mała ....a jak daleko do Nas jest ...
Szkoda ze nie można tak sobie na weekend wyskoczyć w odwiedzinki ....byłoby super spotkanko:razz:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']Szkoda ze nie można tak sobie na weekend wyskoczyć w odwiedzinki ....byłoby super spotkanko:razz:
Szkoda, szkoda, wielka szkoda :placz:

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kamila ...lewitujesz:crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Cześć Paula .....było SUPERO:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:opowiem;)

Posted

[quote name='evaxon']foty rewelka:multi: :multi: :multi:
witanko:multi:
Witaj córcia :multi:

[quote name='Alicjarydzewska']Cześć Paula .....było SUPERO:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:opowiem;)
:multi: Cześć Alu :multi: Lecę zobaczyć fotki :cool3:

Posted

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

wymiękłam....ujęcie położyło mnie na łopatki :evil_lol: dreamer....robisz b.sympatyczne zdjęcia-przejrzałam trochę starych :razz:
a Inti....booooossskiiiiiii :loveu: zakochałam się w nim po uszy (noooo....może z wyjątkiem glutów zostawionych na moich włosach przy obcinaniu pazurów :diabloti: )

Posted

[quote name='Ka-ka']

:crazyeye: :crazyeye: :crazyeye:

wymiękłam....ujęcie położyło mnie na łopatki :evil_lol: dreamer....robisz b.sympatyczne zdjęcia-przejrzałam trochę starych :razz:
a Inti....booooossskiiiiiii :loveu: zakochałam się w nim po uszy (noooo....może z wyjątkiem glutów zostawionych na moich włosach przy obcinaniu pazurów :diabloti: ):crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Kamila na Dogo ................zapiszę to sobie na ekranie;)Markerem