Paula Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='madzia i medor']Bardzo dobra metoda:loveu::loveu::loveu:Mądra dziewczynka:loveu: Hihi :D Szkoda, że nie pomogło, nadal jestem chora :placz: [quote name='clockwork']dzień dobry Paula, Karola, Ania, Axa, MAX,ZimZum, Pago, Albert, Anton, Tweegi i Trent :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uffff... i już sie zmęczyłam :mdleje: kuruj sie dziewczynko- Magda dobrze gada- mądra dziewczynka- nie ma lepszego lekarstwa jak Tyskie... my też z Alą musiałyśmy sie troche podkurować, bo te pogody takieś jakieś... przeziębienie nas łapie :roll::roll: :D :evil_lol: Bry Magda :p Dziś wieczorem się jeszcze podkuruję :evil_lol: [quote name='evaxon']mamusiu czy to znaczy ze ty tez jestes z tych Tych?:roll: :razz: biedna mamusia, nafaszeruj sie tabletami jakimis:razz: aa wlasnie dziendobry:p Jestem z tych tamtych co lubią Tyskie :grins: Biorę oscillococcinum, jak miałam kiedyś gorączkę 2 dni, to postawił mnie szybko na nogi, zobaczymy ... :roll: Dzień doberek córciu :loveu: Quote
e.v.a Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 paula_z napisał(a): Jestem z tych tamtych co lubią Tyskie :grins: Biorę oscillococcinum, jak miałam kiedyś gorączkę 2 dni, to postawił mnie szybko na nogi, zobaczymy ... :roll: Dzień doberek córciu :loveu: a ja z tych tamtych co pija Tyskie jak nie ma nic innego taniego w barze:grin: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='clockwork']dzień dobry Paula, Karola, Ania, Axa, MAX,ZimZum, Pago, Albert, Anton, Tweegi i Trent :evil_lol::evil_lol::evil_lol: uffff... i już sie zmęczyłam :mdleje: kuruj sie dziewczynko- Magda dobrze gada- mądra dziewczynka- nie ma lepszego lekarstwa jak Tyskie... my też z Alą musiałyśmy sie troche podkurować, bo te pogody takieś jakieś... przeziębienie nas łapie :roll::roll:podczepię się pod powitanko :loveu:bo właściwie ono w mojej obecności stworzone zostało:p Kuracja bardzo pomogła ...czuję się wyśmienicie;) Bawcie się dobrze w weekendzik:multi:i pozdrówa też dla ;) Quote
Paula Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']podczepię się pod powitanko :loveu:bo właściwie ono w mojej obecności stworzone zostało:p Kuracja bardzo pomogła ...czuję się wyśmienicie;) Bawcie się dobrze w weekendzik:multi:i pozdrówa też dla ;) :multi: Witaj Alu :loveu: Dzięki, wzajemnie :grins: Quote
Alicja Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 [quote name='paula_z']:multi: Witaj Alu :loveu: Dzięki, wzajemnie :grins::razz:kkkurde ...niby ta Polska taka mała ....a jak daleko do Nas jest ... Szkoda ze nie można tak sobie na weekend wyskoczyć w odwiedzinki ....byłoby super spotkanko:razz: Quote
Paula Posted June 30, 2007 Author Posted June 30, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']Szkoda ze nie można tak sobie na weekend wyskoczyć w odwiedzinki ....byłoby super spotkanko:razz: Szkoda, szkoda, wielka szkoda :placz: Quote
dreamer Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 dzień dobry. dzisiaj Hipcio oraz Boogie i Sabina Quote
e.v.a Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 foty rewelka:multi: :multi: :multi: witanko:multi: Quote
malawaszka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 buuuahahahaha Kamila kocham Cię :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Kamila ...lewitujesz:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Cześć Paula .....było SUPERO:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:opowiem;) Quote
Paula Posted July 1, 2007 Author Posted July 1, 2007 [quote name='evaxon']foty rewelka:multi: :multi: :multi: witanko:multi: Witaj córcia :multi: [quote name='Alicjarydzewska']Cześć Paula .....było SUPERO:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:opowiem;) :multi: Cześć Alu :multi: Lecę zobaczyć fotki :cool3: Quote
Ka-ka Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wymiękłam....ujęcie położyło mnie na łopatki :evil_lol: dreamer....robisz b.sympatyczne zdjęcia-przejrzałam trochę starych :razz: a Inti....booooossskiiiiiii :loveu: zakochałam się w nim po uszy (noooo....może z wyjątkiem glutów zostawionych na moich włosach przy obcinaniu pazurów :diabloti: ) Quote
Alicja Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 [quote name='Ka-ka'] :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: wymiękłam....ujęcie położyło mnie na łopatki :evil_lol: dreamer....robisz b.sympatyczne zdjęcia-przejrzałam trochę starych :razz: a Inti....booooossskiiiiiii :loveu: zakochałam się w nim po uszy (noooo....może z wyjątkiem glutów zostawionych na moich włosach przy obcinaniu pazurów :diabloti: ):crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:Kamila na Dogo ................zapiszę to sobie na ekranie;)Markerem Quote
Recommended Posts