Alicja Posted June 20, 2007 Posted June 20, 2007 :razz:i pamiętaj ....nabierz powietrze nosem...........i wypił .....:diabloti::eviltong: Quote
Paula Posted June 20, 2007 Author Posted June 20, 2007 [quote name='emdziolek']Wtamy się:cool3::cool3::cool3: Jak tam zdrówko mojego ulubieńca??:evil_lol::evil_lol: Tak więc Buziole od Vegi:oops::loveu:dla MAxa:lol: A ja narazie musze oszczędać na siłach bo coś mnie chyba jakaś grypa bierze:roll: Ale siły mam wystarczająco tyle żeby wam dobranoc powiedzięć:diabloti: :loveu:DOBRANOC:loveu: Witaj :lol: Maksiu dobrze, krostki znikają :multi: Dzięki i lizki od Maksia dla Vegi :loveu: Zdrówka życzę :kciuki: Dobranoc :p [quote name='Alicjarydzewska']:multi:jestem zameldowuwana :evil_lol:.....pomyśle jeszcze w temacie Maxia ...jak mi sie coś nasunie na moją 1/3 to dam cynk;) :multi: Ja też myślę, ale nie mam nadal pojęcia od czego to :niewiem: [quote name='Alicjarydzewska']:razz:i pamiętaj ....nabierz powietrze nosem...........i wypił .....:diabloti::eviltong: :roflt: Przeszło bez poplucia :evil_lol: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :multi::multi::multi:witanko.... fotaski piękne.. a tu co śpiewały;) Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 zaspokoilam moje piekne slipia widokiem pieknych psow.... chociaz tu fotki na bierzaco.... :loveu: no i przeczytalam ze chrostki schodza.... super!!!! hejka Quote
Medorowa Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='dreamer'] Uwielbiam takie widoczki:p:p:loveu: Witam:multi: Quote
Paula Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witanko.... fotaski piękne.. a tu co śpiewały;) Witaj Alu :multi: Dzięki :loveu: Odę do radości na pożegnanie wiosny ;) [quote name='dealer']dzien dober:multi: Bry Aga :multi: [quote name='clockwork']zaspokoilam moje piekne slipia widokiem pieknych psow.... chociaz tu fotki na bierzaco.... :loveu: no i przeczytalam ze chrostki schodza.... super!!!! hejka Dobrze, żeś zaspokojona ;) :evil_lol: Też się cieszę :multi: Hej Magda :p [quote name='madzia i medor']Uwielbiam takie widoczki:p:p:loveu: Witam:multi: Ja tyż :razz: Witaj Madzia :multi: [quote name='evaxon']piekne:loveu: :loveu: :loveu: witanko:multi: Dzięki :loveu: Witanko córcia :loveu: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:piesy się szykują na Noc Świętojańska ;) Quote
Paula Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:piesy się szykują na Noc Świętojańska ;) :D Będą wianki puszczać na kanałku ;) Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='paula_z']:D Będą wianki puszczać na kanałku ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:a dziewice będą je łowić;) Quote
Paula Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a dziewice będą je łowić;) :D Uciekając przed wampirami :evil_lol: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a dziewice będą je łowić;) dziewice i smoki nie istnieja:diabloti: noooo... poza mna....of course:roll: witanko po raz drugi dzisio.... to ja - twoja szara rzeczywistosc Quote
Paula Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):dziewice i smoki nie istnieja:diabloti: noooo... poza mna....of course:roll: witanko po raz drugi dzisio.... to ja - twoja szara rzeczywistosc :grin: Witaj znowu :multi: Nie szara - kolorowa ;) A ja lecę z psem na spacerek :roll: Quote
Alicja Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 [quote name='paula_z']:grin: Witaj znowu :multi: Nie szara - kolorowa ;) A ja lecę z psem na spacerek :roll:;)idź powolutku i nie w kierunku Okecia;)...nie lataj... Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 paula_z napisał(a)::grin: Witaj znowu :multi: Nie szara - kolorowa ;) A ja lecę z psem na spacerek :roll: to lec odcedzic kartofelki i uwolnic demona- moze jeszcze bede jak wrocisz Quote
agbar Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 clockwork napisał(a):dziewice i smoki nie istnieja:diabloti: noooo... poza mna....of course:roll: ale to znaczy ze co??? mam ci mowic : smoku:crazyeye: :diabloti: Quote
clockwork Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 dealer napisał(a):ale to znaczy ze co??? mam ci mowic : smoku:crazyeye: :diabloti: naturlis ze owszem... przeciez nie dziewico :eviltong: Quote
Paula Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 :grin: [quote name='Alicjarydzewska'];)idź powolutku i nie w kierunku Okecia;)...nie lataj... :D Na Okęcie mam daleko :p [quote name='clockwork']to lec odcedzic kartofelki i uwolnic demona- moze jeszcze bede jak wrocisz Kartofelki odcedzone, demon pozostał w niewoli :evil_lol: Jesteś jeszcze dzie ... yyy ... smoku? ;) Quote
malawaszka Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 helooołłłł a Karola znowu w środku nocy fotki wstawiała :klacz: :multi: Quote
Paula Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 malawaszka napisał(a):helooołłłł a Karola znowu w środku nocy fotki wstawiała :klacz: :multi: Heloł :multi: No tak, dla niektórych 9 rano to środek nocy :evil_lol: Quote
Recommended Posts