Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 8.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Paula

2320

• e.v.a

1068

• Alicja

1007

• dreamer

426

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BeaC'].......witam w zafoconej galerii pieknego maksia i jegu ulubionaj przyjaciółki axy.........tutaj ZAWSZE śą do pooglądania zdjęcia:multi:

Witaj Bea :multi: Dobrze, że dreamer się chce wstawiać fotki ;)

Cześć Madzia i córka :razz:

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:jaki poopalon
witajcie:multi::multi::multi:

:evil_lol: Witaj Alu :multi:

[quote name='clockwork']witanko mordulcowa galerię.. i mordulcowa pancie...
oglądałam foty, ale nie wszystkie bo dogo muli... ładują sie całe życie :angryy:

Witanko Klockowa od największego mordulca ;)
Mi też dogo przymula :shake:

Kleszcz dziś po mnie łaził, brrrrrrrr :angryy:

Posted

evaxon napisał(a):
bleeee nie lubie kleszczy... jak by jakis po mnie chodzil spanikowala bym:roll:

A kto lubi ;) Łaził mi po dłoni, to było u weta, poszliśmy po świeże obróżki na to cholerstwo i przelazł na mnie chyba z Maksia :shake: Na szczęście nie spanikowałam (dziwne, nie ;)) i go nie strzepnęłam, wetka kazała szybko do umywalki z wodą go spuścić, co by z powrotem na piesy nie przelazł. Ale do tej pory się wzdrygam, jak sobie przypomnę :roll: Przebrzydłe paskudztwa :angryy:

Posted

paula_z napisał(a):
A kto lubi ;) Łaził mi po dłoni, to było u weta, poszliśmy po świeże obróżki na to cholerstwo i przelazł na mnie chyba z Maksia :shake: Na szczęście nie spanikowałam (dziwne, nie ;)) i go nie strzepnęłam, wetka kazała szybko do umywalki z wodą go spuścić, co by z powrotem na piesy nie przelazł. Ale do tej pory się wzdrygam, jak sobie przypomnę :roll: Przebrzydłe paskudztwa :angryy:

:crazyeye: jestem z ciebie dumna:loveu: ja bym odrazu zaczela krzyczec i sie trzepac:roll: to jest jedyne stworzonko qrotego sie naprawde boje i jak tylko pomyse o nim to sie drapie i mam derszcze:roll:

Posted

evaxon napisał(a):
ale ćmy ni egryza i nie wypijaja twojej krwi..bleee

No też się boje kleszczy przez te choróbska, ale najbardziej mnie brzydzą ćmy :roll: Słabo mi się robi, jak taka trupia czacha na mnie leci i chce zeżreć :evil_lol:

Posted

:diabloti:ja tez dziś capnęłam kleszczora na podłodze ....widocznie przyszedł ze spacerku z piesem:mad::mad::mad:.....buuuuu jak ja nie lubię kleszczy:diabloti:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:ja tez dziś capnęłam kleszczora na podłodze ....widocznie przyszedł ze spacerku z piesem:mad::mad::mad:.....buuuuu jak ja nie lubię kleszczy:diabloti:
dlatego ja opracowalam super pomysl:diabloti:
nie wychodzimy na dlugie spacery, jak juz wychodzimy to chodzimy po chodnikach :):)):):):):):):):):):evil_lol:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:ja tez dziś capnęłam kleszczora na podłodze ....widocznie przyszedł ze spacerku z piesem:mad::mad::mad:.....buuuuu jak ja nie lubię kleszczy:diabloti:
Ukatrupić potforasy :mad: :diabloti:

[quote name='evaxon']dlatego ja opracowalam super pomysl:diabloti:
nie wychodzimy na dlugie spacery, jak juz wychodzimy to chodzimy po chodnikach :):)):):):):):):):):):evil_lol:
Hahaha :grin:

A dogo wciąż zamulone :angryy:

Posted

do czego te kleszcze w ogóle są potrzebne :shake: pasożyty jakieś :roll:

dobry wieczór :grins: czy może dobra noc :hmmmm:
reszta foteczek z poprzedniego tygodnia

~*~

Posted

[quote name='dreamer']

:loveu::loveu::loveu: cześć:mdleje: :loveu::loveu::loveu:
[quote name='bonita']Nie widzę fotek :(
Dogo muli na maxa i nie da rady nic robić, jestem zasmucona

Witajcie moje dogo psyjaciółki :)
kliknij se odśwież... ja też nie widziałam... chyba jakieś stare te fotki, bo dopiero po odświeżeniu były gotowe do oglądania :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']Nie widzę fotek :(
Dogo muli na maxa i nie da rady nic robić, jestem zasmucona
Witajcie moje dogo psyjaciółki :)
Buuuu :-(
Witaj dogociółko :razz:

[quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: cześć:mdleje: :loveu::loveu::loveu:

kliknij se odśwież... ja też nie widziałam... chyba jakieś stare te fotki, bo dopiero po odświeżeniu były gotowe do oglądania :evil_lol:
Cześć Klockowa :multi:
:evil_lol: Dobrze, że nie śmierdziuszkowały ;)

[quote name='evaxon']czesc mamuska:multi:
dogo muli caly czas wqrwia mnie to juz:angryy:
Cześć córcia :multi:
Ano wciąż muli, mnie też to irytuje :shake:

[quote name='BeaC']....witam....................ja na szczęście widzialam foty.ale z dogo jest źle..................:shake::shake::shake:
Witaj Beata :multi: