Alicja Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale fajna panna lata:razz:wiec Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 [quote name='PIKA']ulala dziewczynki sie z lekka przekomażają :evil_lol: No, dziewczyny sie delikatnie poklocily przy patyczku, a potem jak wracalismy, juz byly na smyczach, powiedzialy sobie pare slow na dowidzenia :evil_lol: Simbik, witamy w naszej galerii :multi: Quote
simbik Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [quote name='paula_z'] Simbik, witamy w naszej galerii :multi: Ja tu dość często zaglądam, tylko rzadko się odzywamy :roll:, a teraz sporo zdjęć to mam co podziwiać :cool3: . Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 simbik napisał(a):Ja tu dość często zaglądam, tylko rzadko się odzywamy :roll:, a teraz sporo zdjęć to mam co podziwiać :cool3: . Fajnie :multi: To tak ja ja u Was, rzadko sie odzywam :oops: ale czesto zagladam i podziwiam piesy :lol: Quote
Vectra Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 wow jakie zajedwabiste fotki :multi::multi::multi: czy już wiecie że nie dotykam więcej aparatu :razz: :evil_lol::evil_lol: miałam do was dojechać ,ale nie byłam wstanie ruszyć się z wyra :oops: łep mi pękał ,ale nic straconego sobota i niedziele niebawem :cool3: Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Ewcia :razz: a Ty nie masz przypadkiem jakis fot Maksia :cool3: ? Quote
Vectra Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 paula_z napisał(a):Ewcia :razz: a Ty nie masz przypadkiem jakis fot Maksia :cool3: ? No jakieś tam mam :p ale są w aparacie ,a aparat się ładuje Quote
Paula Posted September 10, 2006 Author Posted September 10, 2006 Vectra napisał(a):No jakieś tam mam :p Super :multi: To ja ladnie prosze jutro mi tu wstawic :modla: ;) Quote
Vectra Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 Wstawie :p jak będzie prąd :mad::mad: i mam ogromną nadzieje że tego prądu nie wyłączą bo ja jestem w domu :angryy: Quote
malawaszka Posted September 10, 2006 Posted September 10, 2006 [LEFT]WOWWWWW ale cudne FOTY!!!!!!!!!!!!!!!!! :laola: Debestko wstawiaj tu ich więcej :loveu: :multi: pięknie się piesy prezentują :klacz: [/LEFT] Quote
dreamer Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 dzięki Debe! :Rose: super fotki :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Szpilka is sooo cute! :loveu: (nie mogę znaleźć polskiego słowa) ~*~ M: wiesz... chyba się w Tobie zakochałem :iloveyou: S: :oops: shhhh... tylko nie mów nic Lalce! ~*~ :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: <= moja słodka stworka :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
malawaszka Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 zastanawia mnie co działo się dalej??? Quote
dreamer Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='malawaszka']zastanawia mnie co działo się dalej??? potem dziewczynki trochę razem biegały za patyczkiem. wprawdzie nie łapały go razem, ale się nie kłóciły. od czasu do czasu jedna warknęła na drugą, ale się nie pogryzły. no i na do widzenia trochę sobie powiedziały do słuchu, jak już były na smyczach. :evil_lol: Quote
asher Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Cześć, cześć. Ale piękne zdjęcia! :klacz: A modele jeszcze piękniejsi :loveu: Quote
Vectra Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 znalazłam wczoraj takie fotki :p nie wiem czy wstawiałam :niewiem: Quote
Paula Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Vectra napisał(a):znalazłam wczoraj takie fotki :p nie wiem czy wstawiałam :niewiem: Jeszcze ich nie bylo, dzieki :loveu: Pika, a Ty masz jakies fotasy dla mnie :cool3: ? Quote
Basia&Safi Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 jaaaa maksiu przystojniak i szpilcia doopeczka :):):):) Quote
e.v.a Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 uuuułaaaaaaaa foty foty coraz wiecej fot:multi: Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='paula_z']Jeszcze ich nie bylo, dzieki :loveu: Pika, a Ty masz jakies fotasy dla mnie :cool3: ? mom :evil_lol: nieobrobione jeszcze :shake: ale po fotach Debe to ja nie wiem czy wstawie w ogle :shake: [quote name='Vectra']znalazłam wczoraj takie fotki :p nie wiem czy wstawiałam :niewiem: a gdzie foty Maxia z knajpy? :mad: Quote
Vectra Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 [quote name='PIKA']mom :evil_lol: nieobrobione jeszcze :shake: ale po fotach Debe to ja nie wiem czy wstawie w ogle :shake: a gdzie foty Maxia z knajpy? :mad: czytaj to co napisałaś :diabloti: Quote
PIKA Posted September 11, 2006 Posted September 11, 2006 Vectra napisał(a):czytaj to co napisałaś :diabloti: goopia wstaw i powiedz, ze ja robilam :evil_lol: a ja powiem, ze ja Twoim aparatem robilam pierwszy raz i będziemy usprawiedliwione :evil_lol: Bo to prawda zresztą :roll: Quote
Paula Posted September 11, 2006 Author Posted September 11, 2006 Wstawiac foty :mad: nie marudzic i nie szukac wymowek :eviltong: ;) Quote
Recommended Posts