Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agata51']Cholera, chcecie mi powiedzieć, że Gaspar do domku jedzie?[/QUOTE]

jasne :) podobnież dziś jest ten wielki dzien :)
czekam ze zniecierpliwieniem na relacje :)
i wrazenia :)

Posted

Dzwoniła Agnieszka, że Gaspar jest w pełni psem wystawowym (bo tam się ponoć prezentują z jednego boku) - otóż z lewej strony wygląda jak Hrabia, a z prawej jak pies z interwencji... :evil_lol: Cóż spał na prawym boczku... Ale może jeszcze zdąży się wyczesać zanim przyjadą.
(Malamut jednak go dziabnął :mad: ale tylko skórka przecięta)

Posted

Właśnie ruszył! W tą stronę jechali 5 godzin. Gaspar wskoczył do auta grzecznie. Agnieszka mówi, że przyjechali po niego fachowcy, z osprzętam i umiejętnościami! :) Gaspar! Nie rozrabiaj!!!!

Posted

Już chyba mają niedaleko.
Z Ajlii która jedzie z Gasparem rozmawiałam tak z pół godziny po wyjeździe z Przebieczan. Mówiła że chłopak zachowuje się bardzo przyzwoicie, nie wygląda na przestraszonego, a nawet "uśmiecha się"

Posted

Gaspar na miejscu :multi::multi::multi::multi:
Spacerują po domku na razie:)
Państwo zrobią zdjęcia to się z nami podzielą
Po drodze był bardzo grzeczny
Rozmawiałam też z Ajlii, Na Gasparka czekała przygotowana wyprawka i Nowi Państwo.
Wrażenia z domku bardzo pozytywne.

Posted

Bardzo się cieszę!!! Bałam się tego transportu bardzo, zupełnie niepotrzebnie! No ale profesjonaliści go wieźli!!! :) :) :) Dziękuję Wam bardzo!!! I Tobie Myszo za logistykę i energię!!!! DZIĘKUJĘ!!!!!!

Posted

[quote name='Bjuta']Bardzo się cieszę!!! Bałam się tego transportu bardzo, zupełnie niepotrzebnie! No ale profesjonaliści go wieźli!!! :) :) :) Dziękuję Wam bardzo!!! I Tobie Myszo za logistykę i energię!!!! DZIĘKUJĘ!!!!!![/QUOTE]
Ja się też bałam. I tego że strasznie zestresowany będzie podróżą, nowym miejscem..., bo to ślepaczek przecież.
Ale Ajlii mówiła mi że nie specjalnie.
Niech mu się tam wiedzie jak najlepiej i nowemu Pańciostwu z nim też:):)

Posted

ale się cieszę :) śleptaczek kochaniutki ma domeczek :) byleby mu się tam podobało :) i wierzę że tak będzie :) (a teraz czekam na pierwsze wrazenia nowych państwa i oczywiście zdjątka ;))

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam.
Gaspar - wyleguje się na kanapie i ogląda z panem telewizję albo chodzi za panią krok w krok, albo... goni starego kota, ale najczęściej - leży przed lodówką i wpatruje się w to psie niebo z radochą na pysku... :) :) :)
Pani mówi, że chciała psiaka a dostała smoka... ;)
No i mówi o nim z wielką miłością. I że jest grzeczny, reaguje na imię. Że ściągnął w nocy torebkę córki i poczęstował się psimi smaczkami, że poszedł na górę po betonowych schodach, a potem rozsądnie zaczekał, aż go kto sprowadzi (będzie barierka, żeby sobie nie chadzał gdzie bądź). Że na smyczy ładnie chodzi. Że pożera żarcie razem z miską i że jest cud-miód.

Słuchajcie, czy część opłaty styczniowej, która już poszła na Gaspara i została niewykorzystana, mogłaby pokryć kastrację [URL="http://www.dogomania.pl/threads/195899-NEMO-mlody-ok-1-5-roczny-psiak-skazany-na-schron-zbieramy-na-hotel-brakuje-110zl-%21"]Nemo?[/URL] (To nowy dogomaniacki pies w Przebieczanach, którego dziewczyny chciałyby ciachnąć jak najszybciej, nie bacząc na zimę, bo jest ciut problemowy, a on kasy nie ma). Wiem, sama pisałam, żeby przez miesiąc nie ruszać majątku Gaspara - ale ta kasa już poszła do Przebieczan, więc niejako - w pewnym sensie - jest "odksięgowana")