Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ingrid44']Gaspar ma juz DEKLARACJE na wyjazd do Hoteliku .:multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi:[/QUOTE]

To swietnie :):) zmiencie tytul, bo przyszlam od Groszka gdzie Akrum placze w nieboglosy, ze Gasparka uspia ...........

Posted

[quote name='Bjuta']Oj Agatko - chyba nie znam wątku, gdzie zbierają kasę, gdzie by cię nie było...[/QUOTE]

Chcesz się założyć :cool3:

Bardzo się cieszę. Powodzenia, Gasparze [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/7/7_6_5v.gif[/IMG]

Posted

[quote name='Mysza2']Tytuł super [IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon11.png[/IMG], czy ktoś podał Wikarkowi numer konta?[/QUOTE]

podałam ):

Posted

[quote name='Mysia_']super wieści! :)[/QUOTE]

Mysiu, będziemy z Jarkiem o 10, po Gaspara. Będziesz? Tylko znowu nie zdążę kupić obroży...

Posted

Proszę, zajrzyjcie do Saturna, burka bez ucha, który od lat czeka na dom :(

[url]http://www.dogomania.pl/threads/184051-Saturn-kanapowiec-w-ciele-wiejskiego-burka.-Do%C5%BCywocie-w-schronisku[/url]

Posted

[quote name='Monika z Katowic']Wysyłam Gasparkowi jednorazowo 32 zł, żeby chłopak miał na przejazd autostradą! :):)
Szerokiej drogi!:)[/QUOTE]

Już wpisałam na pierwszej jako "wpłatę specjalną" - bardzo dziękujemy! :loveu: (Ja szczególnie ;))
A ostatnio przyszły pieniążki od Mysz 1:loveu: i 2 :loveu: Dziękujemy również! :loveu: Szczegóły są na pierwszej. Ogólnie Gaspar ma w tej chwili na koncie 290.

[quote name='Yv1958']Polecalam do na Naszej Klasie! Tak bardzo sie ciesze!!!!:-)))[/QUOTE]

Bardzo dziękujemy! Dużo dobrej energii wokół Gaspara krąży!

Posted

wow :multi::multi::multi: no proszę jakie owocne popołudnie :multi::multi::multi:
a ja miałam kiepski humor ... już mi się poprawił :loveu::loveu::loveu:
Gasparku, teraz będzie już tylko lepiej :loveu::loveu::loveu:

Posted

Witam Wszystkich Akrum dzięki serdeczne za zaproszenie na ten wątek. Tak jak odpisywałam na razie nie jestem w stanie pomóc finansowo ale będe śledzić wątek. Cieszę sie ze Gaspar uzbierał pieniązki trzymam kciuki za akcje

Posted

Witam.widziałam na wątku "Borysa" martwicie się ze zadeklarowałam tylko na pół roku moja deklaracje,jeśli się nic nie wydarzy będę płacić dłużej.Nie martwcie się do przodu będzie dobrze.

Posted

Ja mam taki "martwiący charakter" :roll: Ale teraz jestem jakoś przekonana, że Gaspar jeszcze nam numer wywinie i znajdzie dom. :eviltong: Renciu, ty wiesz! :loveu: