kaa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 [quote name='LILUtosi']Rozsądne podejście do sprawy, nie pochopne. A skąd państwo?[/QUOTE] Właśnie to mi się podoba , najpierw chce się Pani jak najwięcej dowiedzieć i widać że jej zależy , czyli zakochała się w naszym Volwiku :) Nie wiem skąd , dowiem się , mam nadzieję że na tym jednym mailu się nie skończy. Trzymajcie kciuki . ;) Quote
Mysza2 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Trzmamy, mail bardzo rzeczowy i rozsądny Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Mocno trzymam kciuki,brzmi bardzo rozsądnie :) Quote
Havanka Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Przłączam się do Was Cioteczki i też trzymam kciuki za domek. Quote
kaa Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 No to mamy odpowiedź , tylko to imię :roll:, a tam , byle tylko okazało się że to właśnie jest ten wspaniały i na zawsze dom z mądrze kochającymi ludźmi. Oczywiście o wizytach są uprzedzeni, tylko znowu zapomniałam zapytać z jakiej miejscowości , :oops: właśnie to nadrobiłam przed chwilą i czekam na odpowiedź. ,,Bardzo dziękuję za informację. Już go kochamy i nawet nadaliśmy mu imię Dominik :) Ostateczna decyzja niestety nadal nie została podjęta dlatego proszę o cierpliwość. Jeżeli się zdecydujemy na pewno się odezwę :) Już trwają przygotowania na przyjęcie nowego domownika.,, Quote
jusstyna85 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 [quote name='kaa']No to mamy odpowiedź , tylko to imię :roll:, a tam , byle tylko okazało się że to właśnie jest ten wspaniały i na zawsze dom z mądrze kochającymi ludźmi. Oczywiście o wizytach są uprzedzeni, tylko znowu zapomniałam zapytać z jakiej miejscowości , :oops: właśnie to nadrobiłam przed chwilą i czekam na odpowiedź. ,,Bardzo dziękuję za informację. Już go kochamy i nawet nadaliśmy mu imię Dominik :) Ostateczna decyzja niestety nadal nie została podjęta dlatego proszę o cierpliwość. Jeżeli się zdecydujemy na pewno się odezwę :) Już trwają przygotowania na przyjęcie nowego domownika.,,[/QUOTE] Ja sie uciesze,kiedy decyzja będzie już pewna,ludzie neistety często zmieniają zdanie,a Volw jest przepięknym psem z super charakterem,musi mieć najlepszy dom Quote
pola53 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Śledzę jego wątek od dawna i też jego dobro leży mi na sercu. Mam nadzieję, że mu się poszczęści! Quote
Mysza2 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='jusstyna85']Ja sie uciesze,kiedy decyzja będzie już pewna,ludzie neistety często zmieniają zdanie,a Volw jest przepięknym psem z super charakterem,musi mieć najlepszy dom[/QUOTE] A ja będę sie cieszyć dopiero z miesiąc po adopcji. Quote
jusstyna85 Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 [quote name='Mysza2']A ja będę sie cieszyć dopiero z miesiąc po adopcji.[/QUOTE] Święta prawda :) Quote
sylwija Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Trzymam kciuki - oby to był Ten Domek :) Quote
sybil Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 [quote name='Mysza2']A ja będę sie cieszyć dopiero z miesiąc po adopcji.[/QUOTE] O, właśnie, bardzo dobrze powiedziane! Narazie trzymam bardzo mocno :kciuki::kciuki::kciuki:, żeby to był ten najlepszy domek, a cieszyć będę się jak chłopak będzie mocno zadomowiony i kochany :lol: Quote
kaa Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 Agnieszko , Państwo mi odpisali ale dalej mi nie napisali skąd są . Podejrzewam że z niedaleka , bo informowałam ich że Volwerin jest pod Wrocławiem , a oni poprosili o adres i telefon , chcą sami przyjechać i poznać Volwerina . Podałam im Twój numer telefonu , żeby się mogli się umówić . W sumie to i dobrze , sama zobaczysz czy nadają się na jego opiekunów . Może trzeba ich uprzedzić że Volwek się uśmiecha i wtedy odsłania zęby, żeby nie pomyśleli że się szczerzy i że prawie gadać umie ;) Dla tego pięknisia po przejściach musi być najlepszy domek. Quote
kaa Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 [quote name='LILUtosi']Ok, będę czekać na telefon.[/QUOTE] Mam nadzieję że dziś/jutro się odezwą , dostałam 2 kolejne maile dotyczące wizyty przed adopcyjnej, transportu , prosiłam o kontakt z Tobą Agnieszko. Państwo są z Wrocławia , lub mieszkają pod Wrocławiem . Quote
jusstyna85 Posted January 21, 2011 Author Posted January 21, 2011 Oby w tych domkach był przyszły,najlepszy pod słońcem domek dla Volwa :) Naczekał się trochę... Quote
Mani2000 Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ile on wycierpiał i czekał!! oby domek na zawsze.... sybisia fajny sznaucerek:) ja tez mam Quote
pola53 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Czekam wieczorkiem na jakieś dobre wieści. Quote
Recommended Posts