Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='LILUtosi']Rozsądne podejście do sprawy, nie pochopne. A skąd państwo?[/QUOTE]

Właśnie to mi się podoba , najpierw chce się Pani jak najwięcej dowiedzieć i widać że jej zależy , czyli zakochała się w naszym Volwiku :) Nie wiem skąd , dowiem się , mam nadzieję że na tym jednym mailu się nie skończy. Trzymajcie kciuki . ;)

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to mamy odpowiedź , tylko to imię :roll:, a tam , byle tylko okazało się że to właśnie jest ten wspaniały i na zawsze dom z mądrze kochającymi ludźmi. Oczywiście o wizytach są uprzedzeni, tylko znowu zapomniałam zapytać z jakiej miejscowości , :oops: właśnie to nadrobiłam przed chwilą i czekam na odpowiedź.

,,Bardzo dziękuję za informację. Już go kochamy i nawet nadaliśmy mu imię Dominik :) Ostateczna decyzja niestety nadal nie została podjęta dlatego proszę o cierpliwość. Jeżeli się zdecydujemy na pewno się odezwę :) Już trwają przygotowania na przyjęcie nowego domownika.,,

Posted

[quote name='kaa']No to mamy odpowiedź , tylko to imię :roll:, a tam , byle tylko okazało się że to właśnie jest ten wspaniały i na zawsze dom z mądrze kochającymi ludźmi. Oczywiście o wizytach są uprzedzeni, tylko znowu zapomniałam zapytać z jakiej miejscowości , :oops: właśnie to nadrobiłam przed chwilą i czekam na odpowiedź.

,,Bardzo dziękuję za informację. Już go kochamy i nawet nadaliśmy mu imię Dominik :) Ostateczna decyzja niestety nadal nie została podjęta dlatego proszę o cierpliwość. Jeżeli się zdecydujemy na pewno się odezwę :) Już trwają przygotowania na przyjęcie nowego domownika.,,[/QUOTE]

Ja sie uciesze,kiedy decyzja będzie już pewna,ludzie neistety często zmieniają zdanie,a Volw jest przepięknym psem z super charakterem,musi mieć najlepszy dom

Posted

[quote name='jusstyna85']Ja sie uciesze,kiedy decyzja będzie już pewna,ludzie neistety często zmieniają zdanie,a Volw jest przepięknym psem z super charakterem,musi mieć najlepszy dom[/QUOTE]
A ja będę sie cieszyć dopiero z miesiąc po adopcji.

Posted

[quote name='Mysza2']A ja będę sie cieszyć dopiero z miesiąc po adopcji.[/QUOTE]
O, właśnie, bardzo dobrze powiedziane! Narazie trzymam bardzo mocno :kciuki::kciuki::kciuki:, żeby to był ten najlepszy domek, a cieszyć będę się jak chłopak będzie mocno zadomowiony i kochany :lol:

Posted

Agnieszko , Państwo mi odpisali ale dalej mi nie napisali skąd są . Podejrzewam że z niedaleka , bo informowałam ich że Volwerin jest pod Wrocławiem , a oni poprosili o adres i telefon , chcą sami przyjechać i poznać Volwerina . Podałam im Twój numer telefonu , żeby się mogli się umówić . W sumie to i dobrze , sama zobaczysz czy nadają się na jego opiekunów .

Może trzeba ich uprzedzić że Volwek się uśmiecha i wtedy odsłania zęby, żeby nie pomyśleli że się szczerzy i że prawie gadać umie ;) Dla tego pięknisia po przejściach musi być najlepszy domek.

Posted

[quote name='LILUtosi']Ok, będę czekać na telefon.[/QUOTE]

Mam nadzieję że dziś/jutro się odezwą , dostałam 2 kolejne maile dotyczące wizyty przed adopcyjnej, transportu , prosiłam o kontakt z Tobą Agnieszko. Państwo są z Wrocławia , lub mieszkają pod Wrocławiem .