Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

melduje sie,przeczytam potem..na pewno jednorazowo pomoge ( 30zl) a moze nawet kilka razy ,zalezy od tego ile psow ktorym pomagam znajdzie dom

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Ammounie']Mogę jednorazowo wspomóc Volwerina jeszcze kwotą 50zł. Żeby tylko już był bezpieczny.[/QUOTE]

Tak już się go nie da zabrać czekamy na operację która będzie w schronisku , ale chcieli byśmy najszybciej jak to tylko możliwe ale żeby można było , deklaracje stałe są niestety niezbędne.

Z tym tytułem to dobry pomysł, macie może jakieś propozycje?

Posted

[quote name='baster&lusi']Przelew wysłany.Tylko 20 zł.Bedę zaglądać i trzymać kciuki za wasza pracę.[/QUOTE]

Dziękujemy ,przyda nam się doping, szczególnie wtedy kiedy nadchodzi zwątpienie, w powodzenie ratowania tego wspaniałego psiaka.

Posted

Może Gaspar który pojechał do Pobieczan znajdzie dom bo jest podobno zainteresowanie. Wtedy stała deklaracją Gasparka mogłabym dać tutaj. Trzymajcie kciuki

Posted

[quote name='Mysza2']Może Gaspar który pojechał do Pobieczan znajdzie dom bo jest podobno zainteresowanie. Wtedy stała deklaracją Gasparka mogłabym dać tutaj. Trzymajcie kciuki[/QUOTE]

Byłoby wspaniale...

Posted

Wiele nie moge, bo sama w naszym schronie mam takich biedakow mase. Ale 10zl dam. Wiem ze to smiesznie malo. Wiecej nie dam rady, przykro. Moze jeszcze jakies bazarki by ktos zrobil?

Posted

przykro mi...właśnie wczoraj dowiedziałam się,że mojego psa czeka operacja...na razie muszę wywiązać się z już podjętych zobowiąśzań...zapiszę sobie...