Ammounie Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Mogę wesprzeć Volwerina kwotą 10zł miesięcznie. Proszę o numer konta na PW. Trzymaj się Volwerin i zdrowiej szybko! Om Lokah Samasthah Sukhino Bhavanthu Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='Ammounie']Mogę wesprzeć Volwerina kwotą 10zł miesięcznie. Proszę o numer konta na PW. Trzymaj się Volwerin i zdrowiej szybko! Om Lokah Samasthah Sukhino Bhavanthu[/QUOTE] Bardzo dziękujemy:loveu: Quote
bela51 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='kaa']Pewnie na pierwsze dwa miesiące by karmę dostał, ale potem trzeba zapłacić żeby tam mu jakąś kupili. Z Rudy mu chyba nikt nie dowiezie. Cena na pewno zależy od karmy , tylko że nie wiem ile by wyszła cena , samej karmy przeciętnej jakości. I ile taki Volek by jej zjadł. ?[/QUOTE] Karmę możecie sami zamowić w Telekarmie np. Dowożą w każde miejsce w Polsce. Ja zamawiam dla Barnaby , który jest w hotelu k.Mielca. Wszystko zalezy jaką karmę bedzie musiał jeśc. Jęsli nie bedzie zadnych problemów zdrowotnych, to mozna zamowić jakąś niezbyt drogą. Np. Arion multi-vital. 30 kg za 169 zł. Dowóz gratis. Taka ilośc powinna starczyc na ok. 2 miesiące. Quote
jusstyna85 Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 [quote name='bela51']Karmę możecie sami zamowić w Telekarmie np. Dowożą w każde miejsce w Polsce. Ja zamawiam dla Barnaby , który jest w hotelu k.Mielca. Wszystko zalezy jaką karmę bedzie musiał jeśc. Jęsli nie bedzie zadnych problemów zdrowotnych, to mozna zamowić jakąś niezbyt drogą. Np. Arion multi-vital. 30 kg za 169 zł. Dowóz gratis. Taka ilośc powinna starczyc na ok. 2 miesiące.[/QUOTE] To wychodzi dodatkowo ponad 80 zł miesięcznie :( Quote
bela51 Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 [quote name='jusstyna85']To wychodzi dodatkowo ponad 80 zł miesięcznie :([/QUOTE] Najważniejsze, to zebrac te 300 zl deklaracji. Na karme można dorobic bazarkami, wpłatami jednorazowymi., Taniej nigdzie hoteliku nie znajdziemy. Quote
szafranekm Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Dopiero teraz przeczytałam los pieska, deklaruję się miesięcznie, 10 zł to pewne, ale postaram się wpłacać więcej w miarę możliwości.Jutro przeleję 20 zł. Bardzo proszę o numer konta.Musimy pomóc temu biedakowi. Quote
Florentynka Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 zostałam zaproszona więc jestem, ale finansowo nie pomogę - nie mogę nic zdeklarować, sama nie wiem na czym stoję. Jak tylko będę mogła to choć jednorazowo coś się postaram wpłacić. Quote
anett Posted April 19, 2010 Posted April 19, 2010 Podrzucę Volwa.. Pogryziony, prawie rozszarpany przez psy, złamana łapa, zakażenie - cudem przeżył BŁAGA O DEKLARACJE !!! Liczy się każde 5zł !! :-(:-(:-( Quote
bela51 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Może warto juz podawac konto? Musimy uzbierać te deklaracje ! Quote
Agnieszka103 Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Jestem na wezwanie jusstyny85. Deklaruję 5 zł (stała) Quote
kaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='Agnieszka103']Jestem na wezwanie jusstyny85. Deklaruję 5 zł (stała)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy, :) nigdy nie wysyłałam numeru konta, zanim się nie nazbierała odpowiednia ilość stałych deklaracji, ale niech się jeszcze Justyna wypowie, w życiu się różne cuda zdarzają , ja myślę że jak już będziemy mieć 100% pewność że deklaracje są ,to wtedy się roześle konto ale zostawiam decyzje Justynie. Na razie mamy krople w morzu potrzeb.:( Quote
mikoada Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 i ja jestem na zaproszenie kaa, dużo pomóc nie mogę, ale wyskrobię chociaż 5 zł stałej i jak się uda coś jeszcze dorzucę, biedna psinka :( Quote
kaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='mikoada']i ja jestem na zaproszenie kaa, dużo pomóc nie mogę, ale wyskrobię chociaż 5 zł stałej i jak się uda coś jeszcze dorzucę, biedna psinka :([/QUOTE] Bardzo dziękuje,:) w takiej sytuacji każda pomoc jest ważna. Nawet jak by miał ktoś 1 zł zadeklarować . Quote
jusstyna85 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Baaaaaaaaaaardzo Wam dziękujemy... DEKLARACJE: - 5 zł -bela 51 - 10 zł - kaa - 10 zł - anett 30 zł Slay (przez 6 mies.) 10 zł Ammounie 10 zł szafranekM 5 zł Agnieszka103 5 zł Mikoada JEDNORAZOWE: pewna suma Malicja pewna suma Carlinascotties pewna suma Aimez-moi Quote
Vasco Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 jestem na zaproszenie justyna85. Narazie niestety tylko mogę podrzucać wątek. Quote
carolinascotties Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Kochani - jesli moge - mysle, ze warto podac konto - tym, ktorzy chca wplacic jednorazowo chociaz - ja nie bede tej kwoty w kieszeni trzymac wiecznie ;) w koncu nie daj Bóg w natloku bid zapomne o watku - wypstrykam sie z pieniedzy i nagle dostane PW z prosba o wplate... ja wole wplacic "dzisiaj" - jesli nie da sie psa wyciagnac - wskaze wtedy, na ktorego innego moga isc pieniadze... chociaz mysle, ze psiutowi uda sie pomoc :) Quote
jusstyna85 Posted April 20, 2010 Author Posted April 20, 2010 Ja też nigdy nie wysyłam konta,póki nie ma uzbieranej kwoty,ale chyba macie racje...Spróbuje zamienić mój pesymizm na optymizm i mocno wierzę,że uda się uratować psiaka. Pani Kasia powysyła Wam konto Quote
kaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Tym razem zrobimy inaczej niż zwykle , ale i sytuacja nie jest zwykła bo psina jest w bardzo pilnej potrzebie, więc zaraz roześle numer konta . Jeśli przy wysyłaniu konta kogoś pomine , bardzo prosze się upomnieć. Za wszelką pomoc serdecznie dziękujemy. :) Quote
carolinascotties Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 nie ma za co - ja lubie sie "przydawac" ;) najwazniejsze - zeby chlopak znalazl spokoj i szczescie :) czekam na PW :) Quote
carolinascotties Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 przelew poszedł - dziękuję za PW :) Quote
kaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 Mam nadzieję że nikogo nie pominęłam . Deklaracje stałe - bella51 - 5 zł - anett - 10 zł - kaa- 10 zł - Ammounie- 10 zł - szaranekm - 10 zł - Agnieszka 103 - 5 zł - mikoada - 5 zł -------------------- Razem mamy - 55 zł Stałych deklaracji . Deklaracje jednorazowe i inne - ewa36 -malicja -carolinascoties -Ainez-moi - Slay - 30 zł ( przez 6 m-c) Bardzo dziękujemy.:) Quote
kmurdz Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 deklaruje 10 miesiecznie. przeslij mi prosze numer konta na maila Quote
kaa Posted April 20, 2010 Posted April 20, 2010 [quote name='kmurdz']deklaruje 10 miesiecznie. przeslij mi prosze numer konta na maila[/QUOTE] Serdecznie dziękujemy, już wysyłam. Quote
Recommended Posts