Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jostel5 napisał(a):
No,co Ty,Majku,piszesz!:-o Aż mi ciarki przeszły po grzbiecie! Elmira żadnego psa nie skaże NA WYPAD ,skoro podjęła się nad nim opieki...ŻADNEGO!
Fifi naprawdę miał szczęście,że Elmira go w tym schronisku zobaczyła,a później-wiadomo co...
Myślałam,że już ją pod tym względem znasz!:roll:

Majku żartował:)

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Boszszsz...teraz już wiem,nie zdażyłam przeczytać jego drugiego postu,ale w pierwszej chwili...ZAWAŁ!

Przepraszam ,Majku,za brzydkie podejrzenia.:)

Posted

jostel5 napisał(a):
Boszszsz...teraz już wiem,nie zdażyłam przeczytać jego drugiego postu,ale w pierwszej chwili...ZAWAŁ!

Przepraszam ,Majku,za brzydkie podejrzenia.:)

Nie stresuj się Jostel. Jak by co, zachowam dwutygodniowy okres wypowiedzenia;)

Haha;)

Posted

majku33krakow napisał(a):
elmira a czemu ty nie odpuscisz tej kobiecie (renata5),przeciez mogłas jechac po fifka jak miał te biegunki.

Dlaczego nie odpuszczę? Otóż dlatego, że nie stać ją na zwykłe przepraszam za to, co przeszedł Fifi.

Oczywiście, że mogłam po niego jechać wcześniej. Sama mam do siebie pretensje, że Fifi cierpiał przez miesiąc bez pomocy weterynarza. Ale naiwnie wierzyłam, że Fifi trafił do sprawdzonej, renomowanej firmy.

Najważniejsze, że Fifi dzisiaj bez przebojów:)

Posted

A my mamy imprę. Sąsiedzi zrobili dyskotekę z muzyką disco-polo:) Natężenie dźwięku jest takie, że muszę powyłączać wszystkie sprzęty w domu. Na razie króluje: "Jesteś szalona" :)

Ubaw po pachy!

Posted

elmira napisał(a):
A my mamy imprę. Sąsiedzi zrobili dyskotekę z muzyką disco-polo:) Natężenie dźwięku jest takie, że muszę powyłączać wszystkie sprzęty w domu. Na razie króluje: "Jesteś szalona" :)

Ubaw po pachy!

to macie wesoło:evil_lol:

Posted

My poruszamy się w kręgu muzyki dla dziadków Depeche Mode, Faith no more, i cały repertuar starej, dobrej muzyk polskiej. Fifi też taką muzykę lubi i zamiata tyłkiem w rytmie:)

Posted

Widze, ze Fifi ma dobry gust... uwielbiam Depeche Mode:-)

Elmirko, ja chcialabym Ci jeszcze raz podziekowac za to co zrobilas i nadal robisz dla naszego Fifka. Jestem nim zachwycona gdy ogladam filmiki... widac ze on jest badzo szczesliwy u Ciebie. Musi mu sie trafic wyjatkowy dom, bo w innym wypadku nie zgodzimy sie aby opuscil twoj DT;-)

Posted

wasabi81 napisał(a):
Widze, ze Fifi ma dobry gust... uwielbiam Depeche Mode:-)

Elmirko, ja chcialabym Ci jeszcze raz podziekowac za to co zrobilas i nadal robisz dla naszego Fifka. Jestem nim zachwycona gdy ogladam filmiki... widac ze on jest badzo szczesliwy u Ciebie. Musi mu sie trafic wyjatkowy dom, bo w innym wypadku nie zgodzimy sie aby opuscil twoj DT;-)

Święte słowa,Wasabi,święte słowa!:)

Posted

Ostatnio myślałam, że Fifi pójdzie do DS. Ale po wnikliwej analizie i bez zadęcia w moje możliwości, zwątpiłam. Kto nim się zaopiekuje? Kto zadba o podrażniony tyłek. Ech, starzeję się i uważam że jestem najlepsza;)

Posted

elmira napisał(a):
Ostatnio myślałam, że Fifi pójdzie do DS. Ale po wnikliwej analizie i bez zadęcia w moje możliwości, zwątpiłam. Kto nim się zaopiekuje? Kto zadba o podrażniony tyłek. Ech, starzeję się i uważam że jestem najlepsza;)

Jestem pewna na 100% ,że Fifi NIGDZIE nie będzie tak zaopiekowany i tak szczęśliwy jak u Ciebie!Masz kawał serducha dla staruszków (i nie tylko :)) ,więc jestem o Fifka spokojna.Myślę też,że nie potrzebujesz zgody na swoje działania czy też potwierdzenia ze strony darczyńców ,jeśli zauważysz ,że psu potrzebna jest pomoc lekarza.No bo ,kto z nas wie,czego mu w danej chwili potrzeba? Ty go znasz,obserwujesz na co dzień ,wiesz ,co mu dolega.Najważniejsza w tym wszystkim jest wrażliwość na cierpienie psiaka i zdrowy rozsądek.Na szczęście jedno i drugie masz w posiadaniu :)

Posted

Wlasnie zerknelam na pierwsza strone i pierwsze zdjecia Fifiego... kto by w to uwiezyl ze ten pies cztery miesiace pozniej bedzie tak szczesliwy??? On conajmniej o pare lat odmlodnial!!!
Elmirko, Fifi was (Ciebie i TZa) swym calym serduszkiem kocha... na filmikach widac jak bardzo sie do was cieszy gdy do was /za wami biegnie:-)

Posted

elmira napisał(a):
Elmira na prezydenta?;)

Rozważmy...
Wrażliwa na krzywdę najsłabszych,szybka w działaniu,bezkompromisowa,pyskata ;)....eeeeeeee.....Szkoda Cię na ten STOLEC ;) ,lepiej będzie,jeśli zostaniesz z nami...:)