Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Elmirko, zdaje mi się , że kiedyś pisałaś jakie tabletki są dobre dla staruszków na stawy? Mojemu Kapslowi zaczęły tylne nogi drętwieć i dziś do weta jadę to bym wolała już coś wiedzieć.

Posted

Filmik jest, ale nie mogę go wgrać.

Kapselku, to był Rimadyl. Tylko wypytaj lekarza, bo lek dobry na stawy, ale niezbyt przyjemny dla żołądka.

Edit: Fimiki nie mogę wgrać, bo mam jakieś problemy z yuotubem.

Rozliczenie Fifka:

Laremid-5,85,
Nifuroksazyd-8,00,
Jedzenie Fifka (gotowane)-195,00,
Karsivan-55,00.

Razem: 263,85

Wpływy: 138 złotych na dwa opakowaniu Trovetu.

P.S. Jostelku, na pierwszej stronie wkradł się błąd.Widnieje tam kwota 169, a prawidłowo powinno być 138 (2x69);)

Posted

Cudny Fifol! Dupina zalatuje,ale Pańciostwo przywitać MUS!:) A jaka radość na mordce i rozmerdany ogon! :)

A pierwszą stronę zaraz poprawię.Kinguś ,przelejesz Elmirce kaskę?Za gotowane żarełko+ Karsivan+leki.Razem:263 zł.

Posted

Niko16-Fifol jest po prostu szczęśliwy,czym się wzruszam bardzo,bo w końcu ta starowina z łańcucha wie,co to znaczy własny domek i Pańciostwo...Należało mu się! :)

Posted

Wczoraj przeraziłam się okrutnie. Fifcio miał rano problemy ze wstaniem. Nie wiem, czy to człowiek przysłużył się jego kręgosłupowi, czy to dolegliwość wynikająca z wieku, ale kręgosłup malucha jest w fatalnym stanie. Byliśmy u weterynarza, ale ten nic nie stwierdził, poza wiekiem. Mały dostał zastrzyk p. zapalny i p. bólowy. Dzisiaj jest o niebo lepiej. Szkoda mi go, bo on ma taką ogromną wolę i chęć życia. Ma wspaniały apetyt, kupy są tak piękne, że nawet się nie wkurzam, że robi je na chodniku;) Mam nadzieję, że to tylko chwilowa niedyspozycja.

Posted

Pierwszy raz. Ja miałam już staruszki. Sypie się Fifek i nic na to nie poradzimy. Niestety wiek i lata zaniedbań robią swoje. Staramy się z moim Mężem uprościć los Fifciakowi, chociażby nosząc Zgredka po schodach. On popyla jak wściekły, tylko ten kręgosłup nie chce go nosić.