Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ano nie ma. Ale wszystko u nas po staremu.

Właśnie się załamałam. Poprosiłam miłośnika i bojownika!!! o dobro psów o pomoc w sprawdzeniu jednej pani z Krakowa. Otóż ta osoba zlała mnie totalnie nie zważając, że to nie o mnie chodzi, ale o psa. Powód jest bardzo istotny. Nastąpiłam na odcisk. Droga A. poinformuje Krakowski TOZ o Twoim zaangażowaniu.

Posted

[quote name='elmira']Ano nie ma. Ale wszystko u nas po staremu.

Właśnie się załamałam. Poprosiłam miłośnika i bojownika!!! o dobro psów o pomoc w sprawdzeniu jednej pani z Krakowa. Otóż ta osoba zlała mnie totalnie nie zważając, że to nie o mnie chodzi, ale o psa. Powód jest bardzo istotny. Nastąpiłam na odcisk. Droga A. poinformuje Krakowski TOZ o Twoim zaangażowaniu.

jak to cie zlała?zbił cie ktos?

Posted

Lukuś, szkoda to tylko psa, bo ja do głupich ludzi przywykłam. A komentuje, bo inaczej-bez gadania bym źle się czuła;)

[video=youtube;T6oKhMPemjY]http://www.youtube.com/watch?v=T6oKhMPemjY[/video]

Posted

[video=youtube;NYHZwPT0f80]http://www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80[/video]

To u nas, pomimo braku ciekawych wieści, można muzy posłuchać. Moja uwielbiana piosenka wyciągająca z dołu:)

Posted

Fajnie się słucha tej "Wieży..." .:) A w domu "do góry nogami" w Szymbarku byłam i choć -mimo starań-błędnika z tym miejscem nie oswoiłam :) , heroicznie zwiedziłam wszystko! Warto to zobaczyć i przeżyć.:)

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Jostel. Fifkowi skończył się Karsivan. I ten po moim Czapku też. Wydatek jest dość znaczny, lek kosztuje 55 złotych. Nie pomyślałam o tym i zamówiłam 2 paczki Trovetu. Wydaje mi się, że ten lek pomaga Fifkowi, więc, co robimy?

Posted

elmira napisał(a):
Rozmawiałam dzisiaj z Jostel. Fifkowi skończył się Karsivan. I ten po moim Czapku też. Wydatek jest dość znaczny, lek kosztuje 55 złotych. Nie pomyślałam o tym i zamówiłam 2 paczki Trovetu. Wydaje mi się, że ten lek pomaga Fifkowi, więc, co robimy?

kupujemy karsivan

Posted

:) nie ma to jak zdecydowane męskie zdanie. Jutro wstawię filmik z Fifkiem. Dziadek jest niesamowity:)

Nie mogę uwierzyć, że ten demon;) ma 15 lat. Apetyt ma niesamowity. Pilnujemy, żeby zjadał swoje, a nie podbierał innym. Jemu ta zwyczajna karma nie służy, ale Fifek pożarł by wszystko. Dzisiaj łupem dziadeczka stała się sucha bagietka zostawiona dla ptaków. Chodził dumny z wielkim cygarem w mordce.

Luka, niezłe.

To jeszcze kawałeczek o sałaciarzach;)

[video=youtube;8ex-Md6oU9o]http://www.youtube.com/watch?v=8ex-Md6oU9o&NR=1[/video]

Chociaż sercem jestem przy Maniusiu i jego wozie.

Posted

Elmirka,pieniądze na razie Fifcio ma, ,więc zamawiaj,co mu trzeba.Dziadzio powinien mieć wszystko,co mu potrzebne,jego starość ma być szczęśliwa (na tyle ,na ile starość szczęśliwa być może...). Kochaj go i rozpieszczaj,a ja będę kochać Ciebie.Inni -na pewno też...:)
Pieszczot obiecać nie mogę...:eviltong::evil_lol::shake:

Posted

:) Bez pieszczot też będzie fajnie. Żeby dziadziuch się trzymał zdrowo i pachnąco, hehe.

Mój brat mi podpadł bo mówi na Fifka Czarny Moher, nie wiem, jak on tak może;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Elmirka,pieniądze na razie Fifcio ma, ,więc zamawiaj,co mu trzeba.Dziadzio powinien mieć wszystko,co mu potrzebne,jego starość ma być szczęśliwa (na tyle ,na ile starość szczęśliwa być może...). Kochaj go i rozpieszczaj,a ja będę kochać Ciebie.Inni -na pewno też...:)
Pieszczot obiecać nie mogę...:eviltong::evil_lol::shake:

Zgadzam sie z Jostel na 100%!! :-)

Posted

Moje dziecko uwielbia koty i rekiny. Jestem w szoku, ile ta mała główka magazynuje informacji. Dzięki tej małej wiem, że jest 6 gatunków rekinów, które atakują ludzi. I moje dziecko uważa, że lata siedemdziesiąte to prehistoria:)