majku33krakow Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 draznie sie z tobą Potworku.hihihihi Quote
elmira Posted September 13, 2010 Posted September 13, 2010 A no to całe szczęście. Bo ja po ostatniej eskapadzie moich psów zwątpiłam w siebie. Niestety. Quote
kinga_kinga7 Posted September 15, 2010 Posted September 15, 2010 przyszło 100 zł od Majku33:) dziękujemy Quote
wasabi81 Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Co slychac u naszej slicznotki?? :-) Quote
elmira Posted September 16, 2010 Posted September 16, 2010 Wszystko ok, tylko czasu brak, cholercia:) Quote
jostel5 Posted September 17, 2010 Author Posted September 17, 2010 No i co z tym czasem,Elmirko? Wciąż go nie ma...? Kiedy się wreszcie zjawi,nadrób zaległości,dobrze? ;) Mizianki dla Fifka i pozostałych futer.:) Quote
elmira Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 Ano nie ma. Ale wszystko u nas po staremu. Właśnie się załamałam. Poprosiłam miłośnika i bojownika!!! o dobro psów o pomoc w sprawdzeniu jednej pani z Krakowa. Otóż ta osoba zlała mnie totalnie nie zważając, że to nie o mnie chodzi, ale o psa. Powód jest bardzo istotny. Nastąpiłam na odcisk. Droga A. poinformuje Krakowski TOZ o Twoim zaangażowaniu. Quote
majku33krakow Posted September 17, 2010 Posted September 17, 2010 [quote name='elmira']Ano nie ma. Ale wszystko u nas po staremu. Właśnie się załamałam. Poprosiłam miłośnika i bojownika!!! o dobro psów o pomoc w sprawdzeniu jednej pani z Krakowa. Otóż ta osoba zlała mnie totalnie nie zważając, że to nie o mnie chodzi, ale o psa. Powód jest bardzo istotny. Nastąpiłam na odcisk. Droga A. poinformuje Krakowski TOZ o Twoim zaangażowaniu. jak to cie zlała?zbił cie ktos? Quote
elmira Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Tia, mnie zlać;) Nie Majku. Po prostu zlekceważyła moją prośbę o pomoc psu. Quote
luka1 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 tak bywa, jest wiele takich osób, ................................................. szkoda się denerwować i komentować. Quote
elmira Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Lukuś, szkoda to tylko psa, bo ja do głupich ludzi przywykłam. A komentuje, bo inaczej-bez gadania bym źle się czuła;) [video=youtube;T6oKhMPemjY]http://www.youtube.com/watch?v=T6oKhMPemjY[/video] Quote
elmira Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 [video=youtube;NYHZwPT0f80]http://www.youtube.com/watch?v=NYHZwPT0f80[/video] To u nas, pomimo braku ciekawych wieści, można muzy posłuchać. Moja uwielbiana piosenka wyciągająca z dołu:) Quote
jostel5 Posted September 18, 2010 Author Posted September 18, 2010 Fajnie się słucha tej "Wieży..." .:) A w domu "do góry nogami" w Szymbarku byłam i choć -mimo starań-błędnika z tym miejscem nie oswoiłam :) , heroicznie zwiedziłam wszystko! Warto to zobaczyć i przeżyć.:) Quote
elmira Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 A Faith no more się nie podoba? Bo ja bardzo lubię:) A "Wieżę..." też bardzo lubię, bo i tekst dobry, i bicie na centrali:) I jeszcze "na odwrót i na wspak":) Quote
luka1 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 no to ja dołożę http://www.youtube.com/watch?v=XGgTjZLo5OY też się fajnie słucha Quote
kinga_kinga7 Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Dostałam wpłaty na Fifka od: Jostel-20 zł Kamila P.-20 zł Dorota Ł.-10 zł Quote
elmira Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 Rozmawiałam dzisiaj z Jostel. Fifkowi skończył się Karsivan. I ten po moim Czapku też. Wydatek jest dość znaczny, lek kosztuje 55 złotych. Nie pomyślałam o tym i zamówiłam 2 paczki Trovetu. Wydaje mi się, że ten lek pomaga Fifkowi, więc, co robimy? Quote
majku33krakow Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 elmira napisał(a):Rozmawiałam dzisiaj z Jostel. Fifkowi skończył się Karsivan. I ten po moim Czapku też. Wydatek jest dość znaczny, lek kosztuje 55 złotych. Nie pomyślałam o tym i zamówiłam 2 paczki Trovetu. Wydaje mi się, że ten lek pomaga Fifkowi, więc, co robimy? kupujemy karsivan Quote
elmira Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 :) nie ma to jak zdecydowane męskie zdanie. Jutro wstawię filmik z Fifkiem. Dziadek jest niesamowity:) Nie mogę uwierzyć, że ten demon;) ma 15 lat. Apetyt ma niesamowity. Pilnujemy, żeby zjadał swoje, a nie podbierał innym. Jemu ta zwyczajna karma nie służy, ale Fifek pożarł by wszystko. Dzisiaj łupem dziadeczka stała się sucha bagietka zostawiona dla ptaków. Chodził dumny z wielkim cygarem w mordce. Luka, niezłe. To jeszcze kawałeczek o sałaciarzach;) [video=youtube;8ex-Md6oU9o]http://www.youtube.com/watch?v=8ex-Md6oU9o&NR=1[/video] Chociaż sercem jestem przy Maniusiu i jego wozie. Quote
łolkiee Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A może by tak filmik jak Fifi wcina? Quote
jostel5 Posted September 19, 2010 Author Posted September 19, 2010 Elmirka,pieniądze na razie Fifcio ma, ,więc zamawiaj,co mu trzeba.Dziadzio powinien mieć wszystko,co mu potrzebne,jego starość ma być szczęśliwa (na tyle ,na ile starość szczęśliwa być może...). Kochaj go i rozpieszczaj,a ja będę kochać Ciebie.Inni -na pewno też...:) Pieszczot obiecać nie mogę...:eviltong::evil_lol::shake: Quote
elmira Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 :) Bez pieszczot też będzie fajnie. Żeby dziadziuch się trzymał zdrowo i pachnąco, hehe. Mój brat mi podpadł bo mówi na Fifka Czarny Moher, nie wiem, jak on tak może;) Quote
wasabi81 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 jostel5 napisał(a):Elmirka,pieniądze na razie Fifcio ma, ,więc zamawiaj,co mu trzeba.Dziadzio powinien mieć wszystko,co mu potrzebne,jego starość ma być szczęśliwa (na tyle ,na ile starość szczęśliwa być może...). Kochaj go i rozpieszczaj,a ja będę kochać Ciebie.Inni -na pewno też...:) Pieszczot obiecać nie mogę...:eviltong::evil_lol::shake: Zgadzam sie z Jostel na 100%!! :-) Quote
elmira Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Moje dziecko uwielbia koty i rekiny. Jestem w szoku, ile ta mała główka magazynuje informacji. Dzięki tej małej wiem, że jest 6 gatunków rekinów, które atakują ludzi. I moje dziecko uważa, że lata siedemdziesiąte to prehistoria:) Quote
Recommended Posts