Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie Kingi. Juz mi się humor zepsuł.... jaki słodki biedny :-( On nie może zostać w schronie... bo będziemy płakać, że nawet w ostatnich chwilach nikt nie pogłaskał, nikt nie przytulił :-(:-(:-( Co robić? :shake: Juz mu niewiele pewnie życia zostało :shake:

Posted

kinga_kinga7 napisał(a):
może zrobimy jakiś bazarek dla Fifcia?

Kingo pomysł z bazarkiem bardzo dobry, od czegoś trzeba zacząć! Ile on może mieć latek? :-(

Posted

Kapsel napisał(a):
Jestem na zaproszenie Kingi. Juz mi się humor zepsuł.... jaki słodki biedny :-( On nie może zostać w schronie... bo będziemy płakać, że nawet w ostatnich chwilach nikt nie pogłaskał, nikt nie przytulił :-(:-(:-( Co robić? :shake: Juz mu niewiele pewnie życia zostało :shake:

dzięki,że jesteś:),zbieramy dla niego na hotelik..

Posted

ketunia napisał(a):
Myślę, że trzeba wątek Fifiego wrzucić na ogólny. Więcej osób zajrzy.
Co do wizyty u weta to można na miejscu go zdiagnozować.
Szkoda aby z powrotem wracał do schroniska..

Już umówiłam mu tę wizytę :),co mu na pewno nie zaszkodzi...! Przynajmniej dostanie chłopak środki przeciwbólowe i przeciwzapalne,bo na pewno bardzo cierpi:( Za wizytę zapłacę z t.zw. środków własnych i nie będzie to pewnie kwota zwalająca z nóg ;)

Ketunia--jak się wrzuca wątek na ogólny???
Dobrze,że tacy ludzie jak Ty są na świecie !

Posted

elmira napisał(a):
Jest na łańcuchu, ponieważ w schronisku psy są przy budach. Fifi nie widzi, nie może reagować dostatecznie szybko. Jeśli wszedłby pomiędzy inne psy, prawdopodobnie zostałby zagryziony.

;( Smutne... A ktoś się nim interesował?

Posted

Jutro przed 12-tą pomyślcie o Fifusiu cieplutko,bo będzie w tym czasie u weta-prześwietlany,obmacywany, miętolony,obracany,kłuty...no i pewnie... przerażony sytuacją!
Mam nadzieję,że nie zje weta,bo kto wysterylizuje w poniedziałek benię? ;)

Posted

jostel5 napisał(a):
Jutro przed 12-tą pomyślcie o Fifusiu cieplutko,bo będzie w tym czasie u weta-prześwietlany,obmacywany, miętolony,obracany,kłuty...no i pewnie... przerażony sytuacją!

Będziemy trzymać kciuki za Fifulcia:)

Posted

jostel5 napisał(a):

Załóżcie mu namordnik, żeby Panu weterynarzowi palców nie ciapnął w panice.;)

Kciuki trzymać obiecuję.

Posted

elmira napisał(a):
No właśnie, Kapselek bez banerka i Ty Ada też. To robimy machniom-ja załatwiam banner, a Wy wstawiacie. Co Wy na to?:)

Tak oczywiście że zrobię banerek.

Posted

izzie1983 napisał(a):
Jak tam Fifi po wecie?

Hej, hej:) Witam Panią:)

Dziewczyny dzisiaj do schroniska pojechały. Będą pewnie dopiero po południu. Też jestem ciekawa, jak Fifi sie sprawił i czy Pan weterynarz ma całe palce:);)