Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jeżu - co za weci - przecież wiedzą,ze to nie biegunka czy choroba skóry!
Przecież jemu trzeba natychmiast pomóc!!!!
Współczuję lavinia - on jest taki słodki!
Trzymajcie się, na pewno się uda!

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lavinia, to moze jednak warto pójsć do Niziołka.
Zdiagnozuje pewnie tak samo ale może będzie miał
większą siłę przebicia i więcej chęci do działania.
Tak jak Ci mówiłam, jest pasjonatem tego co robi.
Może będzie mógł jakoś pomóc!
Tu jest link do jego strony, może napisz do niego
albo zadzwoń.

http://www.niziolek.com.pl

Trzymam kciuki!!!

Posted

Biedny psiak...ja nic nie pomogę, ale uważam, że należy zasiegnąć konsultacji tylu lekarzy ilu się da. To nie zaszkodzi. Trzymam kciuki za cudnego psinka.

Posted

dzięki wszystkim z a dobre słowa i chęć pomocy - jedyna pomoc jakiej Ptyś potrzebuje to OPERACJA jak najszybciej, nawet jutro !!!!

dzisiaj maluch w lepszym nastroju, już zjadł pierwsze i drugie śniadanko, połknął tabletki, a teraz siedzi na swoim posłanku zrobionym z futerka i bawi się kostką, co chwila przerywając i siadając " na oddech " - on już wie, że musi się oszczędzać....

a tak wyglądam u pani na kolanach

a tu sobie odpoczywam

i bardzo, bardzo chcę żyć........

Posted

przed sekundą skończyłam rozmawiać z dr Pasławską - była bardzo miła, nie wiem, może już ktoś interweniował w sprawie Ptysia, a może nie.

w każdym razie p doktor powiedziała, że do jutra będzie wiadomo kiedy odbędzie się operacja - dr Skrzypczak obiecał podać termin...ponoć sala operacyjna jest w remoncie....

czekam więc do jutra do 21, mam zadzwonić wtedy do dr. Pasławskiej, mam ogromną nadzieję, że tym razem się uda i już w tym tygodniu pojedziemy z Ptysiulem na operację i szczęśliwie wrócimy do domu !!!!!

jeszcze raz dziękuję wszystkim za pomoc, poczeakjmy do jutra - wasze propozycje i sugestie mogą się jeszcze przydać...

Hebulko, jeśli możesz zrobić to, o czym napisałaś w pw, to zrób - to nie zaszkodzi, a pomóc może - niech wiedzą, że los Ptysia nie jest obojętny wielu osobom.......

Posted

właśnie byliśmy w sklepie po żarełko.....

nie mogę się doczekac dzisiejszego wieczornego telefonu....
nie wiem co zrobię, jeśli znów nic się nie wydarzy......

Posted

Powiem wam coś (tylko nie krzyczcie) - mnie nie bardzo się buldożki podobają - ale TEN jest ZAJEFAJNY i jemu MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:

ps - mam go na tapecie w kompie

Posted

shirrappeira, no pewnie, że Cię przywitam :-)

niestety - nie mam dobrych wieści - dr. Pasławska nic nie wie, podała mi nr tel do dr. Skrzypczaka, a on oczywiście nie odbiera. Nagrałam się, co dalej robić ????

walić głową w ścianę ??? nie wiem !!!! maluszek śpi, zmęczony po całym dniu, a ja nie moge mu pomóc...to jest straszne