Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 246
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

my nie możemy wydać od 4 mies. szczeniaka - a jest przepiekny...telefonów było o niego może ze 4....Sonia - młoda, piękna duza sunia czeka juz nie wiem jak długo...ale za to Szaraczek z Żywca - niewidomy staruszek pojechal do domku:) więc w tych adopcjach to nie ma żadnej reguły:shake:

Posted

Dineh dzięki wielkie :) No i powodzenia w sesji. Ja mam moją w przyszłym tygodniu :P
Andzia no tak to jest właśnie, że nie ma reguły w adopcjach.... Możemy mieć tylko nadzieję, że Czaruś no i inne psiaki znajdą tych "swoich" ludzi...

Posted

błagam nie powodzenia !!
za mnie ładnie trzyma sie kciuki
inaczej lipa
a ja łatwowierna w takie zabobony ;p
trzymam wiec i za Ciebie kciuki :)

Posted

W takim razie trzymam kciuki, bardzo mocne.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
Kurcze tak bym chciała, żeby się Czarusiowi poszczęściło... Ten psiak tak nie wiele potrzebuje...

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='OlaLola']W takim razie trzymam kciuki, bardzo mocne.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs:
Kurcze tak bym chciała, żeby się Czarusiowi poszczęściło... Ten psiak tak nie wiele potrzebuje...[/QUOTE]

trzymam kciuki za Was i za domek dla Czarusia!

Posted

Mam ogromną prośbę, wyjeżdżam do Niemiec na ok. 2 miesiące. Nie wiem jak będzie z dostępem do neta... dlatego proszę PILNUJCIE WĄTKU ŻEBY NIE SPADŁ!!!! wchodźcie, piszcie nie zapomnijcie o Czarku kiedy mnie nie będzie....
ja w ramach możliwości będę wchodzić, postaram się być na bieżąco

• 2 weeks later...
Posted

Czaruś ma ostatnio dość poważne problemy zdrowotne... :(
W czwartek zauważyłam, że z jego oczkiem coś się dzieje... zabrałam go do weta, okazało się, że to ropień, który "wyszedł" i uszkodził dolną powiekę i spojówkę...
Kiedy Czaruś spał w narkozie postanowiłam poobcinać go z dredów i natrafiłam na ranę na karku, po pogryzieniu :( wygląda to fatalnie, trzeba to myć, smarować, a wiadomo, że Czarek łatwym psem nie jest.... :(

Posted

Spojówka zaszyta, z oczkiem jest ok, ale ta rana na karku... :( z Czarkiem się bardzo trudno współpracuje, nie daje się dotknąć.... musi teraz mieszkać w pomieszczeniu, gdzie ma czysto i sucho, żeby nie zakazić tej rany...
A ile czasu to potrwa to nie wiem... to zależy od procesu gojenia no i nastawienia Czarka...

Posted

Dzisiejsza wizyta u weta powiała pozytywnym myśleniem ;)
Rana ładnie się goi, oczko ok :)
Czarek został dziś ogolony, miał bardzo zaniedbaną sierść, łupież no i chciałam się upewnić, że nie kryje pod futerkiem więcej takich niespodzianek jak na karku...

Posted

ja nie wiem żeby Czarek miał kiedykolwiek kontakt z kotem.... nie mam pojęcia jakby się w stosunku do kota zachował, zwłaszcza że z suczkami i psiakami się dogaduje....:)

Posted

Chyba można to już oficjalnie napisać ;) Czarek nadaje się w 100% do adopcji :) Wchodzi na kolana, domaga się głaskania :) jest niesamowitym pieszczochem :) dziś olał jedzenie za kilka minut głaskania ;) Oczywiście będzie potrzebował czasu, żeby poznać i zaufać nowym ludziom, ale myślę, że jest to do pokonania w dość krótkim czasie ;)