dineh Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 po sesji zrobie znowu ogłoszenia moze trzeba cioteczki pozapraszac żeby sie tu coś dzialo?? Quote
andzia69 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 my nie możemy wydać od 4 mies. szczeniaka - a jest przepiekny...telefonów było o niego może ze 4....Sonia - młoda, piękna duza sunia czeka juz nie wiem jak długo...ale za to Szaraczek z Żywca - niewidomy staruszek pojechal do domku:) więc w tych adopcjach to nie ma żadnej reguły:shake: Quote
OlaLola Posted June 16, 2010 Author Posted June 16, 2010 Dineh dzięki wielkie :) No i powodzenia w sesji. Ja mam moją w przyszłym tygodniu :P Andzia no tak to jest właśnie, że nie ma reguły w adopcjach.... Możemy mieć tylko nadzieję, że Czaruś no i inne psiaki znajdą tych "swoich" ludzi... Quote
dineh Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 błagam nie powodzenia !! za mnie ładnie trzyma sie kciuki inaczej lipa a ja łatwowierna w takie zabobony ;p trzymam wiec i za Ciebie kciuki :) Quote
OlaLola Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 W takim razie trzymam kciuki, bardzo mocne.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Kurcze tak bym chciała, żeby się Czarusiowi poszczęściło... Ten psiak tak nie wiele potrzebuje... Quote
mari23 Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='OlaLola']W takim razie trzymam kciuki, bardzo mocne.:thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Kurcze tak bym chciała, żeby się Czarusiowi poszczęściło... Ten psiak tak nie wiele potrzebuje...[/QUOTE] trzymam kciuki za Was i za domek dla Czarusia! Quote
maarit Posted June 29, 2010 Posted June 29, 2010 [quote name='mari23']trzymam kciuki za Was i za domek dla Czarusia![/QUOTE] Ja również :) Quote
OlaLola Posted July 6, 2010 Author Posted July 6, 2010 Mam ogromną prośbę, wyjeżdżam do Niemiec na ok. 2 miesiące. Nie wiem jak będzie z dostępem do neta... dlatego proszę PILNUJCIE WĄTKU ŻEBY NIE SPADŁ!!!! wchodźcie, piszcie nie zapomnijcie o Czarku kiedy mnie nie będzie.... ja w ramach możliwości będę wchodzić, postaram się być na bieżąco Quote
Macho Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Czaruś ma ostatnio dość poważne problemy zdrowotne... :( W czwartek zauważyłam, że z jego oczkiem coś się dzieje... zabrałam go do weta, okazało się, że to ropień, który "wyszedł" i uszkodził dolną powiekę i spojówkę... Kiedy Czaruś spał w narkozie postanowiłam poobcinać go z dredów i natrafiłam na ranę na karku, po pogryzieniu :( wygląda to fatalnie, trzeba to myć, smarować, a wiadomo, że Czarek łatwym psem nie jest.... :( Quote
golf Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 czy długo bedzie trwala jego "rekonwalenscencja"? co z jego spojówką? Quote
Macho Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Spojówka zaszyta, z oczkiem jest ok, ale ta rana na karku... :( z Czarkiem się bardzo trudno współpracuje, nie daje się dotknąć.... musi teraz mieszkać w pomieszczeniu, gdzie ma czysto i sucho, żeby nie zakazić tej rany... A ile czasu to potrwa to nie wiem... to zależy od procesu gojenia no i nastawienia Czarka... Quote
OlaLola Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Biedny Czarek... dobrze, że z oczkiem w porządku... kurcze mam nadzieję, że jednak rana szybko sie zagoi... Quote
Macho Posted July 21, 2010 Posted July 21, 2010 Dzisiejsza wizyta u weta powiała pozytywnym myśleniem ;) Rana ładnie się goi, oczko ok :) Czarek został dziś ogolony, miał bardzo zaniedbaną sierść, łupież no i chciałam się upewnić, że nie kryje pod futerkiem więcej takich niespodzianek jak na karku... Quote
OlaLola Posted July 21, 2010 Author Posted July 21, 2010 Oki, a jak on sie zachowywał podczas jazdy no i u weterynarza? Quote
OlaLola Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 ja nie wiem żeby Czarek miał kiedykolwiek kontakt z kotem.... nie mam pojęcia jakby się w stosunku do kota zachował, zwłaszcza że z suczkami i psiakami się dogaduje....:) Quote
Macho Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Czarek czuje się już dobrze :) Wet powiedział, że już ładnie się wszystko goi :) teraz tylko wyciągnąć szew z oczka i ok :) Quote
OlaLola Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 O no to super :) dzięki wielkie za wieści :) strasznie się cieszę, że chłopak zdrowieje :) Quote
Macho Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Chyba można to już oficjalnie napisać ;) Czarek nadaje się w 100% do adopcji :) Wchodzi na kolana, domaga się głaskania :) jest niesamowitym pieszczochem :) dziś olał jedzenie za kilka minut głaskania ;) Oczywiście będzie potrzebował czasu, żeby poznać i zaufać nowym ludziom, ale myślę, że jest to do pokonania w dość krótkim czasie ;) Quote
OlaLola Posted August 1, 2010 Author Posted August 1, 2010 PO 10-ciu latach w schronisku.... hurrraaaa a tak poważnie to przepraszam za ten sarkazm, cieszę się, na prawdę :) Quote
Ra_dunia Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Biedny Czaruś. Ciekawe jak wygląda taki ogolony? Quote
Recommended Posts