giselle4 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 ok wieso... Cudka ma pierwsze pieniązki na jej potrzeby ote=rzymała-50zl od Cioci Wieso....Cudka bardzo dziekuje:) Quote
ms_arwi Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 [quote name='giselle4'] WESOLYCH SWIĄT i pamietajcie o mnie[/QUOTE] Pamietamy :) Wesolych :) Quote
giselle4 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 Tak mysle zrobilam jej bazarek i ciocia wiesodala -50zł moze szukac jej tymczasu albo hoteliku ? dzisiaj widziałam jak garnie się do człowieka jak pieknie je i jest prawie zadowolona..... ale na ogolny sie nie nadaje...a gdzie ja pozniej dac? Moze jeszcze z jeden bazarek zrobie i moze cioteczki pomogą ,moze Fundacja pomoze i wspolnymi siłami damy rade aby jej ostatnie dni były szczesliwe:) Quote
wieso Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 dziekujemy Cudko za sliczne tulipanki.....pozdrawiamy serdecznie i bedziemy podtrzymywac i podnosic slicznotke.... takze WESOLYCH SWIAT..... Quote
doddy Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 U nas niestety wolnych domów tymczasowych brak, tylko w hotelikach mamy miejsca :( Quote
giselle4 Posted April 3, 2010 Author Posted April 3, 2010 [quote name='pinkmoon']A link do bazarku to gdzie? :) http://www.dogomania.pl/threads/182957-Bluzy-kurtka-magiczna-gAE-bka-i-przepisy-na-Swieta-25-04-010 Quote
ania z poznania Posted April 3, 2010 Posted April 3, 2010 Cudna, jaką ja mam słabość do takich kochanych staruszek..... Quote
Nadziejka Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 cudownych i spokojnych dla Cudki:loveu:dla cioteczek Cudkowych:multi:Pieknotko sercem z wami abys domeczek ten jedyny znalazla Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Dziekujemy za zyczenia Swiateczne. Ninia , pokazuj sliczne pysio :) Quote
justynavege Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Grazia na pewno szybko podkarmi niunię zeby tylko jakis dobry dom sie znalazł:) Quote
Ingrid44 Posted April 4, 2010 Posted April 4, 2010 Ona strasznie zaglodzona :( Biedactwo :( :( :( Quote
giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 Bardzo zaglodzona....nie bede ublizac draniowi ktory to zrobil ...bo Swieta ale damy rade...nawodnimy i sensitive kupimy i do roboty pomyslimy tez o Dt....jak najszybciej jak sie w schronie zgodza to nawet od srody...... bede pertraktowac......zobaczymy bo spac nie moge Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Gisellko...a gdzie ją chcesz zabrać do tego dt? masz juz jakis na oku? wiesz...mnie się wydaje, ze ona nie ma tyle wiosen...ze jest młodsza... Quote
giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 andzia,kiedy ja widziałam dzisiaj taka radosna i juz troche zadziorna to tez bym jej tyle nie dała a Dt mam na oku i jak napisałam jezeli w schronie zgodza sie [mam sile przebicia,szanujemy sie ] to w schronie dadza mi ja we srode a tylko na zaszczepienie bym pojechała...bo schron musi dopełnic wszystkich formalnosci..... i za miesiąc bedzie jak leleczka Quote
andzia69 Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Gisellko - niech ja dobrze obejrzy wet...mnei sie nei wydaje na tyle lat..wg mnei ona jest po prostu wyniszczona...:( i te rany na pysku...moze ja ktoś "testował"...ech:( Quote
Litterka Posted April 5, 2010 Posted April 5, 2010 Może po prostu wyeksploatowana i wyrzucona? :( Po prostu... Cholera, jak to łatwo napisać... Brak mi słów, a łzy same moczą klawiaturę... Quote
giselle4 Posted April 5, 2010 Author Posted April 5, 2010 ok...jutro wet ja obejrzy i powie co i jak.... Quote
Recommended Posts