giselle4 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Był piekny słoneczny dzien tej wiosny,temperatura 24stopnie nie mialam juz siły dowlec sie do wody,polozylam sie i czekałam ...tylko na co? Zobaczylam czlowieka ktory pochylał sie ,miał jedzenie i cos krzyczał do innych ludzi a moze na nich..... za chwilkę zrobil sie cały tlum i zabrano mnie do miejsca gdzie bylo duzo psiakow i jestem na izolatce ,mam jedzenie i picie i wiecie co ta duza przychodzi do mnie i juz sie nie boje innych ludzi ,nie robia mi krzywdy mysle nawet ze mnie lubia..... ale ,zastanawiam sie dlaczego moja rodzina mnie zostawiła? czy tak postepuje sie w swiecie ludzi? czy zostawia sie ukochanych na pustkowiu lub w innym miescie i odjezdza? Mysle ze mnie nie kochali,co oni ze mna zrobili ze majac prawie 2 lata wyglądam jak babcia.....? jak szkielet obciągniąty skorą......Jestem wrakiem psa a to wszystko zapłta za miłosc i przywiazanie do mojej rodziny,myslalam ze wszystkie psiaki tak maja a teraz słysze ...ciągle ,,jak ona wyglada? ,,kto jej to zrobił? MAM DUUUZO JEDZENIA ,i kocyki i podusie,smarują mi łapki i pysio aby tak nie bolało i daja witaminki i mowią czułe słowa i spie na rękach u duzej..... Pokokochaj mnie ,ja mam tylko 2 lata i jestem jeszcze psim dzieckiem.... Duza powiedziała ze moze jakas Fundacja mi pomoze i wezmie na dozycie ,jak nie to Ona bedzie szukac czegos i wiem ze nie klamie.................... 664 315 852 74 83 11 800 [email protected] Cudka,bo to byl cudowny dzień na potrzeby Cudki wieso-100zł http://www.dogomania.pl/threads/183487-Reczniki-spodnice-zabawki-inne-na-szkielet-asteczki-30.04.10-43zł http://www.dogomania.pl/threads/183926-Dla-cudki-25.04-do-20-00-spodnie-sweterki-s-m-29zł http://www.dogomania.pl/threads/182957-Rozliczony-.............-kurtka-magiczna-gąbka-i-przepisy-na-Swieta-25.04.010?p=14406656#post14406656-31zł http://www.dogomania.pl/threads/183516-KONCZYMY...................Hamak-kilonki-do-wodeczki-na-kosteczki-asteczki-26.04.10-15zł ============== razem-218zł wydatki; smycz-18zl obroza-11zł karma-160zł witaminy-18zł sudocrem-23zł balsam Szostakowskiego-30zł glukoza-5zł --------------------------- Razem-315zł Zrobilam druga czesc ogloszen dla Cudenki: www.najpweniej.pl www.petworld.pl www.olx.pl www.ojej.pl www.kupsprzedaj.pl www.rozglos.net www.animalia.pl (na Dolnoslaskie i mazowieckie ) www.e-Gratka.info (czeka na akceptacje) www.neeon.pl www.kupiepsa.pl Zrobilam narazie ogloszenia: www.cafeanimal.pl www.krakusik.pl www.e-zwierzak.pl www.adopcjapsa.pl www.pajeczyna.pl www.psiamania.pl Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Nie mam slow, lzy mi leca na klawiature. Ludzie Potwory ! ! ! Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='przemek81']boziu czy ci ludzie nie maja serc:placz:[/QUOTE] Nie mieli i nie maja :( :( :( Quote
przemek81 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='Ingrid44']Nie mieli i nie maja :( :( :([/QUOTE] zaglodzic skur*ysyna powinni tak jak on ta sunie Quote
Ingrid44 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='przemek81']zaglodzic skur*ysyna powinni tak jak on ta sunie[/QUOTE] I tego im z calego serca zycze ! Watek trzeba rozeslac bo cos tutaj cicho :( Quote
justynavege Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 matko boska :( bałam sie zajrzec bo o suni opowiedziala mi Grazia wczoraj :( ktore z dziewczyn zajmuja sie astkami ? wstyd przyznac wylecialy mi nicki z glowy... Quote
Asia76 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 Fakt ludzie bywają podli i źli, ale są też tacy, którzy pomagają i tobie też Cudko pomożemy, myślę, że uwierzysz jeszcze w człowieka. Quote
justynavege Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 przyszło mnie do głowy ze Giselka to taki psi Anioł pojawia się tam gdzie ta pomoc najbardziej potrzebna , a moze to "Ktoś " kieruje Jej kroki tam gdzie jakies istnienie potrzebuje natychmiastowej pomocy...... Quote
Alicja Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 bosh ...... rasa ludzka zatraca miare przyzwoitości :( Quote
przemek81 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='alicja']bosh ...... Rasa ludzka zatraca miare przyzwoitości :([/quote] spora czesc juz zatracila Quote
agaga21 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 słabe troszke zdjęcia ale chyba widac pogryziony pysio, jakieś stare ślady. eh, pewnie nie "pasowała" do światecznego wystroju :( Quote
Asia76 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='justynavege']przyszło mnie do głowy ze Giselka to taki psi Anioł pojawia się tam gdzie ta pomoc najbardziej potrzebna , a moze to "Ktoś " kieruje Jej kroki tam gdzie jakies istnienie potrzebuje natychmiastowej pomocy......[/QUOTE] I tu się z Tobą zgadzam w 100 % :-) Quote
wieso Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 biedna psinka, dzieki Giselle za milosc do tych biedakow..... Quote
giselle4 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 ciotki ....przestancie bylo mi wstyd bo opierniczylam dziadka prawie 80-letniego pozniej przeprosilam ale niesmak zostal..... Lezy takie na ulicy w pełnym słoncu ja zas pojechałam po Szmegesia aby zabrac do weta na opatrunki i zobaczylam ze cos lezy...ni to kot ni lis..... Tz zatrzymał sia dalej ze Szmegim a ja za karme i do niej a ta babula podnosi sie uciekac.... ale Patrol pomogl i wolontariuszki...bo uciekała ze strachu pewnie nie raz oberwała...... ale teraz to radosny psiak..... Jakis domek z ogrodem aby dozyla w spokoju swoich lat i jeszcze zaznała milosc..... AMEN Quote
giselle4 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 .dziekuje ze wszyscy tutaj jestescie:) Quote
fioneczka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='przemek81']zaglodzic skur*ysyna powinni tak jak on ta sunie[/QUOTE] zgadzam się z Tobą w 100% sama bym sqr...iela gdzieś przywiązała :angryy: Quote
przemek81 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 jak mogło by nas nie być!! :lol: pasowalo by takiego gnoja dorwac i ...............................:mad: jakiego typu pomoc jest potrzebna??????? Quote
przemek81 Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 [quote name='giselle4'].dziekuje ze wszyscy tutaj jestescie:)[/QUOTE] jak moglo by nas nie byc !!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Nadziejka Posted April 1, 2010 Posted April 1, 2010 :shake:ale Cudenko prawdziwe , a te nopzeczki jakie bidne ech ...... Quote
giselle4 Posted April 1, 2010 Author Posted April 1, 2010 [quote name='przemek81']jak mogło by nas nie być!! :lol: pasowalo by takiego gnoja dorwac i ...............................:mad: jakiego typu pomoc jest potrzebna???????[/QUOTE] ogłoszenia bardzo prosze i moze ktos wezmie na dozycie tą laleczke..... to szkielet radosny i spacerkowy mimo ze ledwie chodzi Quote
Recommended Posts