Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 331
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przemku tak jak pisała Giselka ogloszenia , mysle ze bazarki tez beda potrzebne by podtuczyc sunie jakims lepszym jedzonkiem i odzywkami , moznaby bannerek zrobic , zaprosić ludzi na wątek , zrobic ogłoszenie np na NK allegro itp itd im wiecej osob zobaczy sunie i pozna jej historie tym wieksza szansa ze ktos da jej dom chocby tymczasowy

[quote name='przemek81']jak mogło by nas nie być!! :lol:
pasowalo by takiego gnoja dorwac i ...............................:mad:
jakiego typu pomoc jest potrzebna???????[/QUOTE]

Posted

[quote name='justynavege']Przemku tak jak pisała Giselka ogloszenia , mysle ze bazarki tez beda potrzebne by podtuczyc sunie jakims lepszym jedzonkiem i odzywkami , moznaby bannerek zrobic , zaprosić ludzi na wątek , zrobic ogłoszenie np na NK allegro itp itd im wiecej osob zobaczy sunie i pozna jej historie tym wieksza szansa ze ktos da jej dom chocby tymczasowy[/QUOTE]

juz dodaje na nk

Posted

Amstaffka CUDKA, bo to był cudowny wczesnoowiosenny dzień…

„Kiedyś byłam młoda, piękna i dobrze ułożona, miałam dom i rodzinkę, kochali i opiekowali sie mną. Byłam ich malutką pupilką, mogli się chwalić mną i dawać smakołyki. Myślałam [w swojej naiwności] że tak będzie do końca moich dni... bo pieski szybciej odchodzą za Tęczowy Most… Ale zrobiłam się staruszka i już nie biegałam po polu i nie skakałam wysoko po coś smacznego.
Najczęściej spałam w łóżeczku syta i spokojna... Czekałam na psiego anioła, ale zbyt długo nie przychodził a ja blokowałam miejsce nowemu, młodemu koledze. Więc wzięli mnie do auta i przywieźli do nieznanego miasta i zostawili koło rzeki abym miała wodę. Jeść nie zostawili.
Był piękny słoneczny dzień tej wiosny, temperatura 24 stopnie, nie miałam już siły dowlec się do wody, położyłam się i czekałam... Tylko na co?
Zobaczyłam człowieka który pochylał się, miał jedzenie i coś krzyczał do innych ludzi, a może na nich... Za chwilkę zrobił się cały tłum i zabrano mnie do miejsca gdzie było dużo psiaków i jestem na izolatce. Mam jedzenie i picie i wiecie co, ta duża przychodzi do mnie i już się nie boję innych ludzi, nie robią mi krzywdy. Myślę nawet, że mnie lubią... Ale, zastanawiam się, dlaczego moja rodzina mnie zostawiła? Czy tak postępuje się w świecie ludzi? Czy zostawia się ukochanych na pustkowiu lub w innym mieście i odjeżdża? Myślę że mnie nie kochali, tylko udawali abym była posłuszna i wykonywała ich polecenia, była maskotka na troszkę, a później won…

Jak wyglądam, to widzicie…

Duża powiedziała, że może jakaś Fundacja mi pomoże i weźmie, a jak nie to Ona będzie szukać czegoś i wiem, że nie kłamie... „

I oto duża i inni, których serca poruszyła ta historia szukają domku dla tej cudownej amstaffiej suni. Domku, który pozwoli jej odzyskać wiarę w ludzi, który ją pokocha i których pokocha ona. Domku, który nie porzuci, który poczeka z nią na psiego anioła. Nikt nie wie kiedy przyjdzie, ale mówią, że miłość potrafi zdziałać cuda, więc może i Ty zechcesz sprawić cud i dać Cudce dom..?

KONTAKT w sprawie adopcji:
664 315 852
74 83 11 800
[email protected]

Posted

[quote name='ms_arwi']Powyzej sformatowany tekst z pierwszej strony + dodatek - moze nada sie to do ogloszen?[/QUOTE]
Dziekuje,bardzo dziekuje
Swidnicka moze umiesci-ASia76
Zabkowicka-Ja
moze jeszcze wyborcza......

Posted

No i nie udało mi się podlinkować, na dodatek nie mogę zmienić wiadomości. Od paru dni w ogóle nic nie działa!
.linki nie działają, a żeby odebrać pw muszę otwierać dogo w explorerze...
Może ktoś podlinkuje?

Posted

[quote name='pinkmoon']Grażynko, wygłaskaj Cudkę od nas wszystkich i powiedz że jest kochaną sunią, i mnóstwo ciotek trzyma za nią kciuki :)[/QUOTE]
wiem
a jej powiem to wszystko na uszko.....:)