giselle4 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 [quote name='Ingrid44']Cioteczki napiszcie na jakich portalach chcecie ogloszenia , dajcie tekst i zdjecia i bede robic. Juz dzisiaj kilka zrobilam dla innego pieska:multi: cioteczko bierz info z pierwszego postu i fotki z wątku i prosimy zrob ogłoszenia... tylko wiek...jest mały problem Quote
giselle4 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Dzisiaj Cudka przeszła prawie 2km troche nozkami troche na moich rekach ... ale napisze to co powiedział wet Cudka ma okolo Uwaga-2lat nigdy nie rodziła,jest asteczka zaniedbana ma infekcje skóry najprawdopodobniej stała w wodzie[obora?] ma powygryzane rany,uszy to strzępy,nogi to rany i odparzenia nie dostawała witamin ba nie dostawała jedzenia prawie wcale pazury to szpony przez ktore nie moze chodzic na miednicy powycierane dziury,dobrze ze skora cała to kosci sie nie rozsypią ubytek siersci znaczny na pyszczku i na lapkach..... od dzisiaj dostaje witaminy i sensitive z jagnięciną jest przyjazna ,boi sie facetow ale po krotkiej chwili przyszla i polizała mojego Tz Quote
giselle4 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 jestem z ciotka w ogrodzie ciotka dala podusie i kocyk i sie opalam brak siersci pospie troche dostałam koszyk i obroze oraz smycz od cioci wieso spie cicho.............. łapki wszystko widze to jeszcze na lawce pospie Quote
andzia69 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 a widzisz? mówiłam, że mnei ona nie wygląda na staruszkę, tylko na psa totalnie wyniszczonego i...pogryzionego:( Quote
giselle4 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Balsam Szostakowskiego zamowiłam na te łapki i ubytki skory , na razie sudocremem smaruje masakra:( Quote
giselle4 Posted April 8, 2010 Author Posted April 8, 2010 Zeby ma sliczne i wszystkie az dziw ...... Quote
Ingrid44 Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 O Matko, Straszna Bida. Okropnie wyniszczona i tylko 2 letnia. Co ona przeszla przez te 2 lata ? Koszmar.:( :( :( Jesli ona ma 2 latka to tekst z pierwszego postu nie nadaje sie. Prosze zmien tekst bo ja pisac ladnie nie umiem i rusze z ogloszeniami Quote
pinkmoon Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Nie mogę uwierzyć że ona taka młodziutka... masakra, co ona musiała przejść :( Quote
fiorsteinbock Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Matko Kochana...Grazynko! sliczna dziewczynka! Pamietam teraz, ze opowiadalas jej historie a ja nie skojarzylam, ze to astki historia! Spotkamy sie to pogadamy. Mam sudocrem - wezme. Quote
giselle4 Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 nie .....ogon tylko wygryza do mieska ale to wszystko jej juz smaruje.... potrzebuje kubraka aby nie traciła tyle energii na ogrzanie ciała.... napisze do arjuny..... ona nie szczeka tylko piszczy jak .....ptak Quote
Ingrid44 Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 [quote name='Ingrid44']O Matko, Straszna Bida. Okropnie wyniszczona i tylko 2 letnia. Co ona przeszla przez te 2 lata ? Koszmar.:( :( :( Jesli ona ma 2 latka to tekst z pierwszego postu nie nadaje sie. Prosze zmien tekst bo ja pisac ladnie nie umiem i rusze z ogloszeniami Giselle prosze zmien tekst na pierwszej stronie zeby nadal sie do ogloszen . Quote
fioneczka Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 qrcze kubraczek potrzebny ... miałam takie fajne piżamki po mojej Fionusi ale już oddałam Grażynko to takie coś ... bez tych skarpetek na tylnych łapkach, zapinane na zamek na grzbiecie czy chcesz tylko kubrak na spacery ? agaga21 ma jeszcze taki kubraczek u siebie to może Ci wysłać Quote
fiorsteinbock Posted April 9, 2010 Posted April 9, 2010 Qrcze, ale cudenko :) eleganckie! Dziewczyny, same szyjecie te kubraczki czy gdzies kupiłyscie? Quote
Ingrid44 Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 Widze ze tekst juz zmieniony to dzisiaj w nocy ruszam z ogloszeniami. :) :) :) Quote
fioneczka Posted April 10, 2010 Posted April 10, 2010 [quote name='fiorsteinbock']Qrcze, ale cudenko :) eleganckie! Dziewczyny, same szyjecie te kubraczki czy gdzies kupiłyscie? takie piżamki uszyła moja znajoma jak moja Fioneczka była chora ja szyć nie potrafię a z tego co wiem nierealną rzeczą jest kupić coś takiego [quote name='giselle4']na specerki i nie tylko jej zimno Grażynko dalej nie wiem czy takie coś przyda się dla sunieczki czy konkretnie chcesz dla niej kubraczek ... ja niestety kubraczka nie mam jeśli tak to napisz mi na jaki adres wysłać ... przekażę dla agaga21 albo dla niej napisz adres na PW ona ma kubraczek po Fioneczce ... miał być dla jej Misia ... jednak się nie przydał Quote
giselle4 Posted April 10, 2010 Author Posted April 10, 2010 [quote name='fioneczka']takie piżamki uszyła moja znajoma jak moja Fioneczka była chora ja szyć nie potrafię a z tego co wiem nierealną rzeczą jest kupić coś takiego aniele moj juz mam kubraczek taki sredni ale jej ma byc ciepło a nie koniecznie ładnie nauczylam sie zebrac ale tam gdzie moge cos sama to daje rade Dziekuej cioteczki jak by cos z tym sie stało to bede błagac o pomoc:) Quote
giselle4 Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Wczoraj otrzymalam od fiorsteinbock głukoze,opatrunki zele ,balsam..... leki dla Cudki dziekuje Cudka dostała 2 zastrzyki wczoraj ma troche rozwolnienie ale to minie-zmiana karmy wczoraj ogladali ja dwaj weci......nie ma nawet 1,5 roku uszy,ogonek i łapki odmrozone leczenie bedzie troche trawało ale mamy czas..... teraz nie marznie i ma jedzenie na zawołanie. Quote
Recommended Posts