Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo....bardzo...bardzo dziękuję za ogłoszenia...to naprawdę ważne,aby szybko domek znalazła...ja co rano ,kiedy się budzę odrazu patrzę,czy Sara jeszcze z nami,czy już nie....nie widać po niej złego samopoczucia...ma piękną sierść i potrafi skakać na spacerch,ale każdy wet mówi,że to już bliżej jak dalej!!! Sara zjada o połowę mniej jedzonka,nie wiem czy to okres przejściowy,czy........muszę koniecznie jej dom znaleźć...rozmawiałam wczoraj z dziewczyną ze stowarzyszenia i zgodziła się ją wrzucić na stronę psiaków stowarzyszenia,ale dopiero za kilka dni

Posted

A Sara jest przewlekle chora? Skąd Daska pospiech w znalezieniu jej domu? Czy coś się stało w międzyczasie i nie doczytałam? Domek oczywiscie-tak, ale tutaj w ostatnich twoich postach widac ogromny pospiech w oddaniu Sary. Co się dzieje z Sarą?

Posted

Cantadorra napisał(a):
A Sara jest przewlekle chora? Skąd Daska pospiech w znalezieniu jej domu? Czy coś się stało w międzyczasie i nie doczytałam? Domek oczywiscie-tak, ale tutaj w ostatnich twoich postach widac ogromny pospiech w oddaniu Sary. Co się dzieje z Sarą?

Sara "zdrowa",ale starowinka już jest i musi znaleźć w końcu ten SWÓJ domek!!!! Niech i jej się poszczęści!!!...Cioteczko może mogłabyś Sarunię gdzieś ogłosić na jakimś darmowym portalu?

Posted

dostałam maila w sprawie Saruni
"Witam mam pytanie czy suczka ma przyjazne usposobienie?"
odpowiedziałam
"
Witam przyjazne,to mało powiedziane....to chodząca oaza spokoju,jednak ludziki przez wzgląd na wiek,ją eliminują .U mnie żyje w stadzie tzn Sara moja suka i rottwailer nasz psiak,ludzi kocha ponad wszystko!!! "
może to jej domek:-)

Posted

daśka napisał(a):
dostałam maila w sprawie Saruni
"Witam mam pytanie czy suczka ma przyjazne usposobienie?"
odpowiedziałam
"
Witam przyjazne,to mało powiedziane....to chodząca oaza spokoju,jednak ludziki przez wzgląd na wiek,ją eliminują .U mnie żyje w stadzie tzn Sara moja suka i rottwailer nasz psiak,ludzi kocha ponad wszystko!!! "
może to jej domek:-)

To czekamy na dalszy rozwój sprawy !!!

Posted

Mhm, a mam pytanie czy bylaby mozliwosc adopcji od stycznia?
ja

Witam serdecznie oczywiście jeżeli wizyta przedadopcyjna wypadnie pomyślnie,to Sarunia może u mnie do stycznia zostać.

...
Acha no dobrze bo ja narazie przebywam za granicą ale wracam gdzieś tak na święta, więc po świetach moze sie to sptkanie odbyc
ja

bizuteria_kowalska Gazeta.pl do jack
pokaż szczegóły 28.11 (2 dni temu)
Witam i przepraszam,że dopiero teraz odpisuję ale właśnie wyjechała do nowego domku moja druga tymczasowiczka i było mnóstwo spraw organizacyjnych w związku z tym.Proszę mi napisać gdzie Sarunia miałaby zamieszkać,coś więcej o ludziach z którymi miałaby żyć itd,no i mam pytanko na jakim portalu została wypatrzona?
Pozdrawiam
Ania

...
Ja jestem studentka oceanografii, ale nie mam zajec czesto i calodziennych .Narazie mieszkałam w centrum Gdyni, ale z powodu wyjazdu i nie dogadywania sie z współlokatorką przeprowadzam sie do Orłowa gdzie moi rodzice mają mieszkanie.

• 2 weeks later...
Posted

szybko piszę co i jak
Konwersacja zakończyła się na moim pytaniu,czy mogłabym choć poznać Pani imię w odpowiedzi otrzymałam
Oczywiście Martyna
napisłąm,że bardzo mi miło itd
i cisza jak makiem zasiał........................
był niedawno jeszcze telefon od chłopaka z Bydgoszczy,który chciał dla rodziców psiaka i wyszukał Sarunię na jednym z portali na którym Havanka ją ogłaszała.Wytłumaczyłam mu w skrócie co i jak o wizytach i umowie i to problemem nie było,ale kiedy usłyszał,że Sara ma 10 lat,to stracił zapał,jednak poprosiłam o jego maila,żeby podesłać mu link z ogłoszeniem Sary na allegro,ponieważ tam Sarunia jest najdokładniej opisana i nie dostałam odpowiedzi:-(
Cioteczki słuchajcie mam prośbę stałe jakie na Sarę wysyłacie przekażcie na jej ogłaszanie,wszędzie gdzie się da są na bazarkach do kupienia ogłoszenia.Ja poprostu w grudniu nie dam rady nic zrobić,to jedyny miesiąc w roku,kiedy mam zapierdziel w pracy włącznie z wigilią,dopiero w styczniu się luzuje.Proszę poszukajcie dla Sary ogłoszeń ,zamówcie w tym miesiącu za te pieniądze ogłoszenia.......
Sara ma mniejszy apetyt,jest chuda,widać zanik mięśni w zadku i udach,niestety już ich nie odbuduje,pozatym ładnie wygląda,ma lśniącą sierść,bawi się na śniegu jak szczeniak,tyle,że ruchy już nie takie same jak u szczeniorka,ale mnie się serce kroi,że psiaki muszą całymi dniami siedzieć same w domu,a jak wracam,to pracuję dalej i nie mam dla futrzaków czasu....tak bardzo chciałam tego oszczędzić Sarze,ale się nie udało......nie poddam się,gdzieś jest domek Sary!!!!!! i musimy zdąrzyć go znaleźć!!!!
Dajcie znać,czy będziecie mogły za deklaracje zakupić ogłoszenia???????
POZDROWIENIA OD SARY:-)

Posted

Daśka co to znaczy zanik mięśni??? w jakim stopniu on jest? jak w niewielkim to podawaj jej HMB (wiesz że się na to zrzucimy) a jeśli u niej zanik mięśni jest już na zaawansowanym etapie to mam prośbę ,zatrzymaj ją u siebie !!!(ona w stanie zaawansowanego zaniku mięśni nie ma co szukać domu-przepraszam za zbyt brutalne słowa,ale wiem co mówię -to jest góra pół roku,pies się bedzie przewracał,nie będzie mógł chodzić ,zastanów się ... proszę )a najważneijsza jest ona! po co jej serwować kolejne przeprowadzki itd.