fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Bazarek: 15zl za ogloszenia na 75 portalach. http://www.dogomania.pl/threads/195334-75-og%C5%82osze%C5%84-za-15-z%C5%82-dla-Dyzia-na-kastracj%C4%99-do-17-11-10-do-godz.22.00 W Moj Pies ogloszenie kosztuje okolo 200zl...to bardzo duzo, niestety. A plakaty mozemy sami zrobic, tylko musisz wydrukowac, wiec juz koszt drukowania odpada. cos takiego moze byc? format drukowania A4: Quote
daśka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 strona A4 plakatu kosztuje 4 zł,jedno ogłoszenie to dwie kartki A4,czyli jeden plakat to koszt 8 zł.Mam pięć miejsc,gdzie można Sarunię ogłaszać.Jeżeli Sarunia pomimo tego nie znajdzie domku,to wystawiam bazar,żeby były pieniążki na "mój pies":-) Quote
daśka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 mama na myśli plakaty,nie kartki z drukarki!!!!!!!!!! Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wiesz co, Uciechow wystawial psiaki w MP i odzew byl niewielki. Moim zdaniem lepiej juz allegro wyroznaic za 20zł ma wieksza ogladalnosc. A moze w jakiejs gazecie regionalnej, portalu internetowym sprobowac? U nas za darmo oglaszaja psy. Quote
daśka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 fiorsteinbock napisał(a):wiesz co, uciechow wystawial psiaki w mp i odzew byl niewielki. Moim zdaniem lepiej juz allegro wyroznaic za 20zł ma wieksza ogladalnosc. A moze w jakiejs gazecie regionalnej, portalu internetowym sprobowac? U nas za darmo oglaszaja psy. za wyróżnione allegro już zapłaciłam:-) Quote
daśka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 wyróżnione allegro mamy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 sama za allegro wyróżnione płacę!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 poczekajmy i zobaczymy,żeby domek się dla Saruni odnalazł:-) Quote
fiorsteinbock Posted October 27, 2010 Posted October 27, 2010 Wiem, ze jest wyroznione allegro dla Sary, ogolnie mowie, ze allegro ma wieksza ogladalnosc a szczegolnie wyroznione aukcje. Quote
wujek & ciocia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 ostatnio gdzieś na jakimś wątku czytałem, że wyróżnionych allegro jest już tyle, że ponoć to juz nie ma sensu... może coś w tym jest ?!... Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 na allegro ponad 120 wejść pytań zero!!!!!!!!!!!! zamawiamy plakaty,ale i takie ogłoszenia jakie pisałaś się przydadzą,tylko ja nie mam jak drukować.Jednak takie ogłoszenia mogłabym porozwieszać w wielu miejscach:-) Jeżeli chodzi o 'mój pies",to znam z dogo wątek z którego stara sunia dzięki tej gazecie znalazła dom,dlatego się zasugerowałam.W gazecie lokalnej można ogłaszać,ale to tanie nie jest!!! Uważam,że powinniśmy zamówić również bazarek podany wcześniej,na strony bezpłatne:-) Dobra robimy burzę myśli,ja jestem za plakatami,drukowanymi ogłoszeniami i zamówieniem bazarku z darmowymi ogłoszeniami. Proszę wypowiadajcie się szybciutko,ponieważ muszę przesłać mailem ogłoszenie Sary z allegro!!!!! Jeżeli chodzi o koszty,to mogę w przyszłym tygodniu zrobić bazarek dla Sary,więc złociszów trochę powpływa proszę o szybkie decyzje:-) i wypowiadanie się kto co myśli? Quote
wujek & ciocia Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 daśka napisał(a): Jeżeli chodzi o 'mój pies",to znam z dogo wątek z którego stara sunia dzięki tej gazecie znalazła dom,dlatego się zasugerowałam.W gazecie lokalnej można ogłaszać,ale to tanie nie jest!!! Dobra robimy burzę myśli,ja jestem za plakatami,drukowanymi ogłoszeniami i zamówieniem bazarku z darmowymi ogłoszeniami. hej było tez kilka przypadków, że takie ogłoszenie w MP nic nie dało, ale sądzę, że warto zaryzykować reszta też jest do przyjęcia... jak będziesz robiła bazarek to uprzedź, postaram się razem z TZ coś wyszukać... pzdr Quote
fiorsteinbock Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Daśka, każda ogloszenie to szansa, wiec jesli uwazacie, ze MP jest ok to pewnie, warto wyslac. Jak bedziesz miala bazarek, podeslij link - pomoge rozsylac aby zebrac grosza na ogloszenie :) Trzymam kciuki, zeby Pieknisia znalazla domek, choc wiem, ze u Ciebie tez jest szczesliwa :) Wymiziac poprosze wszystkie czworonogi :P Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 fiorsteinbock napisał(a):Daśka, każda ogloszenie to szansa, wiec jesli uwazacie, ze MP jest ok to pewnie, warto wyslac. Jak bedziesz miala bazarek, podeslij link - pomoge rozsylac aby zebrac grosza na ogloszenie :) Trzymam kciuki, zeby Pieknisia znalazla domek, choc wiem, ze u Ciebie tez jest szczesliwa :) Wymiziac poprosze wszystkie czworonogi :P dziękuję:-) Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 czyli ruszamy:-) zaraz przesyłam dane do plakatów;-) myślę,że lecznice i sklep zoo w którym drzwi się praktycznie nie zamykają dadzą odzew:-) Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 wujek & ciocia napisał(a):hej było tez kilka przypadków, że takie ogłoszenie w MP nic nie dało, ale sądzę, że warto zaryzykować reszta też jest do przyjęcia... jak będziesz robiła bazarek to uprzedź, postaram się razem z TZ coś wyszukać... pzdr będzie dobrze zobaczycie,damy radę:-) Quote
Havanka Posted October 28, 2010 Author Posted October 28, 2010 Czyli bazarek na koszty ogłoszeń? Optymizm Daśki i mnie się udziela!!!! Będzie dobrze!!! Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 Havanka napisał(a):Czyli bazarek na koszty ogłoszeń? Optymizm Daśki i mnie się udziela!!!! Będzie dobrze!!! z nie takich sytuacji wychodziliśmy cało!!!!!!!!!!!! Quote
daśka Posted October 28, 2010 Posted October 28, 2010 plakaty już zamówione:-) poradzimy sobie ,zobaczycie:-) Teraz może być już tylko lepiej:-) Quote
Havanka Posted October 29, 2010 Author Posted October 29, 2010 Sarunia, co u Ciebie? Jakoś tak cicho się zrobiło. Poproś Daśkę o jakieś fajne zdjęcie. Quote
daśka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 zrobimy dzisiaj i oczywiście poprosimy Cioteczkę Havanke o wklejenie Havanko trzymaj kciuki jadę o 12-tej obejrzeć jedną z działek:-) Quote
Havanka Posted October 30, 2010 Author Posted October 30, 2010 daśka napisał(a):zrobimy dzisiaj i oczywiście poprosimy Cioteczkę Havanke o wklejenie Havanko trzymaj kciuki jadę o 12-tej obejrzeć jedną z działek:-) Daśka, kciuki trzymam już od wczoraj! Jeżeli chodzi o zdjęcia - to wiesz, ze jestem do dyspozycji. Quote
daśka Posted October 30, 2010 Posted October 30, 2010 mam kwadraturę głowy!!!!!!!!!!! obejrzeliśmy dzisiaj 13 działek,muszę odpocząć i w związku z tym ucieknę dziś do psiaków:-) hmmm tylko jedna jest piękna,ale mała 1500 m i duża cena. Jutro się melduję ze zdjęciolkami:-) Quote
Havanka Posted October 31, 2010 Author Posted October 31, 2010 Kilka zdjęć dla fanklubu Saruni !!! Na koniec Sarunia w nieco innym nastroju. DZIĘKUJĘ, ŻE MOGĘ JESZCZE CIESZYĆ SIĘ PRAWDZIWYM ŻYCIEM !!! SARA. Quote
Recommended Posts