Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

strona A4 plakatu kosztuje 4 zł,jedno ogłoszenie to dwie kartki A4,czyli jeden plakat to koszt 8 zł.Mam pięć miejsc,gdzie można Sarunię ogłaszać.Jeżeli Sarunia pomimo tego nie znajdzie domku,to wystawiam bazar,żeby były pieniążki na "mój pies":-)

Posted

Wiesz co, Uciechow wystawial psiaki w MP i odzew byl niewielki. Moim zdaniem lepiej juz allegro wyroznaic za 20zł ma wieksza ogladalnosc.
A moze w jakiejs gazecie regionalnej, portalu internetowym sprobowac? U nas za darmo oglaszaja psy.

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
wiesz co, uciechow wystawial psiaki w mp i odzew byl niewielki. Moim zdaniem lepiej juz allegro wyroznaic za 20zł ma wieksza ogladalnosc.
A moze w jakiejs gazecie regionalnej, portalu internetowym sprobowac? U nas za darmo oglaszaja psy.

za wyróżnione allegro już zapłaciłam:-)

Posted

na allegro ponad 120 wejść pytań zero!!!!!!!!!!!!
zamawiamy plakaty,ale i takie ogłoszenia jakie pisałaś się przydadzą,tylko ja nie mam jak drukować.Jednak takie ogłoszenia mogłabym porozwieszać w wielu miejscach:-)
Jeżeli chodzi o 'mój pies",to znam z dogo wątek z którego stara sunia dzięki tej gazecie znalazła dom,dlatego się zasugerowałam.W gazecie lokalnej można ogłaszać,ale to tanie nie jest!!!
Uważam,że powinniśmy zamówić również bazarek podany wcześniej,na strony bezpłatne:-)
Dobra robimy burzę myśli,ja jestem za plakatami,drukowanymi ogłoszeniami i zamówieniem bazarku z darmowymi ogłoszeniami.
Proszę wypowiadajcie się szybciutko,ponieważ muszę przesłać mailem ogłoszenie Sary z allegro!!!!!
Jeżeli chodzi o koszty,to mogę w przyszłym tygodniu zrobić bazarek dla Sary,więc złociszów trochę powpływa
proszę o szybkie decyzje:-) i wypowiadanie się kto co myśli?

Posted

daśka napisał(a):

Jeżeli chodzi o 'mój pies",to znam z dogo wątek z którego stara sunia dzięki tej gazecie znalazła dom,dlatego się zasugerowałam.W gazecie lokalnej można ogłaszać,ale to tanie nie jest!!!

Dobra robimy burzę myśli,ja jestem za plakatami,drukowanymi ogłoszeniami i zamówieniem bazarku z darmowymi ogłoszeniami.

hej

było tez kilka przypadków, że takie ogłoszenie w MP nic nie dało, ale sądzę, że warto zaryzykować

reszta też jest do przyjęcia...

jak będziesz robiła bazarek to uprzedź, postaram się razem z TZ coś wyszukać...

pzdr

Posted

Daśka, każda ogloszenie to szansa, wiec jesli uwazacie, ze MP jest ok to pewnie, warto wyslac. Jak bedziesz miala bazarek, podeslij link - pomoge rozsylac aby zebrac grosza na ogloszenie :)
Trzymam kciuki, zeby Pieknisia znalazla domek, choc wiem, ze u Ciebie tez jest szczesliwa :)
Wymiziac poprosze wszystkie czworonogi :P

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Daśka, każda ogloszenie to szansa, wiec jesli uwazacie, ze MP jest ok to pewnie, warto wyslac. Jak bedziesz miala bazarek, podeslij link - pomoge rozsylac aby zebrac grosza na ogloszenie :)
Trzymam kciuki, zeby Pieknisia znalazla domek, choc wiem, ze u Ciebie tez jest szczesliwa :)
Wymiziac poprosze wszystkie czworonogi :P

dziękuję:-)

Posted

wujek & ciocia napisał(a):
hej

było tez kilka przypadków, że takie ogłoszenie w MP nic nie dało, ale sądzę, że warto zaryzykować

reszta też jest do przyjęcia...

jak będziesz robiła bazarek to uprzedź, postaram się razem z TZ coś wyszukać...

pzdr

będzie dobrze zobaczycie,damy radę:-)

Posted

Havanka napisał(a):
Czyli bazarek na koszty ogłoszeń? Optymizm Daśki i mnie się udziela!!!! Będzie dobrze!!!

z nie takich sytuacji wychodziliśmy cało!!!!!!!!!!!!

Posted

daśka napisał(a):
zrobimy dzisiaj i oczywiście poprosimy Cioteczkę Havanke o wklejenie
Havanko trzymaj kciuki jadę o 12-tej obejrzeć jedną z działek:-)

Daśka, kciuki trzymam już od wczoraj!
Jeżeli chodzi o zdjęcia - to wiesz, ze jestem do dyspozycji.

Posted

mam kwadraturę głowy!!!!!!!!!!!
obejrzeliśmy dzisiaj 13 działek,muszę odpocząć i w związku z tym ucieknę dziś do psiaków:-)
hmmm tylko jedna jest piękna,ale mała 1500 m i duża cena.
Jutro się melduję ze zdjęciolkami:-)