Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='marta9494']Duszka ,jak będziesz w takim tempie się okrąglić,to trzeba bedzie jakąś zbiórkę na slimfast czy cuś zrobić dla Ciebie:D[/QUOTE]

Albo zmienić banerek,-- Roztyta Duszka szuka domu-:lol:

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na Duszyczkę nie są już potrzebne pieniążki. Zostało jej jeszcze.
Jeżeli uda mi się wykombinować jakiś czas to może za to co zostało Duszce pojadę z Sayą do okulisty do Warszawy.
Tylko doba jest taka krótka...
No ale jak wrócimy ze śląska pomyślimy o Sayi.

Posted

Nie wywiało nas tylko brak czasu . Dużo psów,kotów, interwencji, problemów . Duszka jak to Duszka, już wyciszona, poleguje na kanapie, wciska na kolana i domaga się pieszczot. Na kolana chcą też inne psy biurowe a potem są awantury. Ogólnie jest tak, jakby psa nie było, cicho i spokojnie.

Posted

[quote name='AgaiTheta'][B]Zatem zostało: 837,48 zł[/B][/QUOTE]

Do dnia dzisiejszego na Duszkę wpłynęło jeszcze:
[U]10,00 zł [/U]Magdalena G. Białystok
847,48 zł
-300,00 zł z tego opłaciliśmy operację łapy kota Agenta, którą po wielu komplikacjach operował dr Malec. Agent przebywał kilka dni w Tczewie, by dr miał stałą kontrolę nad drutami i prętami wmontowanymi w łapkę, teraz Agent już jest gotowy do adopcji
[B]Zostało: 547,48 zł[/B]

Dziękuję!

Posted

zapraszam na bazarek dla Lisia [url]http://www.dogomania.pl/threads/188983-Filmowo-ksiazkowo-dla-Lisia-zajrzyj-koniecznie-do-24-lipca-do-21.00-ZAPRASZAMY[/url]

Posted

[quote name='AgaiTheta']Duszka miała przed chwilą kolejny atak padaczki :(
Zaraz jedzie do lekarza, by ten określił jej dawkę luminalu :([/QUOTE]
Nieeeeeeeeeee!! To straszne:placz::placz: biedna sunia...
Ja sie na tym za bardzo nie znam, ale moze te straszne upaly tez mialy jakis wplyw na to, ze Duszka dostala kolejny atak:-(

Posted

[url]http://www.dogomania.pl/threads/187965-Mam-nadziej%C4%99-%C5%BCe-i-w-tym-roku-mog%C4%99-na-Was-liczy%C4%87!-PSY-Z-PURDY.?p=14919947#post14919947[/url] Serdecznie proszę o pomoc, zostało 11 dni.. :(

Posted

o matko....to straszne....i zmniejsza jej adopcyjne szanse:(moja znajom ana razie milczy ale tak czy siak bede musiala jej lojalnie powiedziec ze sunia jest chora..buuuu:((((mimo to nie spoczne dopoki jej domu nie znajde

Posted

Duszka ogólnie jest bardzo zaniepokojona. Psy jakby to wyczuwały i każdy ją goni, co skutkuje jeszcze większym niepokojem u Duszki. Większość dnia spędza u dziewczyn w biurze adopcyjnym pod biurkiem, jakby sama czuła, że dzieje się z nią coś złego. Lekarz nie włączył jej jeszcze lumanlu, musimy znać przyczynę ataków, bo podejrzewa, że może to być padaczka lękowa. Duszka chciałaby cieszyć się pełnią życia i tak początkowo było, ale inne psy ją utemperowały, więc ona zamknęła się w sobie. To może być przyczyną stanów lękowych ale nie musi. Duszka je dużo, je wszystko. Może ataki padaczki wywołały robaki. Dzisiaj Duszka została odrobaczona i podano jej witaminy. Bardzo zapadła w serce nowemu lekarzowi wet, po tym jak usłyszał jej historię i będzie szukał przyczyny mając ją na oku, bo dać luminal to też nie wyjście, szkoda wątroby. Z powodu choroby Duszki psy, które ją najczęściej atakowały będą miały zakaz opuszczania swoich boksów, chyba że Duszka będzie odpoczywała w izolatce.
Dzisiaj był okropny dzień, nie chce takich już więcej :(

Posted

Ostatnio Duszka już mnie nie witała szaleńczo, nie wskakiwała na plecy. Owszem przybiegła do samochodu, cieszyła się ale to ja musiałam do niej podejść i przytulić. Myślałam, że to z powodu upału a to co innego.
Ona potrzebuje spokojnego domu w schronisku jest jak na dworcu , ciągle coś, ciagle nowi ludzie. Suki biurowe są zazdrosne o nas, każda chce być najważniejsza, wtedy nie ma litości nad inną.