Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Avec Moi']Podły świat :shake:
Bezbronne istotki płacą życiem i zdrowiem za "człowieczeństwo" niektórych, a prawo mamy tylko na papierze, znam to niestety z doświadczenia... Coraz mniej rozumiem, coraz bardziej jestem przerażona tym, co się dzieje... Śnią mi się potem te psy, koty, konie i inne, a oprawcy chodzą na wolności jak gdyby nigdy nic :-( :shake:[/QUOTE]

Czas najwyzszy by polski rzad wzial sie wreszcie do roboty i zmienil prawo, tak by te kreatury, ktore znecaja sie nad zwierzetami ponosily surowe kary!
[IMG]http://www.dogomania.pl/images/icons/icon8.gif[/IMG]

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wczorajsza duszka. żywsza i zainteresowana. głucha nie jest, bo reaguje na glos i podnosi głowę:)
Musi dojść do siebie, trochę przytyć, a potem czeka ja operacja.

[url]http://img96.imageshack.us/img96/6038/dsc09000640x480.jpg[/url]

Posted

[quote name='Charly']wczorajsza duszka. żywsza i zainteresowana. głucha nie jest, bo reaguje na glos i podnosi głowę:)
Musi dojść do siebie, trochę przytyć, a potem czeka ja operacja.

[url]http://img96.imageshack.us/img96/6038/dsc09000640x480.jpg[/url][/QUOTE]

To dobre wieści! Duszko, przesyłam Ci moc pozytywnej energii, dochodź do siebie jak najszybciej!

Posted

Dusza jest małym psem, na pewno nie w typie leonbergera :) Oczka znacznie się jej ożywiły, a okruszek rzeczywiście, bezwarunkowo w niej zakochany, śpią wtuleni :)

Posted

[quote name='Rybc!a'] Oczka znacznie się jej ożywiły, a okruszek rzeczywiście, bezwarunkowo w niej zakochany, śpią wtuleni :)[/QUOTE]

Jakie to słodkie, że Duszka ma wsparcie, zawsze to raźniej, gdy ktoś nas przytuli i gdy czujemy, że nie jesteśmy sami...
Czy są jakieś fotki Duszki z Okruszkiem?

Posted

[quote name='Izis1984']Śledze watek codziennie-wchodze dzis i prawie na zawal nie zeszlam... Dziewczyny, nie straszcie tak[/QUOTE]

Nie było zamiaru, już edytowane.

Posted

kochana Duszka i kochany Okruszek,widze,ze wiez sie zawiazuje miedzy nimi dosc powaznie:)z tej milosci kiedys moze byc problem jak juz beda mialy pojsc do swoich nowych kochajacych domkow,beda musialy isc razem:)kochane psiatka,Duszko zdrowiej i prosze tu zadnych wirtualnych swieczek nie zapalac bo umre!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Duszka bedzie zyla i zyla!!!Musi zyc!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Czytałam na tym forum tyle strasznych i smutnych historii, które mną wstrząsnęły. Nie wiem dlaczego o Duszy nie mogę przestać myśleć?... Jak ta głupia kilka razy dziennie zaglądam na ten wątek w oczekiwaniu na nowe wieści. I płaczę. Ale coraz częściej uśmiecham się przez łzy. Bo Ona robi takie postępy, i ma najlepszą na świecie opiekę, i wsparcie tylu ludzi. I wierzę, że wszystko będzie dobrze. Niunia wydobrzeje, znajdzie najwspanialszy na świecie dom. To będzie historia z happy endem. Zobaczycie!

Posted

Charly bardzo się cieszę że Duszyczka dochodzi do siebie. Jest taką kochaną i wyjątkową Sunią. Wszystko idzie w dobrą stronę. Bardzo mnie poruszył los Suczki.:lol:
Chciałam się jeszcze spytać Duszka sięga do kolana czy jest mniejsza?:lol:

Posted

Chyba jest nawet trochę poniżej kolanka... Ale mogę się mylić, ciezko mi zawsze idzie określania wzrostu i wielkość, mam chybione pojęcie :) Ale jest drobna :)

Posted

Patys_ i Charly dzięki za odpowiedz. Bardzo bym chciała zobaczyć Duszkę na żywo... Ale narazie się na to nie zanosi.:lol:
Najważniejsze że Duszyczka jest bezpieczna i ma wspaniałą opiekę i Wyjątkowe Cioteczki które Ją wspierają.:lol:

Posted

faktycznie ta wirtuala swieczka mogal zmrozic krew...
kja tez kilka razy dziennie zagladam na ten watek , poczatkowo drzalam za kazdym razem co przeczytam ale od kilku dni juz sie az tak nie denerwuje bo sunia czuje sie coraz lepiej i mam nadzieje ze to najwieksze zagrozenie juz minelo
Basia, pisalam na GG ze potrzebuje Twoj telefon wyslij mi go prosze

Posted

kochana Duszenko jak obiecalam wedruje do Ciebie 40 zl,wiecej nie dam rady w tej chwili:(bardzo bym chciala zobaczyc fotki Duszki i Okruszka,cudnie musza razem wygladac,spij dobrze kochana:)do jutra:)

Posted

Panca. podaję Ci mój telefon 505072935 . Dzisiaj Duszka na spacerku , znowu uciekała do piwnicy ale są postępy, ponieważ 1 raz z niej wyszła sama. Być może coraz więcej do niej dochodzi, słyszy głosy innych psów i chowa się w zacisze.
Okruszka na dwór nie wypuszczamy aby nie podłapał jakiegoś wirusa.
Mam ich zdjęcia komu mogę wysłać aby wkleił ?