vega17 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Ada_-_ napisał(a):Robię jej ogłoszenia już ;) fotki są, ale gadzina mokra :) hehe szkoda że pogoda nie dopisała. a jak chodzi na smyczy?? , focie cudne:) Quote
Ada_-_ Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Frędzelka ma 2 lata. jest niewielką suczką w typie sznaucerka. Suńka jest łagodna, grzeczna, ładnie chodzi na smyczy. Została wysterylizowana. Takie mam o niej info. Quote
vega17 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 Ada_-_ napisał(a):Frędzelka ma 2 lata. jest niewielką suczką w typie sznaucerka. Suńka jest łagodna, grzeczna, ładnie chodzi na smyczy. Została wysterylizowana. Takie mam o niej info. a to nie jest pudel???? ja sie nie znam ale zawsze myslalam ze to pudel:) haha Quote
vega17 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 http://www.dogomania.pl/threads/177924-Pudelki-i-pudelkowate-w-potrzebie.-31-pudelk%C3%B3w-prosimy-o-og%C5%82oszenia!/page184 Quote
vega17 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 terier walijski:) a to opis tego teriera, zupełnie ja Fredzelka W porównaniu do lakeland teriera bardziej towarzyski i mniej zaczepny, łatwiejszy do prowadzenia, spokojniejszy. Skore są do zabawy i wesołe, rzadko bojaźliwe, z reguły pewne siebie. Ze względu na wrodzony upór wobec innych członków rodziny, należy wychowywac go szczególnie konsekwentnie i odpowiedzialnie. Towarzyskie, dobrze znoszą podróże i nie obawiają się nowych miejsc. Quote
Ada_-_ Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Też ją miałam za pudla, ale po fryzjerze sznaucer mi się nasunął ;P I ogonek ma taki 3/4 ;) To faktycznie jest terierkowata Quote
vega17 Posted May 1, 2010 Author Posted May 1, 2010 http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Fredzelka-sunia-w-typie-TERIER-WALIJSKI-pilnie-szuka-domnuy-W0QQAdIdZ202196541 Quote
Ada_-_ Posted May 1, 2010 Posted May 1, 2010 Super, dodałam jedno na razie, ale jak wrócę to się zajmę ogłaszaniem ;) Quote
dota&koka Posted May 2, 2010 Posted May 2, 2010 piękności :) o mnie też Pani Dyzia pamięta i przysyła mi fotki :) Quote
Ada_-_ Posted May 3, 2010 Posted May 3, 2010 Mam chętnego pana na Frędzelkę, czekam na szczegóły Quote
vega17 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='Ada_-_']Mam chętnego pana na Frędzelkę, czekam na szczegóły[/QUOTE] hej skad, cudowna wiadomosc, psiak do mieszkania?? Quote
Andzike Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='dota&koka']piękności :) o mnie też Pani Dyzia pamięta i przysyła mi fotki :)[/QUOTE] Ja też mam :) Z wczoraj czy z przedwczoraj ;) Słodziak :D [URL=http://img401.imageshack.us/i/img0076af.jpg/][IMG]http://img401.imageshack.us/img401/2426/img0076af.jpg[/IMG][/URL] Quote
vega17 Posted May 4, 2010 Author Posted May 4, 2010 [quote name='dineh']a wie ktoś może jak Hasunia się miewa?[/QUOTE] nie nie mamy wieści od Hasuni:( dineh może wyślij tam kogoś do sprawdzenia jak sama nie możesz? ale obstawiam że ma się dobrze. zawsze mozesz zadzwonic do pani i poprosic o mmsa:) Quote
Andzike Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='Ada_-_']Tofik-Dyzio polubił tę kanapę chyba ;)[/QUOTE] Chyba tak ;) I pięknie się na niej komponuje ;) Quote
dineh Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Chyba tam podjadę w wolnej chwili bo jestem ciekawa Quote
Andzike Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 A ja Was będę zasypywać zdjęciami Tofika :) Dostalam dziś fajnego smsa od jego nowej pani: Cyt: Tofik jest supermądry. Załatwia sie tylko na spacerze, dziś jak chcial wyjśc to zaskrobał w drzwi chociaż go tego nie uczylam. Pilnuje się, bawi się z psami, lubi ludzi. Jest rewelacyny a ja megaszczęsliwa, że go mam:) I kolejny: Ja go strasznie kocham. Ma u mnie dobrze i zawsze ta będzie. Obiecuję. Nie wiem jak Wy, ale mi się aż trochę glupio zrobiło, z jak negatywnym nastawieniem jechałam na wizytę przedadopcyjną... ;) I cudne zdjęcia kanapowca :D Piękne uchole !!!! :D :D :D Quote
vega17 Posted May 11, 2010 Author Posted May 11, 2010 mnie się głupio zrobiło jak się faktycznie dowiedziałam że pani jet super fajna:) i brdazo go kocha i go nie odda :) ale wiem że tak trzeba, nigdy bym sobie nie wybaczyła gdyby się okazało inaczej, jest tyle zła na świecie.... jestem teraz mega szczęśliwa że Dyzio -Tofik trafił na taki dom :) Quote
Recommended Posts