Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciapuś napisał(a):
Wreszcie udało mi sie dotrzeć do internetu

Państwo podeszli bardzo poważnie do tej adopcji więc myślę że będzie dobrze.Wieczorkiem zadzwonię i wszystkiego sie dowiem ,oraz zaproszę nowych Właścicieli Mandarynki na wątek

Jak Państwo podeszli bardzo poważnie do tej adopcji, to bardzo, bardzo dobrze :lol:
Jak będziesz do nich dzwoniła wieczorem, to powiedz że wszyscy tu trzymamy za nich kciuki i czekamy z wielką niecierpliwością na ich przybycie na dogo :multi:

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj w Łodzi, Maniu. Tak się cieszę

Nie martwcie się, dziewczyny. Ja też mieszkam w centrum Łodzi, w kamienicy. Moje 3 psy nie narzekają - w okolicy jest tyle terenów do biegania, że niejeden domek z ogródkiem mógłby pozazdrościć. Co tam ogródek - serce się liczy!

Posted

Rozmawiałam z nową Panią Mandarynki
U "naszej " Mani wszystko ok.Zaprzyjaźniła się ze swoja nową 8 miesięczna siostrzyczką bardzo ładnie.Cały czas nadstawia sie do głaskania i przytulania.

Nowa Pani obiecała zalogować sie na stronie i dzielić się z nami informacjami :multi:

Posted

ciapuś napisał(a):
Nowa Pani obiecała zalogować sie na stronie i dzielić się z nami informacjami :multi:

Czekamy czekamy. Z niecierpliwością :multi:

Akrum napisał(a):
uf... no to super że pierwsze chwile przebiegają dobrze i Mania zadowolona i nie tęskni za hotelikiem u Ani :)

Oby tak dalej. Oby tak dalej :lol:

Posted

Witam Serdecznie !! Najnowsze wieści : :) Mandarynka jest wspaniałym, ciepłym psiaczkiem. Jest z nami dopiero od wczoraj a już tęskni, kiedy któreś z nas wychodzi z domu. Mój narzeczony i ja damy jej tyle miłości, ile tylko będziemy w stanie, no i jej młodsza Pani (8-letnia córka) i "siostra" 8-miesięczny kundelek, też :). Teraz "maleństwo" śpi sobie przy piecu, strasznie jej się spodobało to miejsce i tylko zerka, czy wszyscy siedzą na "swoich" miejscach, jeśli tylko któreś z nas się poruszy, natychmiast zyskuje towarzysza "wędrówki". Bella nasza sunia jest spokojna i cierpliwa, nie zaczepia Mani, chyba czuje, że potrzebuje spokoju. Zaakceptowała ją od razu. Mamy nadzieję, że czuje się tak dobrze z nami, jak my z nią :) Nie wiem jeszcze jak się wstawia tu zdjęcia, ale zapraszam na moje konto na nk.pl. Tam będę wstawiać co jakis czas nowe :) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i trzymam kciuki za resztę podopiecznych :)

Posted

Bardzo się ciesze że Mandarynka ma taki dobry domek, bądź szczęsliwa psinko:)
Dziewczyny sprawa bardzo pilna!!: poszukujemy surowicy przeciw parwowirozie, "na wczoraj", szczeniaki z naszego schronu najprawdopodobniej ją złapały i to dla nich jedyna szansa, jesli ktoś wie gdzie możemy ją zakupić od razu to bardzo proszę o pomoc i kontakt, mój tel: 505-252-365

Posted

Witaj Joasiu :lol:
Bardzo się tu wszyscy cieszymy że postanowiliście dać domek Mani, bo jest ona cudowną psinką i w pełni na to zasługuje.
Czekaliśmy z niecierpliwością na jakieś wieści od Was i cieszymy się że do nas w końcu dotarliście :p
Mam nadzieję że wkrótce staniecie się pozytywnie zakręceni. Tak jak my tu wszyscy :razz:
Mizianko dla Mani i całej Twojej Rodzinki.

Posted

[quote name='joannabakowska']Nie, nie wiem :(
Ale link mam : http://nk.pl/#profile/3083884/gallery/110
Chociaż tak mogę, ale spokojnie dowiem się jak :)
Witaj na forum :)
Super, że przynosisz nam tak cudowne wiadomości o Mani naszej kochanej :)
WIdzę, że Mania zazna u Was dużo szczęścia i miłości :) będzie miała super psieskie życie :)
Weszłam na Twój profil na nk, ale oczywiście bez zaproszenia cię do listy znajomych nie mogłam zobaczyć zdjęć, więc zaproszenie wysłałam :)

Posted

Trochę mnie nie było na dogo, a tutaj takie wspaniałe wieści! Ogromnie się cieszę, że Mania w końcu ma wspaniały domek. Że już na zawsze jest bezpieczna i szczęśliwa:)
Z niecierpliwością czekam też na Jej aktualne zdjęcia!

Posted

joannabakowska napisał(a):
Witam Serdecznie !! Najnowsze wieści : :) Mandarynka jest wspaniałym, ciepłym psiaczkiem. Jest z nami dopiero od wczoraj a już tęskni, kiedy któreś z nas wychodzi z domu. Mój narzeczony i ja damy jej tyle miłości, ile tylko będziemy w stanie, no i jej młodsza Pani (8-letnia córka) i "siostra" 8-miesięczny kundelek, też :). Teraz "maleństwo" śpi sobie przy piecu, strasznie jej się spodobało to miejsce i tylko zerka, czy wszyscy siedzą na "swoich" miejscach, jeśli tylko któreś z nas się poruszy, natychmiast zyskuje towarzysza "wędrówki". Bella nasza sunia jest spokojna i cierpliwa, nie zaczepia Mani, chyba czuje, że potrzebuje spokoju. Zaakceptowała ją od razu. Mamy nadzieję, że czuje się tak dobrze z nami, jak my z nią :) Nie wiem jeszcze jak się wstawia tu zdjęcia, ale zapraszam na moje konto na nk.pl. Tam będę wstawiać co jakis czas nowe :) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i trzymam kciuki za resztę podopiecznych :)

Boziu to chyba nierealne:)
Jestescie panstwo absolutnie wspaniali i bardzo dziekuje za to,ze zabraliscie Manie do siebie:)zycze szczescia i wiele radosci:)

Posted

A mnie się wydaje że znam nową panią Mandarynki - Asię. Nasze mamy razem pracowały. Szkoda że nie wiedziałam wczesniej że to o Asię chodzi, dopiero na nk poznałam Manię :-)
Zycze wszystkiego dobrego.

Posted

cześć. Ciesze sie że Mania znalazła dom, czyli mogę już ją przenieść na n-k do szczęśliwych zakończeń??
A i pozdrawiam nowych właścicieli, Maniu wszystkiego naj w nowym domku :**

Posted

Witam właścicieli Mandarynki i bardzo się cieszę z tak dobrych wieści.

A ze złych wieści :placz::placz::placz:
w schronisku jest pies w podobnym stanie fizycznym jak Mandarynka na początku a niestety w jeszcze gorszym stanie psychicznym.Boi sie nawet swojego cienia.:-(:-(:-(
Myślę że wieczorem będę miała zdjęcia a w czwartek dokładniejsze wiadomości odnośnie jego stanu.