Agmarek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ciapuś napisał(a):Wreszcie udało mi sie dotrzeć do internetu Państwo podeszli bardzo poważnie do tej adopcji więc myślę że będzie dobrze.Wieczorkiem zadzwonię i wszystkiego sie dowiem ,oraz zaproszę nowych Właścicieli Mandarynki na wątek Jak Państwo podeszli bardzo poważnie do tej adopcji, to bardzo, bardzo dobrze :lol: Jak będziesz do nich dzwoniła wieczorem, to powiedz że wszyscy tu trzymamy za nich kciuki i czekamy z wielką niecierpliwością na ich przybycie na dogo :multi: Quote
agata51 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Witaj w Łodzi, Maniu. Tak się cieszę Nie martwcie się, dziewczyny. Ja też mieszkam w centrum Łodzi, w kamienicy. Moje 3 psy nie narzekają - w okolicy jest tyle terenów do biegania, że niejeden domek z ogródkiem mógłby pozazdrościć. Co tam ogródek - serce się liczy! Quote
ciapuś Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Rozmawiałam z nową Panią Mandarynki U "naszej " Mani wszystko ok.Zaprzyjaźniła się ze swoja nową 8 miesięczna siostrzyczką bardzo ładnie.Cały czas nadstawia sie do głaskania i przytulania. Nowa Pani obiecała zalogować sie na stronie i dzielić się z nami informacjami :multi: Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 uf... no to super że pierwsze chwile przebiegają dobrze i Mania zadowolona i nie tęskni za hotelikiem u Ani :) Quote
Agmarek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 ciapuś napisał(a):Nowa Pani obiecała zalogować sie na stronie i dzielić się z nami informacjami :multi: Czekamy czekamy. Z niecierpliwością :multi: Akrum napisał(a):uf... no to super że pierwsze chwile przebiegają dobrze i Mania zadowolona i nie tęskni za hotelikiem u Ani :) Oby tak dalej. Oby tak dalej :lol: Quote
IKA & SONIA Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Super :) siedzę po cichu i czytam z zapartym tchem wieści z DS MANI :)!!! Quote
joannabakowska Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Witam Serdecznie !! Najnowsze wieści : :) Mandarynka jest wspaniałym, ciepłym psiaczkiem. Jest z nami dopiero od wczoraj a już tęskni, kiedy któreś z nas wychodzi z domu. Mój narzeczony i ja damy jej tyle miłości, ile tylko będziemy w stanie, no i jej młodsza Pani (8-letnia córka) i "siostra" 8-miesięczny kundelek, też :). Teraz "maleństwo" śpi sobie przy piecu, strasznie jej się spodobało to miejsce i tylko zerka, czy wszyscy siedzą na "swoich" miejscach, jeśli tylko któreś z nas się poruszy, natychmiast zyskuje towarzysza "wędrówki". Bella nasza sunia jest spokojna i cierpliwa, nie zaczepia Mani, chyba czuje, że potrzebuje spokoju. Zaakceptowała ją od razu. Mamy nadzieję, że czuje się tak dobrze z nami, jak my z nią :) Nie wiem jeszcze jak się wstawia tu zdjęcia, ale zapraszam na moje konto na nk.pl. Tam będę wstawiać co jakis czas nowe :) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i trzymam kciuki za resztę podopiecznych :) Quote
tula Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Bardzo się ciesze że Mandarynka ma taki dobry domek, bądź szczęsliwa psinko:) Dziewczyny sprawa bardzo pilna!!: poszukujemy surowicy przeciw parwowirozie, "na wczoraj", szczeniaki z naszego schronu najprawdopodobniej ją złapały i to dla nich jedyna szansa, jesli ktoś wie gdzie możemy ją zakupić od razu to bardzo proszę o pomoc i kontakt, mój tel: 505-252-365 Quote
joannabakowska Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Nie, nie wiem :( Ale link mam : http://nk.pl/#profile/3083884/gallery/110 Chociaż tak mogę, ale spokojnie dowiem się jak :) Quote
Agmarek Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Witaj Joasiu :lol: Bardzo się tu wszyscy cieszymy że postanowiliście dać domek Mani, bo jest ona cudowną psinką i w pełni na to zasługuje. Czekaliśmy z niecierpliwością na jakieś wieści od Was i cieszymy się że do nas w końcu dotarliście :p Mam nadzieję że wkrótce staniecie się pozytywnie zakręceni. Tak jak my tu wszyscy :razz: Mizianko dla Mani i całej Twojej Rodzinki. Quote
magenka1 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Witamy Joasiu , bardzo się ciesze, że zawitałaś do Nas aby nam opowiedzieć o Mani :) Ucałuj ją od Nas i resztę rodzinki też oczywiście :) mój adres [email protected] jak chcesz prześlij mi zdjęcie Mani ja wstawię z miłą chęcią :) Quote
Akrum Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 [quote name='joannabakowska']Nie, nie wiem :( Ale link mam : http://nk.pl/#profile/3083884/gallery/110 Chociaż tak mogę, ale spokojnie dowiem się jak :) Witaj na forum :) Super, że przynosisz nam tak cudowne wiadomości o Mani naszej kochanej :) WIdzę, że Mania zazna u Was dużo szczęścia i miłości :) będzie miała super psieskie życie :) Weszłam na Twój profil na nk, ale oczywiście bez zaproszenia cię do listy znajomych nie mogłam zobaczyć zdjęć, więc zaproszenie wysłałam :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Witajcie!! To wielka radość czytać tak dobre wiadomości!! Mania była u nas prawie 4 miesiące, cieszę się ,że już ma swój wymarzony dom i miłość człowieka tylko dla siebie . Trzymam kciuki !!! Quote
Evelka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Trochę mnie nie było na dogo, a tutaj takie wspaniałe wieści! Ogromnie się cieszę, że Mania w końcu ma wspaniały domek. Że już na zawsze jest bezpieczna i szczęśliwa:) Z niecierpliwością czekam też na Jej aktualne zdjęcia! Quote
Lolalola Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 joannabakowska napisał(a):Witam Serdecznie !! Najnowsze wieści : :) Mandarynka jest wspaniałym, ciepłym psiaczkiem. Jest z nami dopiero od wczoraj a już tęskni, kiedy któreś z nas wychodzi z domu. Mój narzeczony i ja damy jej tyle miłości, ile tylko będziemy w stanie, no i jej młodsza Pani (8-letnia córka) i "siostra" 8-miesięczny kundelek, też :). Teraz "maleństwo" śpi sobie przy piecu, strasznie jej się spodobało to miejsce i tylko zerka, czy wszyscy siedzą na "swoich" miejscach, jeśli tylko któreś z nas się poruszy, natychmiast zyskuje towarzysza "wędrówki". Bella nasza sunia jest spokojna i cierpliwa, nie zaczepia Mani, chyba czuje, że potrzebuje spokoju. Zaakceptowała ją od razu. Mamy nadzieję, że czuje się tak dobrze z nami, jak my z nią :) Nie wiem jeszcze jak się wstawia tu zdjęcia, ale zapraszam na moje konto na nk.pl. Tam będę wstawiać co jakis czas nowe :) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie i trzymam kciuki za resztę podopiecznych :) Boziu to chyba nierealne:) Jestescie panstwo absolutnie wspaniali i bardzo dziekuje za to,ze zabraliscie Manie do siebie:)zycze szczescia i wiele radosci:) Quote
Niewiasta_21 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 A mnie się wydaje że znam nową panią Mandarynki - Asię. Nasze mamy razem pracowały. Szkoda że nie wiedziałam wczesniej że to o Asię chodzi, dopiero na nk poznałam Manię :-) Zycze wszystkiego dobrego. Quote
Natala92 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 cześć. Ciesze sie że Mania znalazła dom, czyli mogę już ją przenieść na n-k do szczęśliwych zakończeń?? A i pozdrawiam nowych właścicieli, Maniu wszystkiego naj w nowym domku :** Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Wrzucę tu fotkę z nk dla wszystkich-spokojnie śpiąca Mania:) Quote
ciapuś Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Witam właścicieli Mandarynki i bardzo się cieszę z tak dobrych wieści. A ze złych wieści :placz::placz::placz: w schronisku jest pies w podobnym stanie fizycznym jak Mandarynka na początku a niestety w jeszcze gorszym stanie psychicznym.Boi sie nawet swojego cienia.:-(:-(:-( Myślę że wieczorem będę miała zdjęcia a w czwartek dokładniejsze wiadomości odnośnie jego stanu. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ciapuś ale mnie nastraszyłaś- w pierwszej myśli myślałam ,że coś u Mani nie tak.... To co się dzieje tam w schronie to dla mnie niepojęte..tyle psów, pogryzienia-co to za życie dla nich...jedynie wegetacja do śmierci:( Quote
Recommended Posts