Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja myślę, że Mani zasmakuje.
ja na dwa psy - jeden średni, drugi mały i dwa duże kocurry, wsypuje 6 łyżek makaronu i zalewam w miseczce.
To potem tak ładnie urośnie i jest tego duuużo, a wymieszane z mięskiem - musi być smaczne, bo wszystko wyjadają zawsze do końca :)
jeśli ktoś gotuje swoim pupilom warzywa, to polecam makaron taki sam, czysty, bo są jeszcze z warzywami, ale odradzam, te suszone warzywa długo są twarde. bynajmniej tak jest w tym, co ja kupuje.

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Akrum napisał(a):
ja myślę, że Mani zasmakuje.

Ja tez myślę że Mani zasmakuje makaronik z mięskiem :lol:
Akrum napisał(a):
bo są jeszcze z warzywami, ale odradzam, te suszone warzywa długo są twarde. bynajmniej tak jest w tym, co ja kupuje.

właśnie dlatego ja zrezygnowałam z tego makaronu z warzywami. Moje koty są mistrzami "wybiórczości" :roll:

Posted

no, ale ten bez warzyw, jest super, zalewasz i już :) nie trzeba stać przy garnku i gotować :)
choć ja już dosyć moje utuczyłam, więc teraz jadą na płatkach owsianych i ryżu, choć od czasu do czasu makaron też zaleje, jak nie miałam np. czasu ugotować czegoś innego :)

Posted

Ja pisałam że w Biedronce kupuję taki zwykły ludzki makaron, a ten do zalewania w sklepie zoologicznym, albo w warzywniaku nabywam :lol:
Wiecie co jeszcze robię? Szklankę białego ryżu zalewam dwoma i pół szklankami wody, doprowadzam do wrzenia i zawijam na noc w kocyk. Rano ryż jest miękki, ale się nie klei. Miodzio :eviltong:

Posted

Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!!
Dziękuję

http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481

Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony.
Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu.
Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu.

Posted

magenka1 napisał(a):
w Olsztynie nie ma :) ale rozumiem, że w dużych supermarketach, poszukam

tak, tak...w sklepach zoologicznych, u mnie w każdym takim zoologu jest taki makaron psi :)

Posted

W większości supermarketów też można kupić ten makaron
Co do jej chudości to ja bym się tak bardzo nie przejmowała ,przynajmniej na razie.
Kodinka którą wyciągnęłyśmy przed Mandarynką też była strasznie chuda mimo że bbbbbbbaaaaardzo dużo jadła to dopiero po kilku miesiącach zaczęła nabierać ciałka ,a miała zrobione wszystkie badania i nic jej nie było.

Posted

Mania makaron ładnie zjada...ale ten co ja kupiłam - Hiltona- to jakiś taki dziwny-mało pęcznieje:roll:
Wczoraj ją sobie przypięłam do czesania...a Mania nawet 5 minut nie stała mi w bezruchu:mad:ile ona ma energii:eviltong:

Tu mi zwiała;)

I latała w kółko mnie-taka zabawa fajna:roll:

Baterie mi padły i juz na foty po czesaniu nie wystarczyło...

Posted

zdjęcia super :) szczególnie to, jak ucieka :)

a ja tak z innej beczki, bo patrzyłam na pierwszą stronę i... niestety widzę, że dużo osób wpłaciło swoje stałe deklaracje tylko w kwietniu, a maj i czerwiec wychodzi z tego, że nie.
czy jest im w takim razie przypominane o zobowiązaniach jakich się podjęli deklarując się stałych wpłat??

Posted

Mania śliczna, słodka mordeczka. Kochane stworzonko :loveu:
Jeśli zaś chodzi o deklarację, to ja mam podpiętą kartkę w kalendarzu i pojawia się przy zrywaniu poprzedniego miesiąca. Gdyby natomiast któryś z mojej młodzieży ją dorwał, to pewnie też czekałabym na przypomnienie :roll: może na pw pisać do tych ludzi?

Posted

Zdjęcia są superrr jaka ona śmiga , cudna jest po prostu!
ps. ja sobie spisałam na kartce wszystkie deklarację, żeby się nie pogubić i po wypłacie wpłacam po kolei

Posted

Wpłaty staram sie uzupełniać co piątek bo wtedy mam troszkę więcej czasu :p

KLAUDIA Ł. - 20zł
'KOŁDERKA - 15zł
MARIUSZ PP - 30zł
JACK7 - 25zł
MAMAMMUMINKA - 10zł
JAKUB S. - 30zł

Bardzo dziękujemy

Posted

Witam Mandusiu!!!!pamietam o deklaracji,ale wysla ja znow pod sam koniec czerwca!!!Sliczna jestes dziewczynko na tych fotkach!!!!!!Domku zauwaz Mandi-ona jest taka pieknaaaaaa:multi:

Posted

juz wysylam swoja deklaracje! cudnie psina wyglada!! ciezko mi sledzic wszystkie watki na ktore zadeklarowalam, wiec przepraszam za opoznienie! jesli pojawi sie tak w innym przypadku, prosze o przypomnienie! pozdrawiam!

Posted

Na moją prośbę Lilk_a zrobiła film dla Mani.
Aniu może być taki czy coś zmienić??? Lileczka się mnie pyta, ale Ty Manie znasz lepiej
[video=youtube;oKdu7J-CKq4]http://www.youtube.com/watch?v=oKdu7J-CKq4[/video]

A jeśli ktoś miałbym ochotę na taki filmik to można go kupić tutaj
http://www.dogomania.pl/threads/186678-SZABLONY-allegro-MONTA%C5%BB-FILMOW-na-Kundelkow%C4%85-Skarbonk%C4%99-i-Szarika-do-30-VI-do-24.oo

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
wow!! wspaniały film!!!

Pomyślałam sobie że fajnie by było gdyby potencjalny domek obejrzał takie cudo i uronił parę łez ;) a potem w samochód i do Ciebie po Manie :p

Czyli co? Zostawiamy tak jak jest?