Akrum Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 ja myślę, że Mani zasmakuje. ja na dwa psy - jeden średni, drugi mały i dwa duże kocurry, wsypuje 6 łyżek makaronu i zalewam w miseczce. To potem tak ładnie urośnie i jest tego duuużo, a wymieszane z mięskiem - musi być smaczne, bo wszystko wyjadają zawsze do końca :) jeśli ktoś gotuje swoim pupilom warzywa, to polecam makaron taki sam, czysty, bo są jeszcze z warzywami, ale odradzam, te suszone warzywa długo są twarde. bynajmniej tak jest w tym, co ja kupuje. Quote
Agmarek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Akrum napisał(a):ja myślę, że Mani zasmakuje. Ja tez myślę że Mani zasmakuje makaronik z mięskiem :lol: Akrum napisał(a):bo są jeszcze z warzywami, ale odradzam, te suszone warzywa długo są twarde. bynajmniej tak jest w tym, co ja kupuje. właśnie dlatego ja zrezygnowałam z tego makaronu z warzywami. Moje koty są mistrzami "wybiórczości" :roll: Quote
Akrum Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 no, ale ten bez warzyw, jest super, zalewasz i już :) nie trzeba stać przy garnku i gotować :) choć ja już dosyć moje utuczyłam, więc teraz jadą na płatkach owsianych i ryżu, choć od czasu do czasu makaron też zaleje, jak nie miałam np. czasu ugotować czegoś innego :) Quote
magenka1 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Cioteczki a gdzie taki makaron można kupić? , też bym kupiła go dla swojej brygady Czytałam wcześniej, że w biedronce a gdzie jeszcze? Quote
Agmarek Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ja pisałam że w Biedronce kupuję taki zwykły ludzki makaron, a ten do zalewania w sklepie zoologicznym, albo w warzywniaku nabywam :lol: Wiecie co jeszcze robię? Szklankę białego ryżu zalewam dwoma i pół szklankami wody, doprowadzam do wrzenia i zawijam na noc w kocyk. Rano ryż jest miękki, ale się nie klei. Miodzio :eviltong: Quote
magenka1 Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):U mnie jest w Brico marche. w Olsztynie nie ma :) ale rozumiem, że w dużych supermarketach, poszukam Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Agmarek -nabrałam przez ciebie ochoty na zapiekany ryż z jabłkami :) chyba na kolację wstawię...nie ma to jak dbać o linię:) Quote
ilon_n Posted June 15, 2010 Posted June 15, 2010 Proszę podpisz te petycje,jeżeli możesz prześlij te wiadomość dalej. To jest bardzo ważna sprawa dla zwierząt w całej Europie!! Dziękuję http://www.petycje.pl/petycjePodglad.php?petycjeid=5481 Aby podpis miał swoja moc musi być potwierdzony. Nie zapomnij po wypełnieniu formularza poparcia petycji, na końcu kliknąć potwierdź podpis wtedy otrzymacie maila zwrotnego do potwierdzenia podpisu. Teraz już wystarczy zaczekać na maila i w swoim mailu kliknąć podany link do potwierdzenia podpisu. Quote
Akrum Posted June 16, 2010 Posted June 16, 2010 magenka1 napisał(a):w Olsztynie nie ma :) ale rozumiem, że w dużych supermarketach, poszukam tak, tak...w sklepach zoologicznych, u mnie w każdym takim zoologu jest taki makaron psi :) Quote
ciapuś Posted June 17, 2010 Author Posted June 17, 2010 W większości supermarketów też można kupić ten makaron Co do jej chudości to ja bym się tak bardzo nie przejmowała ,przynajmniej na razie. Kodinka którą wyciągnęłyśmy przed Mandarynką też była strasznie chuda mimo że bbbbbbbaaaaardzo dużo jadła to dopiero po kilku miesiącach zaczęła nabierać ciałka ,a miała zrobione wszystkie badania i nic jej nie było. Quote
Ania+Milva i Ulver Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mania makaron ładnie zjada...ale ten co ja kupiłam - Hiltona- to jakiś taki dziwny-mało pęcznieje:roll: Wczoraj ją sobie przypięłam do czesania...a Mania nawet 5 minut nie stała mi w bezruchu:mad:ile ona ma energii:eviltong: Tu mi zwiała;) I latała w kółko mnie-taka zabawa fajna:roll: Baterie mi padły i juz na foty po czesaniu nie wystarczyło... Quote
Akrum Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 zdjęcia super :) szczególnie to, jak ucieka :) a ja tak z innej beczki, bo patrzyłam na pierwszą stronę i... niestety widzę, że dużo osób wpłaciło swoje stałe deklaracje tylko w kwietniu, a maj i czerwiec wychodzi z tego, że nie. czy jest im w takim razie przypominane o zobowiązaniach jakich się podjęli deklarując się stałych wpłat?? Quote
Ewa Gałązka Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 No właśnie - po jakimś czasie ludzie zapominają o stałych deklaracjach. Niedobrze. Mandarynka potrzebuje tych pieniążków. Quote
Agmarek Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Mania śliczna, słodka mordeczka. Kochane stworzonko :loveu: Jeśli zaś chodzi o deklarację, to ja mam podpiętą kartkę w kalendarzu i pojawia się przy zrywaniu poprzedniego miesiąca. Gdyby natomiast któryś z mojej młodzieży ją dorwał, to pewnie też czekałabym na przypomnienie :roll: może na pw pisać do tych ludzi? Quote
magenka1 Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 Zdjęcia są superrr jaka ona śmiga , cudna jest po prostu! ps. ja sobie spisałam na kartce wszystkie deklarację, żeby się nie pogubić i po wypłacie wpłacam po kolei Quote
mariusz pp Posted June 18, 2010 Posted June 18, 2010 A czy moje zaległe wpłaty wpłynęły, przelew zrobiłem 14.06 Faktycznie wcześniej przegapiłem .:oops: Quote
ciapuś Posted June 18, 2010 Author Posted June 18, 2010 Wpłaty staram sie uzupełniać co piątek bo wtedy mam troszkę więcej czasu :p KLAUDIA Ł. - 20zł 'KOŁDERKA - 15zł MARIUSZ PP - 30zł JACK7 - 25zł MAMAMMUMINKA - 10zł JAKUB S. - 30zł Bardzo dziękujemy Quote
Lolalola Posted June 19, 2010 Posted June 19, 2010 Witam Mandusiu!!!!pamietam o deklaracji,ale wysla ja znow pod sam koniec czerwca!!!Sliczna jestes dziewczynko na tych fotkach!!!!!!Domku zauwaz Mandi-ona jest taka pieknaaaaaa:multi: Quote
kmurdz Posted June 20, 2010 Posted June 20, 2010 juz wysylam swoja deklaracje! cudnie psina wyglada!! ciezko mi sledzic wszystkie watki na ktore zadeklarowalam, wiec przepraszam za opoznienie! jesli pojawi sie tak w innym przypadku, prosze o przypomnienie! pozdrawiam! Quote
Agmarek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Na moją prośbę Lilk_a zrobiła film dla Mani. Aniu może być taki czy coś zmienić??? Lileczka się mnie pyta, ale Ty Manie znasz lepiej [video=youtube;oKdu7J-CKq4]http://www.youtube.com/watch?v=oKdu7J-CKq4[/video] A jeśli ktoś miałbym ochotę na taki filmik to można go kupić tutaj http://www.dogomania.pl/threads/186678-SZABLONY-allegro-MONTA%C5%BB-FILMOW-na-Kundelkow%C4%85-Skarbonk%C4%99-i-Szarika-do-30-VI-do-24.oo Quote
Agmarek Posted June 21, 2010 Posted June 21, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):wow!! wspaniały film!!! Pomyślałam sobie że fajnie by było gdyby potencjalny domek obejrzał takie cudo i uronił parę łez ;) a potem w samochód i do Ciebie po Manie :p Czyli co? Zostawiamy tak jak jest? Quote
tula Posted June 22, 2010 Posted June 22, 2010 Film niesamowity, mimo że śledze wątek cały czas to sie poryczałam. Quote
Recommended Posts