Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tak Magenka1 racja,ale tak sie uradowalam na te wiadomosc,ze az nie potrafilam sie powstrzymac;)jak powiedza po kilku tygodniach,ze bardzo kochaja i Mania jest ich na zawsze to bedzie full radosc:)

Posted

to niestety nie ja byłam na wizycie
a cioteczka która robiła wizytę mogłaby cosik skrobnąć?
może w jakim rejonie łodzi będzie przebywać mandarynka.
jak znowu bałuty to się zastrzelę :flaming: bo to drugi koniec łodzi

Posted

Lolalola napisał(a):
tak Magenka1 racja,ale tak sie uradowalam na te wiadomosc,ze az nie potrafilam sie powstrzymac;)jak powiedza po kilku tygodniach,ze bardzo kochaja i Mania jest ich na zawsze to bedzie full radosc:)

Lolalola ja też się cieszę :) Aniu jeszcze Kumpelek niech znajdzie domek wtedy bedę prze-szczęśliwa

Posted

a ja jestem optymistką i wierzę, że będzie dobrze :) Mania będzie zadowolona :)
A to jest domek w bloku, kamienicy? czy taki z ogrodem?
A jeśli blok, to cóż - będą musieli zapewnić Mani dzienną dawkę biegania i rozrywki :) a to przynajmniej na zdrowie wyjdzie panciostwu :)

Posted

Ania+Milva i Ulver napisał(a):
Dom w kamienicy. Dlatego trochę się obawiamy , no ale wszystko wyjdzie w praniu:)

Kurczaki...w kamienicy mówisz?
A jak Mania zachowuje się w domu? Nie niszczy?

Posted

A tego to ja nie wiem...mogę tylko powiedziec to co jestem w stanie zaobserwowac-Mania nie niszczy nic w kojcu, jest karna i reaguje na słowo nie wolno. Nie skacze po blatach i kanapach-ale to tylko chwilowa obserwacja jak była u mnie w domu.

Posted

ale może jeśli zapewnią jej ci państwo odpowiednią dawkę biegania, spacerów i zabaw i miłości, to będzie jej się super żyło nawet w kamienicy i odnajdzie się w nowej sytuacji :)

Posted

Na pewno dadzą radę. Trzymamy kciuki za Manię i jej nowych opiekunów, a poza tym będziemy wspierać dobrym słowem i ewentualną radą :p
Mania to mądra dziewczynka prawda Aniu? :lol:

Posted

Mania pojechała do domu:multi::multi:
Nowi właściciele sprawili bardzo dobre wrażenie- byli zainteresowani całą historią jej, nie przeszkadzały im blizny, Maniulkę wycałowali.
Mania też była zadowolona z pieszczot . Do samochodu ją włożyłam -patrzyłą za mną, ale nowa Pani smakołykami ją przekabacała.
Oby było wszystko dobrze!!

Posted

O rany! Ja to się tak denerwuję jakbym sama miała iść do adopcji :oops:
Wszystko będzie dobrze
Wszystko będzie dobrze
:multi: :multi: :multi:
Kiedy będziemy mieli jakieś wieści o Mani? :razz:

Posted

jej... to czekamy z drżeniem na pierwsze wieści i relacje z nowego domku, jak się zaaklimatyzowała, jak się czuje w pomieszczeniu, czy nie brudzi, nie psoci...
ah... też się mega denerwuje...

Posted

Wreszcie udało mi sie dotrzeć do internetu

Państwo podeszli bardzo poważnie do tej adopcji więc myślę że będzie dobrze.Wieczorkiem zadzwonię i wszystkiego sie dowiem ,oraz zaproszę nowych Właścicieli Mandarynki na wątek

Posted

Dostaliśmy wpłaty od

AGNIESZKA J - 20zł
AGATA51 - 40zł
Livka - 10zł
magenka1 - 10zł
go-ja - 20zł
MESTUDIO(VI,VII) - 20zł
MAMAMUMINKA (VII,VIII) - 20zł
Monika Ś - 10zł

Bardzo dziękujemy