Ania+Milva i Ulver Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Mania jedzie w niedzielę do domku:) Wizyta wypadła pomyslnie, ale myślę ,że cieszyć będzie się można dopiero za jakiś czas-Mania to bardzo żywa dziewczyna, mam nadzieję ,ze dadzą rade. Quote
Lolalola Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 no chyba padne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:) wspaniale wiesci!!!!!!!! wszystko musi byc ok:) Quote
magenka1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Nauczona jestem nie cieszyć się za wczasu niech Mania pomieszka kilka tygodni potem będę się cieszyć ale życzę żeby to był TEN domek Quote
Lolalola Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 tak Magenka1 racja,ale tak sie uradowalam na te wiadomosc,ze az nie potrafilam sie powstrzymac;)jak powiedza po kilku tygodniach,ze bardzo kochaja i Mania jest ich na zawsze to bedzie full radosc:) Quote
polubek Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 to niestety nie ja byłam na wizycie a cioteczka która robiła wizytę mogłaby cosik skrobnąć? może w jakim rejonie łodzi będzie przebywać mandarynka. jak znowu bałuty to się zastrzelę :flaming: bo to drugi koniec łodzi Quote
magenka1 Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 Lolalola napisał(a):tak Magenka1 racja,ale tak sie uradowalam na te wiadomosc,ze az nie potrafilam sie powstrzymac;)jak powiedza po kilku tygodniach,ze bardzo kochaja i Mania jest ich na zawsze to bedzie full radosc:) Lolalola ja też się cieszę :) Aniu jeszcze Kumpelek niech znajdzie domek wtedy bedę prze-szczęśliwa Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 :) Plubek- Mania ma dom w samym centrum łodzi. Ciapuś do poniedziałku jest na urlopie i praktycznie bez netu, jak wróci to na pewno napisze więcej. Ojjj Kumpelek to juz sie dośc naczekał...ehh Quote
Akrum Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 a ja jestem optymistką i wierzę, że będzie dobrze :) Mania będzie zadowolona :) A to jest domek w bloku, kamienicy? czy taki z ogrodem? A jeśli blok, to cóż - będą musieli zapewnić Mani dzienną dawkę biegania i rozrywki :) a to przynajmniej na zdrowie wyjdzie panciostwu :) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Dom w kamienicy. Dlatego trochę się obawiamy , no ale wszystko wyjdzie w praniu:) Quote
Agmarek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Ania+Milva i Ulver napisał(a):Dom w kamienicy. Dlatego trochę się obawiamy , no ale wszystko wyjdzie w praniu:) Kurczaki...w kamienicy mówisz? A jak Mania zachowuje się w domu? Nie niszczy? Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 A tego to ja nie wiem...mogę tylko powiedziec to co jestem w stanie zaobserwowac-Mania nie niszczy nic w kojcu, jest karna i reaguje na słowo nie wolno. Nie skacze po blatach i kanapach-ale to tylko chwilowa obserwacja jak była u mnie w domu. Quote
Akrum Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 ale może jeśli zapewnią jej ci państwo odpowiednią dawkę biegania, spacerów i zabaw i miłości, to będzie jej się super żyło nawet w kamienicy i odnajdzie się w nowej sytuacji :) Quote
Agmarek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Na pewno dadzą radę. Trzymamy kciuki za Manię i jej nowych opiekunów, a poza tym będziemy wspierać dobrym słowem i ewentualną radą :p Mania to mądra dziewczynka prawda Aniu? :lol: Quote
Ania+Milva i Ulver Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Mania pojechała do domu:multi::multi: Nowi właściciele sprawili bardzo dobre wrażenie- byli zainteresowani całą historią jej, nie przeszkadzały im blizny, Maniulkę wycałowali. Mania też była zadowolona z pieszczot . Do samochodu ją włożyłam -patrzyłą za mną, ale nowa Pani smakołykami ją przekabacała. Oby było wszystko dobrze!! Quote
magenka1 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 bardzo się cieszę Maniu kochana wszystkie dobrego w nowym domku! Aniu a Państwo wspominali o zdjęciach i info o Mani :cool3: Quote
rita60 Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Powodzenia malenka:multi:wrociłas do korzeni:razz: Quote
Lolalola Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Maniulku kochasna bardzoooooooooooo bardzo sie ciesze:)zeby byla miedzy Wami wielka milosc i wszystko bylo dobrze:)czekamy na fotki:) Quote
Agmarek Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 O rany! Ja to się tak denerwuję jakbym sama miała iść do adopcji :oops: Wszystko będzie dobrze Wszystko będzie dobrze :multi: :multi: :multi: Kiedy będziemy mieli jakieś wieści o Mani? :razz: Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 jej... to czekamy z drżeniem na pierwsze wieści i relacje z nowego domku, jak się zaaklimatyzowała, jak się czuje w pomieszczeniu, czy nie brudzi, nie psoci... ah... też się mega denerwuje... Quote
ciapuś Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Wreszcie udało mi sie dotrzeć do internetu Państwo podeszli bardzo poważnie do tej adopcji więc myślę że będzie dobrze.Wieczorkiem zadzwonię i wszystkiego sie dowiem ,oraz zaproszę nowych Właścicieli Mandarynki na wątek Quote
magenka1 Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Koniecznie kochana Mania tyle przeszła nalezy jej się kochany dom Quote
Akrum Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 o tak, zaproś, zaproś - będę wieści z pierwszej ręki :) Quote
ciapuś Posted July 26, 2010 Author Posted July 26, 2010 Dostaliśmy wpłaty od AGNIESZKA J - 20zł AGATA51 - 40zł Livka - 10zł magenka1 - 10zł go-ja - 20zł MESTUDIO(VI,VII) - 20zł MAMAMUMINKA (VII,VIII) - 20zł Monika Ś - 10zł Bardzo dziękujemy Quote
Lolalola Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 oczywscie czekamy na nowych wlascicieli i zdjecia Maniuni:)ciesze sie i denerwuje bardzo rowniez:)!!!!!! Quote
Recommended Posts