Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Lida']Tu jest: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/thread...Łodzi!/page31[/URL] Zapraszam w odwiedziny :-)[/QUOTE] cosik mie sie nie otwiera Quote
Czorcik Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 teraz to ja odebrałam to jako zarzut, że zdjęcia które robiłam są przekłamane, nie jestem specem fotografii i nie bawię się w fotoshopy ani nic w tym stylu, zdjęcia przedstawiają taki widok jaki ja zastałam. Jak ktoś potrafi to niech sobie sprawdzi czy były poddawane jakieś edycji. Ja więcej zdjęć robić nie będę. Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 mysle, ze nikt Cie nie posadza o majstrowanie przy zdjeciach Quote
Awit Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Ostatnio radziej jestem na dogo, zobaczyłam, że coś dzieje się z Dosią? Co jej zdiagnozowano? Poznałam Dosię jak bywałam w Nosku, gdy był tam mój Szarik. Dosia jest wspaniałą suczką i od początku wyglądała na psa, który szybko powinien znaleźć dom. Nie mam pojęcia dlaczego nie znalazła. Jest nieduża, delikatna, grzeczna. Czas nie działa na korzyść psa, kurcze, Szarik już rok w ds a Dosieńka nadal bez domu i do tego się rozchorowała. Rozumiem, że schudła, a oprócz tego co się dzieje? Quote
Lida Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Czorcik']teraz to ja odebrałam to jako zarzut, że zdjęcia które robiłam są przekłamane, nie jestem specem fotografii i nie bawię się w fotoshopy ani nic w tym stylu, zdjęcia przedstawiają taki widok jaki ja zastałam. Jak ktoś potrafi to niech sobie sprawdzi czy były poddawane jakieś edycji. Ja więcej zdjęć robić nie będę.[/QUOTE] Nie rozumiem, dlaczego odebrałaś to jako zarzut. Przepraszam najmocniej. Bardzo mi przykro. Nie miałam nic złego na mysli. O nic Cię nie posądzałam. Dla mnie to normalne, że często psy na zdjęciach wyglądają na mniejsze/większe/grubsze/chudsze itp. niż są w rzeczywiśtości. Jeszcze raz Czorciku bardzo Cię przepraszam. Upsss. Znikam. Nie chciałabym, zeby na wątku Dosi doszło do jakiś nieporozumień, spięć. Będę w kontakcie z Piechcą. Ona jest opiekunką Dosi. Pozdrawiam wszystkich najcieplej. Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 no i tak jest super. To wszak watek dostojnej Dosi Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 to bardzo przykre... bardzo mi jej zal Quote
Marycha35 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Mnie też, cholera, taka sunieczka śliczna i zero domku swego:( Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 nie tylko sliczna, ma wiele innych zalet Quote
Marycha35 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Jasna sprawka! Może faktycznie BDT trzeba szukać??? Bliżej weta? Quote
Kamila Proc Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 no co? weci tez adoptuja, to sie czesto zdarza Quote
Czorcik Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 [quote name='Lida']Nie rozumiem, dlaczego odebrałaś to jako zarzut. Przepraszam najmocniej. Bardzo mi przykro. Nie miałam nic złego na mysli. O nic Cię nie posądzałam. Dla mnie to normalne, że często psy na zdjęciach wyglądają na mniejsze/większe/grubsze/chudsze itp. niż są w rzeczywiśtości. Jeszcze raz Czorciku bardzo Cię przepraszam. Upsss. Znikam. Nie chciałabym, zeby na wątku Dosi doszło do jakiś nieporozumień, spięć. Będę w kontakcie z Piechcą. Ona jest opiekunką Dosi. Pozdrawiam wszystkich najcieplej.[/QUOTE] było tak, jak była potwornie chuda zrobiłam zdjecia i Wam pokazałam, jak pojechałam kolejny raz było naprawdę dużo dużo lepiej, zdjęcia zamieściłam takie jak zrobiłam i jaki był faktyczny stan Dośki, nie były przekłamane, przynajmniej moim zdaniem, nie wiem jak jest teraz bo od tamtej pory nie było mnie w Nosku, nie mam jak teraz jeździć Quote
Marycha35 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Czorciku i dozgonna dziękówa dla Ciebie za te fotki:) Dosieńka potrzebuje duszków dobrych. Nikt z nas, wierzę w to szczerze, nie chce kłótni i ataków, jeno pomocy dla naszej chorej Hrrrrrabulki:) Quote
Czorcik Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 też nie chce kłótni, ale jakoś odniosłam to do siebie Quote
Marycha35 Posted February 8, 2014 Posted February 8, 2014 Teraz na bank tylko dla Ciebie BUZI FROM ŁODŹ ślę;):):):) I cykaj nam Dosieńkę kiedy tylko będziesz mogła:) Jej fotki bezcenne!!!! Quote
Ewanka Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Oj, widzę jakiś splot nieporozumień, na szczęście chyba wszystko się wyjaśniło. Zdjęcia Dosieńki jak zwykle na wagę złota, wielka szkoda, że anka_szklanka nie robi fotek. Piechciu, może poproś Ją i uda się kilka aktualnych fotek zdobyć. Fotki to jedno, a leczenie serducha to inna sprawa ... dlaczego hotelik nie alarmował, że lekarstwa się kończą?? Kciuki mocno zaciskam za zdrówko hrabianki, na domek już, szczerze mówiąc, straciłam nadzieję ........ ale podobno cuda się zdarzają. Quote
Poker Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Cały czas śledzę losy Dosieńki. Mogę j ą wesprzeć groszem.Na jakie konto ? Quote
inka33 Posted February 9, 2014 Posted February 9, 2014 Zaglądam do Dosiaczka... :kciuki: A przy okazji poprawny link do wątku, gdzie jest Kofi Lidy: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/245872-Psy-do-adopcji-przebywaj%C4%85ce-w-domowym-hotelu-w-%C5%81odzi"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/245872-Psy-do-adopcji-przebywaj%C4%85ce-w-domowym-hotelu-w-%C5%81odzi[/URL] Quote
Recommended Posts