Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Zapisuje.
Jakie biedactwo:shake: plakac sie chce:-(:-(

Wiem ze numer konta fundacji jest na pierwszej stronie, ale ja koniecznie dodatkowo potrzebuje SWIFT banku na przelew zagraniczny (nie mieszkam w Polsce)... w innym wypadku moj bank za przelew bierze wysoka oplate (7,50€:crazyeye:).
Lepiej wydac te pieniarzki na leczenie Tigerka

• Replies 482
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wasabi81']Zapisuje.
Jakie biedactwo:shake: plakac sie chce:-(:-(

Wiem ze numer konta fundacji jest na pierwszej stronie, ale ja koniecznie dodatkowo potrzebuje SWIFT banku na przelew zagraniczny (nie mieszkam w Polsce)... w innym wypadku moj bank za przelew bierze wysoka oplate (7,50€:crazyeye:).
Lepiej wydac te pieniarzki na leczenie Tigerka Już podaję: INGBPLPW i dziękuję z góry w imieniu Tigerka.

Niestety Doktor mi dziś powiedział, że pojawiły sie nowe ogniska zaatakowane gronkowcem, zmieniamy więc antybiotyk i leczymy dalej....

Posted

Zrobilam przelew 18 Euro; wiecej narazie niestety nie moge... wplacam tez na inne biedactwa:-(
Powinno wyjsc na jakies 65 zloty (nie wiem jaka oplate bank fundacji wezmie)...
Mysle ze jest poczatek i inne ciotki tez pomoga

Trzymaj sie Tygrysku!!

Posted

otrzymałam wiadomość, w przyszłym tygodniu (po wypłacie) zrobię przelew, niewielki (30 zł) bo być może czeka mnie utrzymanie psa (dt), trzymam kciuki za pieseczka

Posted

Tiger robi postępy (mam na myśli jego zachowanie), ze wszystkiego się cieszy, jest nawet podatny na szkolenie, a to dzięki jego wilczemu apetytowi, za nagrodę w postaci pysznego krokiecika karmy zrobi wszystko. Nadal leczymy gronkowca, ciężko jest to ścierwo wykurzyć. Na zdjęciu prezentuje "siad" (widać stan jego uszka u łapek.)

Posted

ale śliczna trójca :) Tiger już coraz lepiej wygląda. dobrze, że już nie ma tych opatrunków na główce założonych.
teraz tylko a kysz gronkowiec i będzie szło wszystko ku lepszemu!

Posted

Tiger czuje się bardzo dobrze. Skóra na grzbiecie wygląda coraz lepiej, za to rany na uszkach nie chcą się za bardzo goić..

[video=youtube;VbK0luE5g8M]http://www.youtube.com/watch?v=VbK0luE5g8M[/video]