wasabi81 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zapisuje. Jakie biedactwo:shake: plakac sie chce:-(:-( Wiem ze numer konta fundacji jest na pierwszej stronie, ale ja koniecznie dodatkowo potrzebuje SWIFT banku na przelew zagraniczny (nie mieszkam w Polsce)... w innym wypadku moj bank za przelew bierze wysoka oplate (7,50€:crazyeye:). Lepiej wydac te pieniarzki na leczenie Tigerka Quote
Poker Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 ale biedak, dobrze że już po zabiegach.Zobaczycie,będzie z niego jeszcze fajniejszy pies. Pomyślę o jakimś grosiku na niego. Quote
GoniaP Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 [quote name='wasabi81']Zapisuje. Jakie biedactwo:shake: plakac sie chce:-(:-( Wiem ze numer konta fundacji jest na pierwszej stronie, ale ja koniecznie dodatkowo potrzebuje SWIFT banku na przelew zagraniczny (nie mieszkam w Polsce)... w innym wypadku moj bank za przelew bierze wysoka oplate (7,50€:crazyeye:). Lepiej wydac te pieniarzki na leczenie Tigerka Już podaję: INGBPLPW i dziękuję z góry w imieniu Tigerka. Niestety Doktor mi dziś powiedział, że pojawiły sie nowe ogniska zaatakowane gronkowcem, zmieniamy więc antybiotyk i leczymy dalej.... Quote
wasabi81 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 Zrobilam przelew 18 Euro; wiecej narazie niestety nie moge... wplacam tez na inne biedactwa:-( Powinno wyjsc na jakies 65 zloty (nie wiem jaka oplate bank fundacji wezmie)... Mysle ze jest poczatek i inne ciotki tez pomoga Trzymaj sie Tygrysku!! Quote
Enigma79 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 otrzymałam wiadomość, w przyszłym tygodniu (po wypłacie) zrobię przelew, niewielki (30 zł) bo być może czeka mnie utrzymanie psa (dt), trzymam kciuki za pieseczka Quote
kasiek0502 Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 na chwilę obecną dałam radę tylko 20 zł, może później coś dam radę dorzucić... Quote
Helga&Ares Posted April 7, 2010 Author Posted April 7, 2010 Dziękujemy Wam Kochane Serdecznie za pomoc , za przybycie na wątek, za wsparcie skarpety psiaka. Całusy od Tigerka, który dzielnie walczy! Quote
polubek Posted April 7, 2010 Posted April 7, 2010 wstawiłam aukcję u siebie: http://nasza-klasa.pl/#profile/5248047/gallery/album/7/164 Quote
Akrum Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 biedny psinka... jak coś jeszcze wyskrobię, to dorzucę, ale cienko u mnie już z kasą, cienko... Quote
Owieczka Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 Podnosze a przy okazji zapraszam na bazarek Dla Kundelkowej Skarbonki - kłącza kosaćca- Irysa do ogródka lub na balkon http://www.dogomania.pl/threads/1833...9#post14446079 Quote
kmurdz Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 biedaczek. wysylam zaraz 50 pln i jesli znajdzie sie DT i beda potrzebne deklaracje, to bede go wspierac. dajcie znak. pozdrawiam! Quote
kmurdz Posted April 8, 2010 Posted April 8, 2010 wysylam jeszcze 30 od osoby, ktora nie jest na forum Quote
Helga&Ares Posted April 9, 2010 Author Posted April 9, 2010 Wieści od Tigera będą jutro. Serdecznie dziękujemy za wszelkie wpłaty na rzecz psiaka:Rose: Quote
Helga&Ares Posted April 11, 2010 Author Posted April 11, 2010 Tiger robi postępy (mam na myśli jego zachowanie), ze wszystkiego się cieszy, jest nawet podatny na szkolenie, a to dzięki jego wilczemu apetytowi, za nagrodę w postaci pysznego krokiecika karmy zrobi wszystko. Nadal leczymy gronkowca, ciężko jest to ścierwo wykurzyć. Na zdjęciu prezentuje "siad" (widać stan jego uszka u łapek.) Quote
Isadora7 Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 Helga&Ares napisał(a):Brakuje jeszcze Rodiego No fakt, ale oglądałam jego zdjęcia na jego wątku. No słodziak. Quote
polubek Posted April 11, 2010 Posted April 11, 2010 oj i jaki teger zadowolony. jeszcze jeszcze i będzie z niego prawdziwy tygrys ;) Quote
Akrum Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 ale śliczna trójca :) Tiger już coraz lepiej wygląda. dobrze, że już nie ma tych opatrunków na główce założonych. teraz tylko a kysz gronkowiec i będzie szło wszystko ku lepszemu! Quote
wasabi81 Posted April 12, 2010 Posted April 12, 2010 Tiger pieknie sie usmiecha;-)... taki zadowolony!! Teraz sie jeszcze gronkowca pozbyc i napewno znajdzie szybko domek!! Quote
Helga&Ares Posted April 19, 2010 Author Posted April 19, 2010 Tiger czuje się bardzo dobrze. Skóra na grzbiecie wygląda coraz lepiej, za to rany na uszkach nie chcą się za bardzo goić.. [video=youtube;VbK0luE5g8M]http://www.youtube.com/watch?v=VbK0luE5g8M[/video] Quote
Recommended Posts