wegielkowa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) Takiego kota znalazłam dwa dni temu pod drzwiami. andzia69, czy nikt nie zgłaszał zaginięcia kocura z okolicy Żeromskiego/Prostej? Chyba ma zeza... znacie kogoś, kto jest maniakiem zezowatych zwierzat? Kocur domowy, przytulas, albo wywalony albo komuś zginął. ma kapitalne pędzelki na uszach i niesamowite umaszczenie. Od wewnątrz łapy są rude, boki bengalowe, a uszy rysiowe. Ogon w "obrączki". Mruczy i bardzo chce do ludzi. Po dwóch dniach trzymania go na podwórku w budce, dziś zaniosłam do sąsiadów z drewnianego domku. Tam zrobiłam byle jakie zdjęcia. Ewelina, naprawdę dopiero w czwartek masz czas, żeby go obfocić? Savahna zrobiła zdjęcia, więc podmieniam. Kot jest cudny, a najpiekniejszy jego charakter [IMG]http://img201.imageshack.us/img201/4302/49368726.jpg" class="ipsImage" alt=""> [IMG]http://img443.imageshack.us/img443/4928/15502626.jpg" class="ipsImage" alt=""> Edited December 17, 2012 by wegielkowa Quote
jaanka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 najbardziej urzekło mnie to zdjęcie . Proponuję wstawić je do ogłoszenia jako miniaturkę . Chyba sobie wkleję w avatarek oby mnie nie zbanowali ;) Quote
ewelinka_m Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wegielkowa'] Ewelina, naprawdę dopiero w czwartek masz czas, żeby go obfocić? [/QUOTE] w czwartek jedziemy do krakowa, pisałam, że mogę we wtorek.. jutro mnie nie ma niestety w ogóle w domu :( Quote
jaanka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Mnie przecież nie o zdjęcie chodzi a o fachowy chwyt . :lying: Quote
savahna Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 wegielkowa jak nie wytrzymasz do wtorku to ja moge jakoś podjechać i zrobić foty swoim aparatem a ewelinka najwyżej zrobi we wtorek fachowe.Dzisiaj na szybko zrobię mu mały pakiet na świetokrzyskie.A może komus zginął i rozpozna....:roll: Najwyżej nianię do Daszeńki załatwię(tzta?)...Tapetę mi już za kanapą odkleja słoneczko moje.:diabloti::mad:Chyba tą reklamę o remoncie ogladała.:evil_lol: Quote
ewelinka_m Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='eliza_sk']A ja chyba wiem, toż to Birma ;) Brawo!! Eliza wiedziałam, że rozpoznasz :loveu: w końcu przejechała z nami ponad 300 km :evil_lol: [quote name='wegielkowa']a podoba Ci się Kłoccur? śliczny kotecek :) Quote
savahna Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Birma??Pierwsze słyszę.....:roll:Chyba dzieckiem wtedy jeszcze byłam.:diabloti: Quote
erka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Savahna, myslisz, że po tym jeszcze jest komu robić zdjęcia:cool3::evil_lol:. Birmy nie poznałam, jakos tak wyszlachetniała:). Quote
malagos Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Nie, no śliczny jest , rzeczywiscie - nawet bez główki. Quote
andzia69 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='malagos']Nie, no śliczny jest , rzeczywiscie - nawet bez główki.[/QUOTE] toż przecież szybciej dom znajdzie jako oryginał!:evil_lol: a dzisiaj jacyś łaskawcy zostawili na klarce schodowej szczelnie oklejone pudełko po butach...a w nim 2 maluchy kocie:shake: prawie się udusiły... Quote
jaanka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Ta różowa gula na tylnej łapce to palec ? Czy cos leży przypadkowo ? Oby leżało :( Quote
wegielkowa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 (edited) [quote name='jaanka'] Ta różowa gula na tylnej łapce to palec ? Czy cos leży przypadkowo ? Oby leżało :( Nie leży, niestety... FRUWA, jaanno, fruwa, to jest malutki balonik laleczki Barbie, napełniony helem. Jak widzisz, kocur również przegląda się w lusterku od rózowej toaletki Barbie. Tam, gdzie przebywa kocur, mieszka 5 małych dziewczynek i 5 kotów oraz 2 psy. A tu ślimok u Savahny:) Edited December 17, 2012 by wegielkowa Quote
savahna Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Oj jadymko;) ukierunkowane spojrzenie na rzeczywistość....:cool1::p Robie mu kilka serwisów na Kraków http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-koty-kocieta-Kocurek-mlody-mix-kota-bengalskiego-W0QQAdIdZ440617237 Quote
jaanka Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='wegielkowa']Nie leży, niestety... FRUWA, jaanno, fruwa, to jest malutki balonik laleczki Barbie, napełniony helem. [/QUOTE] O dzięki ci laleczko Barbie że zechciałaś mieć balonik . Dzieki temu uleczyłaś mi kotka z chorego paluszka :) Quote
mira145 Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 Pamiętacie czarnego spaniela z łańcuchem z naszego schroniska o imieniu Lee? Dziś dzięki Kastorowi pojechał do wspaniałego domku w Krakowie:multi: Chcę też podziękować,że jako Lee przyjechał do mnie już zaszczepiony od wszystkiego ,wykąpany i pięknie wyszczyżony a hotelik opuścił jako Blacky bez jaj:eviltong: Quote
savahna Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Kocurek od wegielkowej piekny i zdecydowanie domowy.Choćby tymczas na cito potrzebny, bo tam gdzie jest nie jest do końca bezpieczny a i zostać nie może dłużej niż dzień, dwa Zrobiłam mu Kraków z nowymi zdjęciami,teraz Kielce(z nadzieja,że znajdzie się właściciel:oops:) wegielkowa do gazet i do radia dała...:roll: Potrzebny choćby kilkudniowy tymczas....Kot jest piękny i nie powinien długo czekać, ale musi być bezpieczny do tego czasu, to nie jest wirażka uliczny który sobie na dworze da rade....:shake: Quote
wegielkowa Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Rambo, a teraz Misio Uploaded with ImageShack.us" class="ipsImage" alt=""> Quote
beataczl Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 (edited) witam.:-) w zwiazku z apelem na fejsie dot. prosby o pomoc w oglaszaniu psiakow ze schroniska wklejam info od sylwia1982: a w tym schronisku są koty? mogę zrobić ogłoszenia dla 5 psów i 5 kotów (nieodpłatnie) do ogłoszeń potrzebne będzie: - lokalizacja na jaką ogłaszać, miasto i województwo - e-mail na który wyślę linki aktywacyjne - pożądany tytuł anonsu - treść zawierająca najważniejsze informacje - dane kontaktowe prosze przeslac na mój mail [email protected] Edited December 17, 2012 by beataczl Quote
savahna Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='beataczl']witam.:-) w zwiazku z apelem na fejsie dot. prosby o pomoc w oglaszaniu psiakow ze schroniska wklejam info od sylwia1982: Dzięki.Przekleiłam na schroniskowy.;) Quote
andzia69 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='mira145']Pamiętacie czarnego spaniela z łańcuchem z naszego schroniska o imieniu Lee? Dziś dzięki Kastorowi pojechał do wspaniałego domku w Krakowie:multi: Chcę też podziękować,że jako Lee przyjechał do mnie już zaszczepiony od wszystkiego ,wykąpany i pięknie wyszczyżony a hotelik opuścił jako Blacky bez jaj:eviltong:[/QUOTE] no to zajefajnie!:) a wiecie, kto ma przystąpić do konkursiku na prowadzenie schroniska? oprócz naszych kochanych PUDowcow to dzisiaj się dowiedzialam, ze równie przez nas koffany Jareczek D! cudnie - prawda?:p zwierzaki będą miały jak w raju! Quote
Handzia55 Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='andzia69']no to zajefajnie!:) a wiecie, kto ma przystąpić do konkursiku na prowadzenie schroniska? oprócz naszych kochanych PUDowcow to dzisiaj się dowiedzialam, ze równie przez nas koffany Jareczek D! cudnie - prawda?:p zwierzaki będą miały jak w raju![/QUOTE] Czyli powtórka z rozrywki się szykuje:cool3: i tylko psiaków żal...:-( Quote
Incia Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 Znajomy znajomego poważnie myśli o psiaku, płeć obojętna, raczej młody i niezbyt duży, do domu. Wysłałam zdjęcia Czarka, Rudiego, Maszy, Silvy i Gai. Może coś się uda... Quote
beataczl Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 [quote name='Incia']Znajomy znajomego poważnie myśli o psiaku, płeć obojętna, raczej młody i niezbyt duży, do domu. Wysłałam zdjęcia Czarka, Rudiego, Maszy, Silvy i Gai. Może coś się uda...[/QUOTE] trzymam kciuki! mam prosbe-czy link do Waszej strony na fejsie mozecie tu podac albo na PW? dziekuje z gory Quote
Recommended Posts