Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='savahna']Nora z wujkiem ROMIM w drodze do domku.

Trzymam kciukasy z całych sił :) za zapoznanie z Demonkiem z Nikolką :loveu:
Wągliku daj mi znać, bo chyba zapodziałam numer do Edyty a ciekawa jestem czy już dojechali itp ;)

Posted

wegielkowa napisał(a):
Dzwoń Józefka, dzwoń, dzwoneczku, dzwoń:)

Dzwoniłam...a Ty pisz wsio co Ci powiedziałam :eviltong: :diabloti:

Posted

[quote name='Ziutka']Dzwoniłam...a Ty pisz wsio co Ci powiedziałam :eviltong: :diabloti:
Ziutka rozmawiała z pańicią Nory-- na powitanie, cała rodzina została wylizana od stóp do głów przez Norę. Pani Edycie brakowało tchu ze szczęścia, że Nora jest już nimi.
Nora będzie mieszkała z bratem-młodym husky.
Uwaga!!!! Cieszymy się, cieszymy ( tu aplauz, proszę)
:cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::drinking::cunao::drinking::cunao::drinking::tree1::tree1::tree1:

PS Mag.da, resztki Twojej dzisiejszej nadziei na powrót Nory do Ciebie -bez szans:eviltong:.

Posted

[quote name='wegielkowa']Ziutka rozmawiała z pańicią Nory-- na powitanie, cała rodzina została wylizana od stóp do głów przez Norę.
A najbardziej wylizana została malutka Nikolka :) zaczynając og głowy, kończąc na stopach - Nikola była zachwycona lizankiem :evil_lol: :eviltong:

Posted

Wszystkiego dobrego życzymy Norce w nowym domku:).

A jak było do przewidzenia, jak juz pojechała, to zadwoniła pani bardzo zainteresowana Norą:cool3:.

Chciałam zaproponować Bridża, ale do pani często przyjeżdża córka z husky, samcem i raczej by sie nie dogadały.

Posted

Ruda, sunia z Kaczyna , koczuje tam już od dłuższego czasu przy jakiejś budowie. Urodziła tam szczeniaki, ale ostatnio została wysterylizowana. Bardzo miła ,jamnisiowata sunieczka, ok. 2-letnia. Teraz robotnicy przenoszą się do Borkowa, chyba zabiorą ja ze sobą, bo została by sama w lesie. Ale to jest rozwiązanie tymczasowe, trzeba jej koniecznie znaleźc dom.

Posted

erka;19314012[B napisał(a):
]Podaję pogląd obowiązujący na wątku kieleckim: Ruda, sunia z Kaczyna, ładna jest:diabloti:.

...... odpowiedziała centralnie selekcjonerka:).
Ty to tylko jakieś rude małpy zwozisz:crazyeye:. Jak nie ruda cmentarna, to rudy dzieciak ze sznytami na gardle, teraz ruda budowlanka kaczyńska.

Józefko, zdjęcie wstawiłam na norowym wątku. Dzięki za przesyłkę:)

Posted (edited)

[quote name='erka']Podaję pogląd obowiązujący na wątku kieleckim: Ruda, sunia z Kaczyna, ładna jest:diabloti:.

A ja kocham wielkogłowe psy!!!! Karmelki, Noreczki...uwielbiam!!! :loveu::loveu::loveu:.....:diabloti:
Na wątku NORECZKI wiecej fotek.

Edited by savahna
Posted

Dziewczyny, strasznie się cieszę, że Nora ma swój domek
dziękuję Wam za wszystko, począwszy od akcji wagonowej, przez jej utrzymanie, ogłaszanie, całą Waszą troskę....kocham Was za Wasze wielkie serca :loveu::loveu::oops::loveu::loveu:

Posted

A ja dziś byłam na spacerze w poznańskim lesie z Frajdulką Pimpulką:).
A potem posiedziałam w ogródku z Marianką-Azją-Figą-Moką i jej rodzinką.
Zdjęcia wstawię jak ktoś będzie zainteresowany:).