Rudzia-Bianca Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='ang']Rudzia i mię się zdaję, że katalog imion by poszedł do 12tego włącznie, jak u księżnej Monako, ale jak nie to nie:)[/QUOTE] Oj dostanie nam się po uszach ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Incia']Nie rozumiem ludzi. Marianki są tak piekne, że powinni sie bic o nie. To chyba najpiękniejsze szczyle, jakie w życiu widziałam.[/QUOTE] dokładnie powinnyście w domkach przebierać dla nich i wybrzydzać jak się da ... Quote
Incia Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']dokładnie powinnyście w domkach przebierać dla nich i wybrzydzać jak się da ...[/QUOTE] To nie na moją głowę. Zapisy na nie powinny być, szczeniaki spod lady! Ludzie dziwne jakieś. U mnie Linka siedziała 5 tygodni, a piekna jak marzenie. Wczoraj mnie dziecko opuściło. Ja to bym chciała, żeby po jednego piesa zgłaszało się conajmniej 7 osób, żeby było w czym wybierać... Quote
erka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Dziewczyny, jak chcecie , to oczywiście róbcie ten bazarek, przyda sie kasa, bo sunie jeszcze nie szczepione:). Tylko wydaje mi sie,ze bazarki chrzcielne juz się ludziom przejadły, ale może sie mylę:cool1:. Szczylki piękne , też zupełnie nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce. No może niezupełnie nikt, bo chcą , ale tacy, których my nie chcemy:diabloti:. Quote
wegielkowa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='erka'] Szczylki piękne , też zupełnie nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce. No może niezupełnie nikt, bo chcą , ale tacy, których my nie chcemy:diabloti:. :lol::grins::megagrin: Quote
Roszpunka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Wąglikowa, proszę nagonić takie domki, o jakich marzy Jęcząca Wyrocznia. Ty takie zdolności posiadasz, ale chyba słabo się starasz ostatnio, bo tylko majtaski z otworami Ci w głowie :roll: Quote
wegielkowa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Roszpunka']Wąglikowa, proszę nagonić takie domki, o jakich marzy Jęcząca Wyrocznia. Ty takie zdolności posiadasz, ale chyba słabo się starasz ostatnio, bo tylko majtaski z otworami Ci w głowie :roll: No właśnie już nie Jęcząca:modla:. Przerzuciłam Ją do Dzikich Wirujących w Przescieradłach, bo do Majtolandów nie chce. Quote
Roszpunka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='wegielkowa']No właśnie już nie Jęcząca:modla:. Przerzuciłam Ją do Dzikich Wirujących w Przescieradłach, bo do Majtolandów nie chce. Jakiś nowy odłam powstał? Kurczę, śmiga po dogo Dzika w Prześcieradle Wirująca i ciągle przynależność zmienia :roll: Nie nadążam :shake: Quote
wegielkowa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Roszpunka']Jakiś nowy odłam powstał? Kurczę, śmiga po dogo Dzika w Prześcieradle Wirująca i ciągle przynależność zmienia :roll: Nie nadążam :shake: Bo Ona Galopujący Grzywacz jest i nikt Jej nie dogoni. P.S. erka jestes tam? Bo nie mogę się do Ciebie dostukać na pw. Quote
Roszpunka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='wegielkowa']Bo Ona Galopująca jest i nikt Jej nie dogoni.[/QUOTE] Galopując Wiruje... A jak Jej się w głowie za mocno zakręci? Będziesz odkręcać? Quote
wegielkowa Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='Roszpunka']Galopując Wiruje... A jak Jej się w głowie za mocno zakręci? Będziesz odkręcać?[/QUOTE] Nie da rady, jak się temi czornymi dredami skręci Grzywacz Czorny Jeden:razz: Quote
Roszpunka Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 [quote name='wegielkowa']Nie da rady, jak się temi czornymi dredami skręci Grzywacz Czorny Jeden:razz:[/QUOTE] No tak, o dredach na śmierć zapomniałam:diabloti: Quote
Jaaga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Elizo, mam czarną koteczke, ale 8-mies. Wysterylizowana, zaszczepiona, niewychodząca, mega kontaktowa, czasem aż do przesady. Wady: posila się tym, czym ludzie i w dodatku z tych samych talerzy, kradnie co da się przenieść w zębach. Jakby ktoś był zainteresowany to podeślij mój tel. 32/3533135. Mam też przepiękne dwie tricolorki. Roczne, zaszczepione, wysterylizowane, niewychodzące. Do adopcji razem. Mariankom za niedługo kanapy do zdjęć braknie. Na pierwszych były malutkie, a teraz już sporo urosły. Jakim cudem nikt nie chce takich pięknot? Quote
savahna Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='erka']Potrzebują tylko ogłoszeń, ale to już savahna im robi:). Aluzję ponjał. Wykonano. Na Kraków. http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczne-szczeniaki-suczki-srednie-gladkolowse-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ356798153 Jeszcze AGATKA im robi:razz: (Agata to aluzja, jakbyś nie zakumała:evil_lol:) Quote
wegielkowa Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='savahna']Aluzję ponjał. Wykonano. Na Kraków. http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczne-szczeniaki-suczki-srednie-gladkolowse-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ356798153 Jeszcze AGATKA im robi:razz: (Agata to aluzja, jakbyś nie zakumała:evil_lol:) Róbcie, róbcie, tandemie Savahatkowy bo trzeba zmasowany atak na Marianki zrobić. Marianki wynocha jak najdalej od Kielc:diabloti:. Nie rozumiem, dlaczego Savaha nie napisała, że one mixy są :roll:. No właśnie do czego są podobne Maryśki, jaago? Quote
savahna Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='wegielkowa'] No właśnie do czego są podobne Maryśki, jaago?[/QUOTE] Do ŁACIATEGO?!:hmmmm: Quote
divia_gg Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Zmienilam zdjecia dziewczynek na tablicy. Wpisałam ich imiona Amy i Azja, jakby ktos pytal:) Quote
erka Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dzięki dziewczyny za ogłoszenia dla szczylków:), bo dzisiaj sterylizujemy ich mamusię i dobrze by było,zeby jak najszybciej poszły do domków, bo obawiamy sie, zeby nie szarpały fartuszka , a nie ma specjalnie ich jak rozdzielić. Quote
Jaaga Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='wegielkowa'] No właśnie do czego są podobne Maryśki, jaago? Niestety, nie znam się na wiekszych rasach. Jednak jesli chcesz wiedziec, to zapraszam do licytacji super encyklopedii psów z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/223408-Gad%C5%BCety-RC-pojemnik-na-karm%C4%99-adresatki-koc-torba-i-inne-na-Fila-i-Chow-do-28.02. Z tym ogromnym dziełem w przyszłości na pewno każdego psa przypasujesz pod jakaś rasę. Przy okazji zapraszam wszystkich choć do podnoszenia. Quote
mag.da Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Marianki rzeczywiście urosły, ale nie są tak wielkie, jak wydaje się na zdjęciach - ważą po ok. 5 kg. Są takiej dość smukłej budowy na wyższych szczupłych łapkach. Beżowa jest trochę drobniejsza. Jeśli chodzi o bazarek, to oczywiście kasa na szczepienia potrzebna ;) Miałam wczoraj jeszcze Filippa wstawić, ale minie z dogo wywaliło więc dziś wstawiam: Quote
Linssi Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Jaaga']Niestety, nie znam się na wiekszych rasach. Jednak jesli chcesz wiedziec, to zapraszam do licytacji super encyklopedii psów z tego bazarku: http://www.dogomania.pl/threads/223408-Gad%C5%BCety-RC-pojemnik-na-karm%C4%99-adresatki-koc-torba-i-inne-na-Fila-i-Chow-do-28.02. Z tym ogromnym dziełem w przyszłości na pewno każdego psa przypasujesz pod jakaś rasę. Przy okazji zapraszam wszystkich choć do podnoszenia. Jaaga, ja taka sama encyklopedie trzymam u siebie na bazarek dla Oskarka. Musze dozbierac fantow, bo z poprzedniego Oskarkowego bazarku ostal sie jeno grzebien. Ale cos sie wykombinuje. A ksiazke poleca, bo jest fantastycznie wydana ;) Quote
Recommended Posts