Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Incia']Nie rozumiem ludzi. Marianki są tak piekne, że powinni sie bic o nie. To chyba najpiękniejsze szczyle, jakie w życiu widziałam.[/QUOTE]

dokładnie powinnyście w domkach przebierać dla nich i wybrzydzać jak się da ...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']dokładnie powinnyście w domkach przebierać dla nich i wybrzydzać jak się da ...[/QUOTE]
To nie na moją głowę. Zapisy na nie powinny być, szczeniaki spod lady! Ludzie dziwne jakieś. U mnie Linka siedziała 5 tygodni, a piekna jak marzenie. Wczoraj mnie dziecko opuściło. Ja to bym chciała, żeby po jednego piesa zgłaszało się conajmniej 7 osób, żeby było w czym wybierać...

Posted

Dziewczyny, jak chcecie , to oczywiście róbcie ten bazarek, przyda sie kasa, bo sunie jeszcze nie szczepione:). Tylko wydaje mi sie,ze bazarki chrzcielne juz się ludziom przejadły, ale może sie mylę:cool1:.

Szczylki piękne , też zupełnie nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce. No może niezupełnie nikt, bo chcą , ale tacy, których my nie chcemy:diabloti:.

Posted

[quote name='erka']
Szczylki piękne , też zupełnie nie rozumiem, dlaczego nikt ich nie chce. No może niezupełnie nikt, bo chcą , ale tacy, których my nie chcemy:diabloti:.
:lol::grins::megagrin:

Posted

Wąglikowa, proszę nagonić takie domki, o jakich marzy Jęcząca Wyrocznia. Ty takie zdolności posiadasz, ale chyba słabo się starasz ostatnio, bo tylko majtaski z otworami Ci w głowie :roll:

Posted

[quote name='Roszpunka']Wąglikowa, proszę nagonić takie domki, o jakich marzy Jęcząca Wyrocznia. Ty takie zdolności posiadasz, ale chyba słabo się starasz ostatnio, bo tylko majtaski z otworami Ci w głowie :roll:
No właśnie już nie Jęcząca:modla:. Przerzuciłam Ją do Dzikich Wirujących w Przescieradłach, bo do Majtolandów nie chce.

Posted

[quote name='wegielkowa']No właśnie już nie Jęcząca:modla:. Przerzuciłam Ją do Dzikich Wirujących w Przescieradłach, bo do Majtolandów nie chce.

Jakiś nowy odłam powstał? Kurczę, śmiga po dogo Dzika w Prześcieradle Wirująca i ciągle przynależność zmienia :roll:
Nie nadążam :shake:

Posted

[quote name='Roszpunka']Jakiś nowy odłam powstał? Kurczę, śmiga po dogo Dzika w Prześcieradle Wirująca i ciągle przynależność zmienia :roll:
Nie nadążam :shake:
Bo Ona Galopujący Grzywacz jest i nikt Jej nie dogoni.
P.S. erka jestes tam? Bo nie mogę się do Ciebie dostukać na pw.

Posted

Elizo, mam czarną koteczke, ale 8-mies. Wysterylizowana, zaszczepiona, niewychodząca, mega kontaktowa, czasem aż do przesady. Wady: posila się tym, czym ludzie i w dodatku z tych samych talerzy, kradnie co da się przenieść w zębach.
Jakby ktoś był zainteresowany to podeślij mój tel. 32/3533135. Mam też przepiękne dwie tricolorki. Roczne, zaszczepione, wysterylizowane, niewychodzące. Do adopcji razem.

Mariankom za niedługo kanapy do zdjęć braknie. Na pierwszych były malutkie, a teraz już sporo urosły. Jakim cudem nikt nie chce takich pięknot?

Posted

[quote name='savahna']Aluzję ponjał. Wykonano. Na Kraków.
http://krakow.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-liczne-szczeniaki-suczki-srednie-gladkolowse-za-darmo-ADOPCJA-W0QQAdIdZ356798153

Jeszcze AGATKA im robi:razz:
(Agata to aluzja, jakbyś nie zakumała:evil_lol:)
Róbcie, róbcie, tandemie Savahatkowy bo trzeba zmasowany atak na Marianki zrobić. Marianki wynocha jak najdalej od Kielc:diabloti:.
Nie rozumiem, dlaczego Savaha nie napisała, że one mixy są :roll:.
No właśnie do czego są podobne Maryśki, jaago?

Posted

Dzięki dziewczyny za ogłoszenia dla szczylków:), bo dzisiaj sterylizujemy ich mamusię i dobrze by było,zeby jak najszybciej poszły do domków, bo obawiamy sie, zeby nie szarpały fartuszka , a nie ma specjalnie ich jak rozdzielić.

Posted

[quote name='wegielkowa']
No właśnie do czego są podobne Maryśki, jaago?

Niestety, nie znam się na wiekszych rasach. Jednak jesli chcesz wiedziec, to zapraszam do licytacji super encyklopedii psów z tego bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/223408-Gad%C5%BCety-RC-pojemnik-na-karm%C4%99-adresatki-koc-torba-i-inne-na-Fila-i-Chow-do-28.02.

Z tym ogromnym dziełem w przyszłości na pewno każdego psa przypasujesz pod jakaś rasę.
Przy okazji zapraszam wszystkich choć do podnoszenia.

Posted

Marianki rzeczywiście urosły, ale nie są tak wielkie, jak wydaje się na zdjęciach - ważą po ok. 5 kg.
Są takiej dość smukłej budowy na wyższych szczupłych łapkach. Beżowa jest trochę drobniejsza.

Jeśli chodzi o bazarek, to oczywiście kasa na szczepienia potrzebna ;)

Miałam wczoraj jeszcze Filippa wstawić, ale minie z dogo wywaliło więc dziś wstawiam:

Posted

[quote name='Jaaga']Niestety, nie znam się na wiekszych rasach. Jednak jesli chcesz wiedziec, to zapraszam do licytacji super encyklopedii psów z tego bazarku:

http://www.dogomania.pl/threads/223408-Gad%C5%BCety-RC-pojemnik-na-karm%C4%99-adresatki-koc-torba-i-inne-na-Fila-i-Chow-do-28.02.

Z tym ogromnym dziełem w przyszłości na pewno każdego psa przypasujesz pod jakaś rasę.
Przy okazji zapraszam wszystkich choć do podnoszenia.

Jaaga, ja taka sama encyklopedie trzymam u siebie na bazarek dla Oskarka. Musze dozbierac fantow, bo z poprzedniego Oskarkowego bazarku ostal sie jeno grzebien. Ale cos sie wykombinuje. A ksiazke poleca, bo jest fantastycznie wydana ;)