wegielkowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='savahna']Zwykle o tej porze nie wchodzę na dogo, ale coś mnie tak jakoś kusiło.:evil_lol: Czułam,że jakies dobre wieści zastane...:p Nnnnno, wreszcie...takie śliczne i żeby tyle czekały. A która to, łaciata czy ta druga?:cool3: Jak możesz tak się wyrażać:crazyeye::crazyeye:. Wstydź się Savanno:oops:. Łaciata to jest Mućka lub mleko, a Marianka Dżuniorka Jeden ma umaszczenie złożone, niejednolite, trójbarwne z przewagą...... No.. Quote
mag.da Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 To Marianka o mniej złożonym, bardziej jednolitym umaszczeniu będzie miała domek :p Syn Marnotrawny (Kurojad Dzieciobójca) powrócił :roll: Przez ten nagły i niespodziewany powrót Filipsa, dostojny Kajtosz wylądował na kinderbalu - mieszka z Mariankami :shock: Quote
savahna Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 wegielkowa napisał(a):Jak możesz tak się wyrażać:crazyeye::crazyeye:. Wstydź się Savanno:oops:. Łaciata to jest Mućka No.. Nooooo :oops::oops::oops: Ależ fo-pa :roll: A na jednym serwisie tak jest,że łaciate...:-o Nie będę tam chyba ogłaszać już.:diabloti: mag.da napisał(a):To Marianka o mniej złożonym, bardziej jednolitym umaszczeniu będzie miała domek :p Syn Marnotrawny (Kurojad Dzieciobójca) powrócił :roll: Przez ten nagły i niespodziewany powrót Filipsa, dostojny Kajtosz wylądował na kinderbalu - mieszka z Mariankami :shock: Ta sliczniunia Marianka....No extra, czy Pan nie ma kolegi co by drugą chciał Marinkę? Dobrze,że Filipek już u Ciebie Magda.:p Kajtul odmłodnieje i ruchów nabierze....:evil_lol: Quote
wegielkowa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='mag.da']To Marianka o mniej złożonym, bardziej jednolitym umaszczeniu będzie miała domek :p Syn Marnotrawny (Kurojad Dzieciobójca) powrócił :roll: Przez ten nagły i niespodziewany powrót Filipsa, dostojny Kajtosz wylądował na kinderbalu - mieszka z Mariankami :shock: Filippos kochany. Można powiedzieć, że byłam przy jego "narodzinach". Dawno, dawno temu, wiosną 2011 przyjechałam z jakimś niedoszłym truchłem do mag.dy nocną porą. W tę samą noc przybyły leśne szkieletory-pchlacze, czyli stworki dwa-Guciol i Filipiol:lol:. Powinnam być matką chrzestną. Magda, ale powiedz szczerze, cieszysz się, prawda? Ja też się cieszę, że go nie wyrzucili do lasu i że Filipos nie wrócił do kniei, bo musiałabym dołączyć do Płakliwej Niewiasty:placz: On jest najbardziej rezydent ze wszystkich hotelowych rezydentów(tek). Quote
mag.da Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 [quote name='wegielkowa'] Można powiedzieć, że byłam przy jego "narodzinach". Dawno, dawno temu, wiosną 2011 przyjechałam z jakimś niedoszłym truchłem do mag.dy nocną porą. W tę samą noc przybyły leśne szkieletory-pchlacze, czyli stworki dwa-Guciol i Filipiol:lol:. Powinnam być matką chrzestną. Magda, ale powiedz szczerze, cieszysz się, prawda? Ja też się cieszę, że go nie wyrzucili do lasu i że Filipos nie wrócił do kniei, bo musiałabym dołączyć do Płakliwej Niewiasty:placz: On jest najbardziej rezydent ze wszystkich hotelowych rezydentów(tek). Było to dokładnie 19.06.2011, a niedoszłym truchłem był Heban :p A Filipo prezentował się wtedy tak: No tak, cieszę się, że nie został wywalony do lasu, ale że taki kwas wyjdzie z tego domu, to się nie spodziewałam :roll: Savahno, AgatoP, dzięki za szybką akcję ogłoszeniową :Rose::Rose: Niebawem, jak pogoda dopisze, postaram się o świeższe fotki. Quote
Agata P Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Magdo chyba musisz sobie sprawić parę kurek coby psiaki sprawdzać czy kurojad czy nie :roll::evil_lol: . Mój najstarszy pies Dexter kur dorosłych nie rusza ale jak są w zasięgu małe kaczuszki to uwielbia się nimi ''bawić'' (łapie za łepek i ciągnie jak się jakaś już nie rusza to traci zainteresowanie:shake:) Niestety kilka udało mu się tak zamordować ,jak nikt w porę nie zauważył:angryy: Co do dzieci to jakoś trudno mi uwierzyć ,żeby miał Filip jakieś złe zamiary:shake: Jest chętny domek na rudego młodego kociaka,podam namiary na pw.... Quote
erka Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Filipos popadł w niełaskę, bo państwo dostali jamniczkę króliczą od rodziny, u której przyszło dziecko na świat, więc musieli jej się pozbyć:diabloti:. A jamniczka jeszcze się oszczeniła, czyli to był pewnie powód, a nie te wymysły, które można między bajki włożyć:cool3:. Quote
Agata P Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [quote name='erka']Filipos popadł w niełaskę, bo państwo dostali jamniczkę króliczą od rodziny, u której przyszło dziecko na świat, więc musieli jej się pozbyć:diabloti:. A jamniczka jeszcze się oszczeniła, czyli to był pewnie powód, a nie te wymysły, które można między bajki włożyć:cool3:. no tak i dla Filipka brakło już miejsca:cool3: Takim ludziom zawsze życzę z całego serca ,żeby ich ktoś kiedyś też ''wystawił za drzwi'' jak będą już starzy ,niepotrzebni albo się po prostu komus się znudzą.Powinni poczuć na własnej skórze jak to jest być ''wymienionym na nowy,lepszy? model'' Quote
Rudzia-Bianca Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Agata P napisał(a):no tak i dla Filipka brakło już miejsca:cool3: Takim ludziom zawsze życzę z całego serca ,żeby ich ktoś kiedyś też ''wystawił za drzwi'' jak będą już starzy ,niepotrzebni albo się po prostu komus się znudzą.Powinni poczuć na własnej skórze jak to jest być ''wymienionym na nowy,lepszy? model'' To tak jak ja ... Quote
savahna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Jest taka prośba Erko:loveu:. Dałoby radę pytać ludzi, jak już jakas adopcja dojdzie do skutku, gdzie się natknęli na ogłoszenie?:roll: Mała rzecz a cieszy. Wegielkowa nie masz czasem przeczucia,że dwie Marianki od razu przehandlujemy...?:razz: Quote
ewelinka_m Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 To może szybciutko drugą Mariankę na kraków ogłosimy...albo Nerusie... Savahnko napisz mi jak ogłoszeniowo stoicie to w wolnej chwili coś porobię :lol: Quote
wegielkowa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='savahna']Jest taka prośba Erko:loveu:. Dałoby radę pytać ludzi, jak już jakas adopcja dojdzie do skutku, gdzie się natknęli na ogłoszenie?:roll: Mała rzecz a cieszy. Wegielkowa nie masz czasem przeczucia,że dwie Marianki od razu przehandlujemy...?:razz: Wyróżnijcie na Kraków może drugą Mariankę szybciutko. Ja zapłacę za wyróznienie. Quote
savahna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Ewelinka zrób może drugą Marianke na Kraków. A poza tym to wedle uznania, ja ogłaszam na okrągło wszystko jak leci i już się pogubiłam.Wszystkie mają ogłoszenia i wszystkim są potrzebne, bo domów nie widać.:roll: Myślę,że chyba Nera jest najuboższa w ogłoszenia, bo ona nie u mag.dy i tak jakoś mi umykała.;) Divia na jaki rejon masz Marianki wyróżnione? Bo jak widzisz wegielkowa nie odpuszcza....:diabloti: A może jak ewelinka Marianke małą ogłosi to ja jej zrobie za dwa dni znowu Kraków, albo nawet nastepnego dnia.... A ja coś czuję,że ona jeszcze na zbiorcze wczorajsze pójdzie...:lol: Quote
divia_gg Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='wegielkowa']Wyróżnijcie na Kraków może drugą Mariankę szybciutko. Ja zapłacę za wyróznienie. Marianki sa wyroznione u mnie na Tablicy na kraków. A ktora poszla do domu? To zmienie w ogloszeniu na jedna sztuke. A takie to mam: http://tablica.pl/oferta/cudnemiziaste-szczeniaki-do-oddania-suczka-szczeniak-IDImzT.html To sunia nr 1 czy 2 poszla do domu? Moge jeszcze wyroznic Moruska ewentualnie, ale chyba lepiej przeredagowac tablice. Quote
savahna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Chyba ta płowa ze "zrobionym okiem" czyli nr2, ale tak na pewno to erkas i mag.da wiedzą. Quote
savahna Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='wegielkowa'] Łaciata to jest Mućka lub mleko, a Marianka Dżuniorka Jeden ma umaszczenie złożone, niejednolite, trójbarwne z przewagą...... No.. [quote name='mag.da']To Marianka o mniej złożonym, bardziej jednolitym umaszczeniu będzie miała domek :p To dla pewności zacytowałam jeszcze....;) Czyli nie łaciata....:diabloti: Quote
_ogonek_ Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [FONT=Book Antiqua]DZISIAJ O 22 JUŻ KONIEC NASZEJ ZABAWY!!![/FONT] WALENTYNKOWA POCZTA!!! [FONT=Georgia]Proponujemy innowacyjne rozwiązanie podarunku walentynkowego. W naszej gamie prezentów i prezencików proponujemy wirtualne serduszka, kwiaty, czekoladki etc.[/FONT] http://www.dogomania.pl/threads/222613 Quote
erka Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Tak, domek ma mieć ta szczeniorka z ciemnym ryjonkiem, ale jeszcze nie poszła;), choc mamy nadzieję,że pójdzie w środę:). Quote
wegielkowa Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='savahna']To dla pewności zacytowałam jeszcze....;) Czyli nie łaciata....:diabloti: Savaniu, a upominałam:oops: Quote
wegielkowa Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='erka']Przedstawiam rozliczenie finansowe Saldo: -185,61 zł :iloveyou:. to ja już nic nie rozumiem. Bucąca Niewiasta Walentyna ma ujemne saldo i zamiast buceć to rzuca sercami na lewo i prawo z radości:-o. Quote
savahna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 [quote name='savahna']To dla pewności zacytowałam jeszcze....;) Czyli nie łaciata....:diabloti: [quote name='wegielkowa']Savaniu, a upominałam:oops: No przecież nie napisałam,że łaciata tylko,że nie łaciata czyli o umaszczeniu złożonym, niejednolity, trójbarwnym z przewagą! Tak, padawanie?!:saint1: Quote
savahna Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) [quote name='wegielkowa'][quote name='erka']Przedstawiam rozliczenie finansowe Saldo: -185,61 zł :iloveyou:. to ja już nic nie rozumiem. Bucąca Niewiasta Walentyna ma ujemne saldo i zamiast buceć to rzuca sercami na lewo i prawo z radości:-o. To chyba powinno nas zaniepokoić. Chyba nawet na pewno....:roll: BIGer jedź na urlop,na tydzień chociaż,jakos damy radę,będzie dobrze....:calus: Edited February 14, 2012 by savahna Quote
divia_gg Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Kobitki (i mężczyzni tez, jak sa;)) pisze z prosba o rade. Otoz mam u siebie ok okolo tygodnia psiaka. I mam z nim duzy problem bo skacze przez plot i ucieka. Nie ucieka na szczesie jakos daleko, a poweszyc po okolicy, jednak jest to dla mnie problem. Ucieka oczywiscie jak jest sam, ale najgorsze, ze ucieka tez jak jest ktos z nim na podworku. Trzeba non stop wtedy miec na niego oko. Np. zobaczy psiaka na ulicy to od razu ucieka (a jest dosyc dominujacy) i sie boje ze kiedys pogryzie jakiego innego psiaka, nie mowiac o potraceniu samochodem... Myslelisly o elektrycznym pastuchu, ale u mnie na dzialce nie ma mozliwosci technicznej go zamontowac. Ogrodzenie jest szczelne, nie niskie (normalne), a pies skacze wszedzie i przez wszystko. Jak mozna psa takiego czegos oduczyc. A no i jak ucieknie, a nie daj boshe jest jakis pies tam to oczywiscie nie slucha... Psiak mieszka na zewnatrz i narazie tak bedzie mieszkal, wiec nie ma mozliwosci miec go na oku 24h na dobe...DORADZCIE cos:) Quote
andzia69 Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 (edited) gdybyście mieli domy dla onków to mamy 3: Ramona,Herę, Czaczę Czacza to sunia, którą rozsadza energia - mogłaby biegać, skakać, bawić się bez końca...Czacza nie powinna trafić do domu z innymi zwierzakami, ponieważ nie toleruje innych zwierząt.. http://desmond.imageshack.us/Himg9/s...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg109...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg809...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg802...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg835...jpg&res=medium Hera - Bardzo grzeczna i przytulasna,starsznie placze w boksie:-( Ma ok. 2-3 lat. http://desmond.imageshack.us/Himg72/...jpg&res=medium http://desmond.imageshack.us/Himg594...jpg&res=medium RAMON w typie owczarka niemieckiego,siedzial zmarzniety na klatce schodowej na ul.Checinskiej.Psiak mlody ok. 1,5roczny - 2 letni: dzisiaj do naszych onkow dołączył Gandi - 8 mies. przepiękny pies - sam się przyprowadził:( znalazl go rano dozorca... Edited February 15, 2012 by andzia69 Quote
Linssi Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Andziu, czy sa szanse na zdjecia Hery bez krat? przynajmniej ze dwa gdyby byly....Oglosilabym ja raz-dwa... Quote
Recommended Posts