Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Linssi']Pod Psim Aniolem potrzebuja surowicy na parwo dla 3 szczeniakow. Gdzies tu mi mignela informacja na ten temat. Ma ktos na zbyciu??[/QUOTE]

Pisz do Emilia2280 (chyba taki nick, albo coś pomyliłam)

Posted

[quote name='savahna']Dobrze,że się tak skończyło. Biedna psinka...:roll:
Jak Ewelinka napisała o zapaści, to nie widziałam co myślec, jaki finał...:-(
[/QUOTE]

Było niewesoło, jedną nogą była już na tamtym świecie :shake:
Ale na szczęście wróciła i nie widać po niej, że tyle przeszła - jest wesoła i depcze mi po piętach jak zwykle :evil_lol:

Posted

[quote name='mag.da']Było niewesoło, jedną nogą była już na tamtym świecie :shake:
Ale na szczęście wróciła i nie widać po niej, że tyle przeszła - jest wesoła i depcze mi po piętach jak zwykle :evil_lol:[/QUOTE]
Oj, to dobrze....;);)

Posted

[quote name='ewelinka_m']Zuzka a co to za transport? szczeniaki, które ja wstawiałam mają jechać do Jaagi mamy na dt..[/QUOTE]
Mój TZ jedzie (przymusowo:p),ale tylko do Dąbrowy Górniczej.
Wyjazd w ndz 10 rano z Kielc.Ma już 4koty w transporterach,czyli prawie full-myśleliśmy ew.jedno małe stworzenie w transporterze zabrać.
Jest to transport specjalnie zorganizowany na potrzeby kocie (albo kocio-psie),dlatego zrzutka na paliwo;-)

Posted

[quote name='Zuzka2']Mój TZ jedzie (przymusowo:p),ale tylko do Dąbrowy Górniczej.
Wyjazd w ndz 10 rano z Kielc.Ma już 4koty w transporterach,czyli prawie full-myśleliśmy ew.jedno małe stworzenie w transporterze zabrać.
Jest to transport specjalnie zorganizowany na potrzeby kocie (albo kocio-psie),dlatego zrzutka na paliwo;-)[/QUOTE]

Kurczę, mam kandydata do wyjazdu, ale nie mam transporterka :roll:

Posted

[quote name='eliza_sk']Węgielkowa - a co z sobotnim Krakowem, bo jadę.[/QUOTE]

Elizka - jak wymyslę jeszcze jak z Krakowa do Bochni zatachać...to bym skorzystała dla 2 szczeniorków...

Posted

[quote name='andzia69']Elizka - jak wymyslę jeszcze jak z Krakowa do Bochni zatachać...to bym skorzystała dla 2 szczeniorków...[/QUOTE]

Ok, tylko malutkie ? Bo bernadrynka jedzie w największej klatce i niewiele msca już zostaje, ale jak małe, w małych transporterkach to ok.

Posted

[quote name='Roszpunka']Kurczę, mam kandydata do wyjazdu, ale nie mam transporterka :roll:[/QUOTE]
Jak się jakiś zwierzak nie załapie do Dąbrowy Górn.,to można go wysłać w sobotę do Krakowa,a stamtąd niech ludzie ze Śląska odbierają-to tylko 80km.
Jedzie chyba Incia pociągiem,no i Eliza_sk.Ale i tak zwierzyniec musi być w transporterach.

W sobotę godz.15 może pojechać pociągiem jakiś mały zwierzak w transporterze do Warszawy.Koszt ok.17zł+jakiś słodki drobiazg za przysługę dla Szalonego Kota,która specjalnie na potrzeby kieleckich zwierzaków się zorganizowała i spędzi całą sobotę w pociągu.
Jutro jedzie też pollypolly z samego rana pociągiem do Warszawy-odbiór zwierzaka 8:45 w Warszawie.

Posted

[quote name='Zuzka2']Jak się jakiś zwierzak nie załapie do Dąbrowy Górn.,to można go wysłać jutro do Krakowa,a stamtąd niech ludzie ze Śląska odbierają-to tylko 80km.
Jedzie chyba Incia pociągiem,no i Eliza_sk.Ale i tak zwierzyniec musi być w transporterach.[/QUOTE]

Nie wiem tylko, skąd wykombinuję transporterek dla psiaka 10kg... Muszę pomyśleć...

Posted

[quote name='eliza_sk']Ok, tylko malutkie ? Bo bernadrynka jedzie w największej klatce i niewiele msca już zostaje, ale jak małe, w małych transporterkach to ok.[/QUOTE]

malutkie ok. 4 tyg.....

Posted

[quote name='ewelinka_m']Zuzka a czy zmieszczą się 2 maleńkie szczeniorki ok miesięczne? one powinny z pewnością spokojnie wejść do jednego transportera. tylko czy Jaaga by mogła je odebrać z dąbrowy :roll:[/QUOTE]
No właśnie-to już trzeba ustalić z Jaagą,bo mój TZ będzie miał jak widzę auto nabite pod sufit;-):4koty+pies 10kg w wielkim transporterze+ew.te szczeniaki.Odbiór tylko w Dąbrowie Górniczej ul.Kościuszki-tam zbiórka zwierzyny i ludzi,którzy je odbiorą ok.godz.14-15,zależy z jakimi opóźnieniami wyjedzie;-)Wstępnie wyjazd z Kielc w niedzielę ok.10 rano z Bukówki.
Do Katowic z Dąbrowy jest 20km.Dla kogoś stamtąd to bliziutko.

Posted

[quote name='eliza_sk']Jak Spajuch ?[/QUOTE]
Troszkę obolały, śpi właśnie....po pokrojeniu okazało się, że były 2 guzy-większy i mniejszy. niestety umiejscowienie bardzo fatalne żeby się ich pozbyć musiał mieć rozcinany mięsień udowy..kulawizna do świąt pewnie murowana:shake: