Linssi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='savahna']dziewczyny też, prawda?!:cool3::cool3::cool3:[/QUOTE] nie :evil_lol: Quote
Linssi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Pod Psim Aniolem potrzebuja surowicy na parwo dla 3 szczeniakow. Gdzies tu mi mignela informacja na ten temat. Ma ktos na zbyciu?? Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Linssi']Pod Psim Aniolem potrzebuja surowicy na parwo dla 3 szczeniakow. Gdzies tu mi mignela informacja na ten temat. Ma ktos na zbyciu??[/QUOTE] Pisz do Emilia2280 (chyba taki nick, albo coś pomyliłam) Quote
Linssi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 To wydarzenie na FB, emilia juz na nim jest. Dzieki :) Quote
malagos Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Ja mogę od biedy wódkę z sokiem w stos. 10:1. Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='malagos']Ja mogę od biedy wódkę z sokiem w stos. 10:1.[/QUOTE] Ja mogę to samo, tylko stosunek inny :diabloti: Quote
mag.da Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='savahna']Dobrze,że się tak skończyło. Biedna psinka...:roll: Jak Ewelinka napisała o zapaści, to nie widziałam co myślec, jaki finał...:-( [/QUOTE] Było niewesoło, jedną nogą była już na tamtym świecie :shake: Ale na szczęście wróciła i nie widać po niej, że tyle przeszła - jest wesoła i depcze mi po piętach jak zwykle :evil_lol: Quote
Zuzka2 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Wegielkowa,szykuj dzikiego kota na niedzielę rano:-) Quote
savahna Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='mag.da']Było niewesoło, jedną nogą była już na tamtym świecie :shake: Ale na szczęście wróciła i nie widać po niej, że tyle przeszła - jest wesoła i depcze mi po piętach jak zwykle :evil_lol:[/QUOTE] Oj, to dobrze....;);) Quote
ewelinka_m Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Zuzka2']Wegielkowa,szykuj dzikiego kota na niedzielę rano:-)[/QUOTE] Zuzka a co to za transport? szczeniaki, które ja wstawiałam mają jechać do Jaagi mamy na dt.. Quote
Zuzka2 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='ewelinka_m']Zuzka a co to za transport? szczeniaki, które ja wstawiałam mają jechać do Jaagi mamy na dt..[/QUOTE] Mój TZ jedzie (przymusowo:p),ale tylko do Dąbrowy Górniczej. Wyjazd w ndz 10 rano z Kielc.Ma już 4koty w transporterach,czyli prawie full-myśleliśmy ew.jedno małe stworzenie w transporterze zabrać. Jest to transport specjalnie zorganizowany na potrzeby kocie (albo kocio-psie),dlatego zrzutka na paliwo;-) Quote
eliza_sk Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Węgielkowa - a co z sobotnim Krakowem, bo jadę. Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Zuzka2']Mój TZ jedzie (przymusowo:p),ale tylko do Dąbrowy Górniczej. Wyjazd w ndz 10 rano z Kielc.Ma już 4koty w transporterach,czyli prawie full-myśleliśmy ew.jedno małe stworzenie w transporterze zabrać. Jest to transport specjalnie zorganizowany na potrzeby kocie (albo kocio-psie),dlatego zrzutka na paliwo;-)[/QUOTE] Kurczę, mam kandydata do wyjazdu, ale nie mam transporterka :roll: Quote
andzia69 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='eliza_sk']Węgielkowa - a co z sobotnim Krakowem, bo jadę.[/QUOTE] Elizka - jak wymyslę jeszcze jak z Krakowa do Bochni zatachać...to bym skorzystała dla 2 szczeniorków... Quote
eliza_sk Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='andzia69']Elizka - jak wymyslę jeszcze jak z Krakowa do Bochni zatachać...to bym skorzystała dla 2 szczeniorków...[/QUOTE] Ok, tylko malutkie ? Bo bernadrynka jedzie w największej klatce i niewiele msca już zostaje, ale jak małe, w małych transporterkach to ok. Quote
Zuzka2 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Roszpunka']Kurczę, mam kandydata do wyjazdu, ale nie mam transporterka :roll:[/QUOTE] Jak się jakiś zwierzak nie załapie do Dąbrowy Górn.,to można go wysłać w sobotę do Krakowa,a stamtąd niech ludzie ze Śląska odbierają-to tylko 80km. Jedzie chyba Incia pociągiem,no i Eliza_sk.Ale i tak zwierzyniec musi być w transporterach. W sobotę godz.15 może pojechać pociągiem jakiś mały zwierzak w transporterze do Warszawy.Koszt ok.17zł+jakiś słodki drobiazg za przysługę dla Szalonego Kota,która specjalnie na potrzeby kieleckich zwierzaków się zorganizowała i spędzi całą sobotę w pociągu. Jutro jedzie też pollypolly z samego rana pociągiem do Warszawy-odbiór zwierzaka 8:45 w Warszawie. Quote
Roszpunka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Zuzka2']Jak się jakiś zwierzak nie załapie do Dąbrowy Górn.,to można go wysłać jutro do Krakowa,a stamtąd niech ludzie ze Śląska odbierają-to tylko 80km. Jedzie chyba Incia pociągiem,no i Eliza_sk.Ale i tak zwierzyniec musi być w transporterach.[/QUOTE] Nie wiem tylko, skąd wykombinuję transporterek dla psiaka 10kg... Muszę pomyśleć... Quote
andzia69 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='eliza_sk']Ok, tylko malutkie ? Bo bernadrynka jedzie w największej klatce i niewiele msca już zostaje, ale jak małe, w małych transporterkach to ok.[/QUOTE] malutkie ok. 4 tyg..... Quote
eliza_sk Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 A to ok, czyli 2 w koci transporter i będzie ok. Ale zdrowe itd., bo benię mam po sterylce i nieszczepiona i wiozę do DT z drugim psem. Quote
ewelinka_m Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Zuzka a czy zmieszczą się 2 maleńkie szczeniorki ok miesięczne? one powinny z pewnością spokojnie wejść do jednego transportera. tylko czy Jaaga by mogła je odebrać z dąbrowy :roll: Quote
Zuzka2 Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='ewelinka_m']Zuzka a czy zmieszczą się 2 maleńkie szczeniorki ok miesięczne? one powinny z pewnością spokojnie wejść do jednego transportera. tylko czy Jaaga by mogła je odebrać z dąbrowy :roll:[/QUOTE] No właśnie-to już trzeba ustalić z Jaagą,bo mój TZ będzie miał jak widzę auto nabite pod sufit;-):4koty+pies 10kg w wielkim transporterze+ew.te szczeniaki.Odbiór tylko w Dąbrowie Górniczej ul.Kościuszki-tam zbiórka zwierzyny i ludzi,którzy je odbiorą ok.godz.14-15,zależy z jakimi opóźnieniami wyjedzie;-)Wstępnie wyjazd z Kielc w niedzielę ok.10 rano z Bukówki. Do Katowic z Dąbrowy jest 20km.Dla kogoś stamtąd to bliziutko. Quote
ewelinka_m Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='eliza_sk']Jak Spajuch ?[/QUOTE] Troszkę obolały, śpi właśnie....po pokrojeniu okazało się, że były 2 guzy-większy i mniejszy. niestety umiejscowienie bardzo fatalne żeby się ich pozbyć musiał mieć rozcinany mięsień udowy..kulawizna do świąt pewnie murowana:shake: Quote
eliza_sk Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Uuuuu biedak, a jajęta poszły do utylizacji też ? Quote
ewelinka_m Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Zostały na miejscu...za dużo bólu na raz by było i szkoda biedaka..operacja też troche długo trwała przez to dziadostwo..nie chcieli go męczyć bardziej Quote
Recommended Posts