Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='andzia69']a mógłby ktoś zrobić...jak to się zwie...wydarzenie na FB? ja tam zalogowana ale idzie mi to wszystko jak krew z nosa:(

link do wątku suni w moim podpisie...[/QUOTE]

mowisz i masz-sunia na fb:)

Posted

Domi i kicia wyjechały wczoraj do Krakowa o 2 w nocy.

Lenę z Mniowa po sterylce aborcyjnej chcą zostawić weci do jutra w lecznicy. Tak,ze na jutro jest potrzebny ten transport do Celin, po południu.

Posted

Kurrrde, Erka jutro bedzie problem bo na 16.00 mam umowione badania :( chyba ze pogadam z kierowniczka i uda mi sie wymknac pare minut wczesniej z pracy i pojechac do celin. ile tam moze byc km?

Posted

[quote name='erka']Domi i kicia wyjechały wczoraj do Krakowa o 2 w nocy.

Lenę z Mniowa po sterylce aborcyjnej chcą zostawić weci do jutra w lecznicy. Tak,ze na jutro jest potrzebny ten transport do Celin, po południu.[/QUOTE]

:mdleje::mdleje::mdleje: skad taki poslizg???
to chyba tam wypilas wczoraj przy telefonie hektolitry melisy na uspokojenie? :cool3:

Posted

[quote name='eliza_sk'][B]Mataninator [/B]- może skoczysz jutro na Kozią po szkole coś cyknąć sunię - jeszcze przed wyjazdem, co ?[/QUOTE]

bardzo bym chciała ale jutro siedzę do 18 na uczelni :flaming:

Posted

[quote name='divia_gg']to ma sunia z wnykow juz wydarzenie czy nie? Bo nie chce dublowac, ani wchodzic w parade...:)[/QUOTE]

ma,ale takie kiepskie
[url]http://www.facebook.com/?ref=hp#!/event.php?eid=201163096563456[/url]

rozsylajcie

Posted

[quote name='agnieszka24']wilczko jak możesz to usuń swoje wydarzenie i przejdż tutaj [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=104373426309114[/url] - na to wydarzenie jest już zaproszonych 249 osób.[/QUOTE]
Wlasnie to chcialam zaproponowac;) Wilczo nie masz nic przeciwko:)? Bo w sumie ja jestem dostepna na necie prawie caly czas i na pewno letwiej mi bedzie aktualizowac tego fb:)

Posted

Niestety nie jestem zmotoryzowana, jutro rano,żeby zawieźc do schroniska Czoko, która jedzie do Warszawy, pojade taxi, ale do Celin taksówką z suką nie pojadę.

Posted

[quote name='erka'][B]Czy ktos może pomóc jutro w transporcie Leny po sterylce z Koziej do Celin k.Bodzentyna ok. godz.15 ?[/B][/QUOTE]
bardzo prosimy o pomoc w transporcie!! :modla:
już skończyły nam się chyba wszystkie możliwe opcje :shake: na prawdę czy nikt nie mógłby pomóc?

Posted

[quote name='ewelinka_m']bardzo prosimy o pomoc w transporcie!! :modla:
już skończyły nam się chyba wszystkie możliwe opcje :shake: na prawdę czy nikt nie mógłby pomóc?[/QUOTE]
Jey no nie dam rady. Teraz odoglnie z czasem po procy u mnie cienko. Dzis co mam troche luzniej...Hmmm, no nie wiem, po prostu nie wiem...

Posted

Erka - zadzwon do EwyB i zapytaj czy by jej tz nie mógł zawieźć...bo gdyby jechał i gdyby było jeszcze jedno miejsce tam to mogłybyśmy dać tam jeszcze jakiegoś psiaka i pojechałyby 2....

Posted

[quote name='Linssi']:mdleje::mdleje::mdleje: skad taki poslizg???
to chyba tam wypilas wczoraj przy telefonie hektolitry melisy na uspokojenie? :cool3:[/QUOTE]
Ano poślizg był bo oczywiście każdy chciał żeby coś gdzieś przewieźć a coś odebrać a jak głupi jeździłem, żeby pomóc i jeszcze za to obrywałem :roll: Planowałem być w domu najpóźniej koło 21-22 a nie po 4 w nocy. Jeszcze nakarmiłem i napoiłem zwierzaki a Domi była mało chętna do spania i ładnie w kość dawała, tak, że nei wiem czy choć 2h dziś przespałem z tego wszystkiego bo rano musiałem lecieć i później porozwozić towarzystwo - Domi do DT a kociaka do lecznicy. Mi to w niektórych momentach nawet melisa by nie pomogła bo po wcześniejszych nieprzespanych nocach też nie było mi na rękę wracać tak późno - ale chodzilo o dobro zwierzaków więc człowiek robił co mógł a niestety dostałem tylko po głowie za to :shake: I to przez czyjeś niedogadanie... To tak gwoli ścisłości ;)

Posted

[quote name='divia_gg']Wlasnie to chcialam zaproponowac;) Wilczo nie masz nic przeciwko:)? Bo w sumie ja jestem dostepna na necie prawie caly czas i na pewno letwiej mi bedzie aktualizowac tego fb:)[/QUOTE]

jasne jasne-juz kasuje

Posted

[quote name='Anashar']Ano poślizg był bo oczywiście każdy chciał żeby coś gdzieś przewieźć a coś odebrać a jak głupi jeździłem, żeby pomóc i jeszcze za to obrywałem :roll: Planowałem być w domu najpóźniej koło 21-22 a nie po 4 w nocy. Jeszcze nakarmiłem i napoiłem zwierzaki a Domi była mało chętna do spania i ładnie w kość dawała, tak, że nei wiem czy choć 2h dziś przespałem z tego wszystkiego bo rano musiałem lecieć i później porozwozić towarzystwo - Domi do DT a kociaka do lecznicy. Mi to w niektórych momentach nawet melisa by nie pomogła bo po wcześniejszych nieprzespanych nocach też nie było mi na rękę wracać tak późno - ale chodzilo o dobro zwierzaków więc człowiek robił co mógł a niestety dostałem tylko po głowie za to :shake: I to przez czyjeś niedogadanie... To tak gwoli ścisłości ;)[/QUOTE]

Tak to bywa, ze czasem nerwy sie kumuluja. Dziekujemy, ze zabrales nasze towarzystwo! :)
Wiem, ze to srednie pocieszenie, ale my tez czasem wracalysmy ok.3.00 z psich tras, a na drugi dzien na 7.30 do pracy ;) taki wlasnie jest ten "biznes" ;)

Posted

Andziu, w razie czego w Celinach są miejsca jakbyście miały coś więcej do zakwaterowania. Dajcie tylko wcześniej znać Ginn, że coś dodatkowo będzie, żeby mogła naszykować budkę.

Posted

[B][COLOR=green]Mały ofik ;-)[/COLOR][/B]
[B][COLOR=green][/COLOR][/B]
[B][COLOR=green]Marzec miesiącem sterylizacji zwierząt.[/COLOR] [/B]

Maksymalna cena zabiegów kastracji:
suka mała i średnia do 35 kg-200zł, suka duża 250zl, kotka 100zł, pies mały i średni do 35 kg-120zł, pies duży-170zł, kocur 60zł.

Gabinety z woj. świetokrzyskiego:

[COLOR=blue][B]ANDRZEJÓWKA-Ciecierze 26[/B][/COLOR]
[B]Przychodnia Weterynaryjna "Zoona"[/B]
Lek.wet. Mateusz Szczepski
26-020 Chmielnik
tel:791-114-114

[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Szkoda, ze tylko jeden gabinet z Kielc ;-([/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue][/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]KIELCE[/COLOR][/B]
[B]Gabinet Weterynaryjny"MEDWET"[/B]
ul. Berberysowej 34
Tel 535 50 11 22.
Mail : [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#3f702e][email protected][/COLOR][/EMAIL]

[B][COLOR=blue]SANDOMIERZ[/COLOR][/B]
[B]Gabinet Weterynaryjny "VERA"[/B]
ul. Mickiewicza 50C
[URL="http://www.vera.estrefa.pl/"][COLOR=#3f702e]www.vera.estrefa.pl[/COLOR][/URL]
lek.wet. Justyna Obara-Gałek kom. 691-916-512
lek. wet. Damian Gałek kom. 667-146-457

[B]Przychodnia Weterynaryjna[/B]
lek.wet.Dominik Sałata
ul.Żółkiewskiego 9
tel.663582301
[URL="http://www.vetsandomierz.pl/"][COLOR=#3f702e]www.vetsandomierz.pl[/COLOR][/URL]