andzia69 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 na wątek schronowy wkleiłam zdjęcia tej sunieczki z wnyków:(:( tu nie będę wklejać... Quote
andzia69 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 a mógłby ktoś zrobić...jak to się zwie...wydarzenie na FB? ja tam zalogowana ale idzie mi to wszystko jak krew z nosa:( link do wątku suni w moim podpisie... Quote
wilczka Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 [quote name='andzia69']a mógłby ktoś zrobić...jak to się zwie...wydarzenie na FB? ja tam zalogowana ale idzie mi to wszystko jak krew z nosa:( link do wątku suni w moim podpisie...[/QUOTE] mowisz i masz-sunia na fb:) Quote
divia_gg Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 to ma sunia z wnykow juz wydarzenie czy nie? Bo nie chce dublowac, ani wchodzic w parade...:) Quote
erka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Domi i kicia wyjechały wczoraj do Krakowa o 2 w nocy. Lenę z Mniowa po sterylce aborcyjnej chcą zostawić weci do jutra w lecznicy. Tak,ze na jutro jest potrzebny ten transport do Celin, po południu. Quote
eliza_sk Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [B]Mataninator [/B]- może skoczysz jutro na Kozią po szkole coś cyknąć sunię - jeszcze przed wyjazdem, co ? Quote
Linssi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Kurrrde, Erka jutro bedzie problem bo na 16.00 mam umowione badania :( chyba ze pogadam z kierowniczka i uda mi sie wymknac pare minut wczesniej z pracy i pojechac do celin. ile tam moze byc km? Quote
Linssi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='erka']Domi i kicia wyjechały wczoraj do Krakowa o 2 w nocy. Lenę z Mniowa po sterylce aborcyjnej chcą zostawić weci do jutra w lecznicy. Tak,ze na jutro jest potrzebny ten transport do Celin, po południu.[/QUOTE] :mdleje::mdleje::mdleje: skad taki poslizg??? to chyba tam wypilas wczoraj przy telefonie hektolitry melisy na uspokojenie? :cool3: Quote
eliza_sk Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Linssi'] ile tam moze byc km?[/QUOTE] 30 km w jedną stronę. Quote
Linssi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 No to nie ma bata - nie wyrobie sie :( nie moge tez odwolac lekarza, bo ciezko mi bylo sie dostac do niego :( Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='eliza_sk'][B]Mataninator [/B]- może skoczysz jutro na Kozią po szkole coś cyknąć sunię - jeszcze przed wyjazdem, co ?[/QUOTE] bardzo bym chciała ale jutro siedzę do 18 na uczelni :flaming: Quote
wilczka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='divia_gg']to ma sunia z wnykow juz wydarzenie czy nie? Bo nie chce dublowac, ani wchodzic w parade...:)[/QUOTE] ma,ale takie kiepskie [url]http://www.facebook.com/?ref=hp#!/event.php?eid=201163096563456[/url] rozsylajcie Quote
agnieszka24 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 wilczko jak możesz to usuń swoje wydarzenie i przejdż tutaj [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=104373426309114[/url] - na to wydarzenie jest już zaproszonych 249 osób. Quote
divia_gg Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='agnieszka24']wilczko jak możesz to usuń swoje wydarzenie i przejdż tutaj [url]http://www.facebook.com/event.php?eid=104373426309114[/url] - na to wydarzenie jest już zaproszonych 249 osób.[/QUOTE] Wlasnie to chcialam zaproponowac;) Wilczo nie masz nic przeciwko:)? Bo w sumie ja jestem dostepna na necie prawie caly czas i na pewno letwiej mi bedzie aktualizowac tego fb:) Quote
erka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [B]Czy ktos może pomóc jutro w transporcie Leny po sterylce z Koziej do Celin k.Bodzentyna ok. godz.15 ?[/B] Quote
erka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Niestety nie jestem zmotoryzowana, jutro rano,żeby zawieźc do schroniska Czoko, która jedzie do Warszawy, pojade taxi, ale do Celin taksówką z suką nie pojadę. Quote
ewelinka_m Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='erka'][B]Czy ktos może pomóc jutro w transporcie Leny po sterylce z Koziej do Celin k.Bodzentyna ok. godz.15 ?[/B][/QUOTE] bardzo prosimy o pomoc w transporcie!! :modla: już skończyły nam się chyba wszystkie możliwe opcje :shake: na prawdę czy nikt nie mógłby pomóc? Quote
divia_gg Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='ewelinka_m']bardzo prosimy o pomoc w transporcie!! :modla: już skończyły nam się chyba wszystkie możliwe opcje :shake: na prawdę czy nikt nie mógłby pomóc?[/QUOTE] Jey no nie dam rady. Teraz odoglnie z czasem po procy u mnie cienko. Dzis co mam troche luzniej...Hmmm, no nie wiem, po prostu nie wiem... Quote
Linssi Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Erka... a ew. okolo 18.00 to za pozno zeby zawiezc sunie do celin, nie? Quote
andzia69 Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 Erka - zadzwon do EwyB i zapytaj czy by jej tz nie mógł zawieźć...bo gdyby jechał i gdyby było jeszcze jedno miejsce tam to mogłybyśmy dać tam jeszcze jakiegoś psiaka i pojechałyby 2.... Quote
Anashar Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='Linssi']:mdleje::mdleje::mdleje: skad taki poslizg??? to chyba tam wypilas wczoraj przy telefonie hektolitry melisy na uspokojenie? :cool3:[/QUOTE] Ano poślizg był bo oczywiście każdy chciał żeby coś gdzieś przewieźć a coś odebrać a jak głupi jeździłem, żeby pomóc i jeszcze za to obrywałem :roll: Planowałem być w domu najpóźniej koło 21-22 a nie po 4 w nocy. Jeszcze nakarmiłem i napoiłem zwierzaki a Domi była mało chętna do spania i ładnie w kość dawała, tak, że nei wiem czy choć 2h dziś przespałem z tego wszystkiego bo rano musiałem lecieć i później porozwozić towarzystwo - Domi do DT a kociaka do lecznicy. Mi to w niektórych momentach nawet melisa by nie pomogła bo po wcześniejszych nieprzespanych nocach też nie było mi na rękę wracać tak późno - ale chodzilo o dobro zwierzaków więc człowiek robił co mógł a niestety dostałem tylko po głowie za to :shake: I to przez czyjeś niedogadanie... To tak gwoli ścisłości ;) Quote
wilczka Posted February 21, 2011 Posted February 21, 2011 [quote name='divia_gg']Wlasnie to chcialam zaproponowac;) Wilczo nie masz nic przeciwko:)? Bo w sumie ja jestem dostepna na necie prawie caly czas i na pewno letwiej mi bedzie aktualizowac tego fb:)[/QUOTE] jasne jasne-juz kasuje Quote
Linssi Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [quote name='Anashar']Ano poślizg był bo oczywiście każdy chciał żeby coś gdzieś przewieźć a coś odebrać a jak głupi jeździłem, żeby pomóc i jeszcze za to obrywałem :roll: Planowałem być w domu najpóźniej koło 21-22 a nie po 4 w nocy. Jeszcze nakarmiłem i napoiłem zwierzaki a Domi była mało chętna do spania i ładnie w kość dawała, tak, że nei wiem czy choć 2h dziś przespałem z tego wszystkiego bo rano musiałem lecieć i później porozwozić towarzystwo - Domi do DT a kociaka do lecznicy. Mi to w niektórych momentach nawet melisa by nie pomogła bo po wcześniejszych nieprzespanych nocach też nie było mi na rękę wracać tak późno - ale chodzilo o dobro zwierzaków więc człowiek robił co mógł a niestety dostałem tylko po głowie za to :shake: I to przez czyjeś niedogadanie... To tak gwoli ścisłości ;)[/QUOTE] Tak to bywa, ze czasem nerwy sie kumuluja. Dziekujemy, ze zabrales nasze towarzystwo! :) Wiem, ze to srednie pocieszenie, ale my tez czasem wracalysmy ok.3.00 z psich tras, a na drugi dzien na 7.30 do pracy ;) taki wlasnie jest ten "biznes" ;) Quote
eliza_sk Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 Andziu, w razie czego w Celinach są miejsca jakbyście miały coś więcej do zakwaterowania. Dajcie tylko wcześniej znać Ginn, że coś dodatkowo będzie, żeby mogła naszykować budkę. Quote
kika22 Posted February 22, 2011 Posted February 22, 2011 [B][COLOR=green]Mały ofik ;-)[/COLOR][/B] [B][COLOR=green][/COLOR][/B] [B][COLOR=green]Marzec miesiącem sterylizacji zwierząt.[/COLOR] [/B] Maksymalna cena zabiegów kastracji: suka mała i średnia do 35 kg-200zł, suka duża 250zl, kotka 100zł, pies mały i średni do 35 kg-120zł, pies duży-170zł, kocur 60zł. Gabinety z woj. świetokrzyskiego: [COLOR=blue][B]ANDRZEJÓWKA-Ciecierze 26[/B][/COLOR] [B]Przychodnia Weterynaryjna "Zoona"[/B] Lek.wet. Mateusz Szczepski 26-020 Chmielnik tel:791-114-114 [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Szkoda, ze tylko jeden gabinet z Kielc ;-([/COLOR][/B] [B][COLOR=blue][/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]KIELCE[/COLOR][/B] [B]Gabinet Weterynaryjny"MEDWET"[/B] ul. Berberysowej 34 Tel 535 50 11 22. Mail : [EMAIL="[email protected]"][COLOR=#3f702e][email protected][/COLOR][/EMAIL] [B][COLOR=blue]SANDOMIERZ[/COLOR][/B] [B]Gabinet Weterynaryjny "VERA"[/B] ul. Mickiewicza 50C [URL="http://www.vera.estrefa.pl/"][COLOR=#3f702e]www.vera.estrefa.pl[/COLOR][/URL] lek.wet. Justyna Obara-Gałek kom. 691-916-512 lek. wet. Damian Gałek kom. 667-146-457 [B]Przychodnia Weterynaryjna[/B] lek.wet.Dominik Sałata ul.Żółkiewskiego 9 tel.663582301 [URL="http://www.vetsandomierz.pl/"][COLOR=#3f702e]www.vetsandomierz.pl[/COLOR][/URL] Quote
Recommended Posts