mshume Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Piszcie do Asior, ma jutro wieczorem albo w poniedziałek odbierać psiaka a mieszka w Krakowie :)erka napisał(a):Jest pani chętna z Krakowa na Anilkę. Wiecie o jakims transporcie? Był jeszcze chetny na jamnisiowatego od Jaagi, ale procedura adopcyjna go odstraszyła:cool3:. Poza tym nic. Quote
eliza_sk Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 [quote name='erka']Nie znacie kogos z Bytomia? Szukam do wizyty przedadopcyjnej dla szczeniaczka czarnego u Jaagi. ATLANTYDA jest z Bytomia i chyba jakaś kombinacja Aleksandra_Bytom czy jakoś tak. Atlantyda robiła nam wizyty. Quote
erka Posted February 5, 2011 Posted February 5, 2011 Nie znacie kogos z Bytomia? Szukam do wizyty przedadopcyjnej dla szczeniaczka czarnego u Jaagi. Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Mshume, odnośnie przyjazdu Asior, to miałaś jakies nieaktualne info:). Do wizyty w Bytomiu znalazłam Telmę, no i okazało się,że pod podanym adresem nikt nie mieszka, równiez nr tel był nieprawidłowy:diabloti:. A ponieważ dzwoniła dziewczyna do mamy Jaagi na stacj., nie ma identyfikacji nr. Quote
divia_gg Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Przypominam o trwajacym bazarku na kieleckie gamonie i dyscyplinuje Was ciotki, bo zadna nawet okiem nie rzuci....:) http://www.dogomania.pl/threads/200887-***-Na-Kielce-ROŻNOŚCI-WSZELAKIE-do-11.02-do-10-rano.-ZAPRASZAM-!!! Quote
mshume Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 no jak ,dzisiaj jedzie ktos z Krakowa do Katowic :)erka napisał(a):Mshume, odnośnie przyjazdu Asior, to miałaś jakies nieaktualne info:). Do wizyty w Bytomiu znalazłam Telmę, no i okazało się,że pod podanym adresem nikt nie mieszka, równiez nr tel był nieprawidłowy:diabloti:. A ponieważ dzwoniła dziewczyna do mamy Jaagi na stacj., nie ma identyfikacji nr. Quote
andzia69 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 mshume napisał(a):no jak ,dzisiaj jedzie ktos z Krakowa do Katowic :) ale my musimy z Kielc do Krakowa dotransportować;) a nie z Krakowa do katowic czy odwrotnie:) dzisiejszy transport do krakowa nie wypalił...na 90% będzie jutro...ale muszę dopytać:( Quote
Zuzka2 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Chyba przez pomyłkę ktoś tu wrzucił zamiast na szczeniakowy wątek 2sunieczki kilkumiesięczne spod Kielc zgłaszane przez erkę (Domaszowice,Wola Kopcowa).Mam panią z Kielc chętną na Domi (ogłaszaną przeze mnie jako Mini owczarek- w opisie oczywiście info,że nie jest to owczarek). erko,jak by ktoś dzwonił o mini owczarka to chodzi o Domi,nie o Agatkę;-) Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 [quote name='divia_gg']Przypominam o trwajacym bazarku na kieleckie gamonie i dyscyplinuje Was ciotki, bo zadna nawet okiem nie rzuci....:) http://www.dogomania.pl/threads/200887-***-Na-Kielce-ROŻNOŚCI-WSZELAKIE-do-11.02-do-10-rano.-ZAPRASZAM-!!! Przywołana do porządku, zaraz rzucam okiem:). Nikt jeszcze nie dzwonił w sprawie Domi. Quote
mshume Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A przepraszam, myśłałam,że Anilka jest u Jaagi :)andzia69 napisał(a):ale my musimy z Kielc do Krakowa dotransportować;) a nie z Krakowa do katowic czy odwrotnie:) dzisiejszy transport do krakowa nie wypalił...na 90% będzie jutro...ale muszę dopytać:( Quote
agasz Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 piszę w imieniu pani,którą przed chwilą spotkałam na spacerze.wieczorem z piątku na sobotę znalazła psa w okolicach Kadzielni. piesek ładny w typie foksteriera-biały w czarne łaty z kopiowanym ogonkiem,zadbany. kontakt na tą panią znajduje się u weta na kaczmarka. Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Agasz, najlepiej by było, gdyby ta pani dała ogłoszenie do Echa, bo pewnie ogłoszenie u weta nie wystarczy. Anilka jutro jedzie do domu pod Krakowem, mam nadzieję, że to już ostatnia zmiana w jej życiu i ten domek będzie juz na zawsze:). Quote
erka Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 A to jeszcze kociaki do adopcji. Bardzo pilna czarna kotka koczująca na klatce schodowej, ostatnio jakis .... tam mieszkający kopnął ja tak,ze spadła z półpiętra. Kotka koczuje na klatce, bo w piwnicy tego bloku jest inna kotka, która ją bije. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Kotka ma ok 2 lat, jest bardzo przyjazna, jest juz wysterylizowana. A to kicius młody, ok 8-10 mies., bardzo milutki, czysty, on ma w tej chwili dt. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
ewab Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bardzo proszę o ogłoszenia dla naszych psiaków z hoteliku w Brzyściu. Są gotowe do adopcji. Są pod naszą opieką już od ponad roku. Elza i Koni - (opisy na str. 59) http://www.dogomania.pl/threads/1777...%C4%99-i-hotel!! Mozart http://www.dogomania.pl/threads/1775...RCIE-FINANSOWE Szopen http://www.dogomania.pl/threads/1777...-na-utrzymanie. Quote
Jaaga Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 A ja myslałam, że tylko niepełnosprawna Albinka i dzikawa Teri maja pecha ze znalezieniem domu. Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 przeslijcie linka do wstawiania fotek z instrukcja-jak mi sie uda to odciaze andzie i wstawie te nasze bidy-bo jak nie to musze wyslac jej fotki i niech ona sie bawi z wstawianiem Quote
erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Dzisiejsza fotka Barego, więcej na jego wątku . Bardzo proszę wykorzystajcie do ogłoszeń. Niestety Bary po kastracji dalej agresywny do innych psów, chyba jeszce bardziej po powrocie z tego domu. Quote
Jaaga Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Bary ma swoją starą obrożę, przywieźli go bez smyczy, więc pewnie był tylko w swoim ogrodzie i ujadał na przechodzące psy, stad nowy nawyk. Wczesniej aż tak się nie zachowywał. Na kazde szczeknięcie w czasie spaceru stawał wyprężony i nasłuchiwał. Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 ERKO_DZIEKUJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Prosze o pomoc w oglaszaniu kieleckich bezdomniakow z kaczowej sznaucer olbrzym-lagodny psiak,bezproblemowy,musial znac podstawowe komendy,ladnie chodzi na smyczy,rowna,spaceruje i truchta przy nodze,brakuje mu dlugich spacerow i bardzo jest spragnionych milosci Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
erka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Widzę,ze sie udało:). Musisz tylko obrócic zdjęcie przed wstawieniem, jak jest odwrócone. Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 o imiona pytajcie andzi lub ewab-bo nie chce pomieszac mlody w typie onka.nie potrzebuje kogos z silna reka jednak musi to byc osoba cierpliwa i z doswiadczeniem. chlopak gryzie-nie jest to jednak agresja lecz to jego sposob na strach. dzis zabralam go na spacer po hotelu i musialam isc z nim na chwytaku-walka byla ostra ale po minucie chlopak zrozumial ze nie dzieje sie nic zlego i pieknie sie przespacerowal,poweszyl i obsikal teren. pojetne psisko i jesli znajdzie sie ktos kto mu pomoze i popracuje z nim bedzie mial wspanialego towazysza. moja sugestia do stozu-wykastrowalabym go-jest nadpobudliwy i jeszcze suka tam ma cieczke wiec mysle ze to tez jest przyczyna jego zachowania.po kastracji moglby trafic do mniej doswiadczonego domu Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ancyk Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 [quote name='erka']A to jeszcze kociaki do adopcji. Bardzo pilna czarna kotka koczująca na klatce schodowej, ostatnio jakis .... tam mieszkający kopnął ja tak,ze spadła z półpiętra. Kotka koczuje na klatce, bo w piwnicy tego bloku jest inna kotka, która ją bije. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us no zesz.. klon mojej zołzy..:( oby szybko znalazła schronienie.. Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 sunia,bardzo wycofana,nie dala sie nawet na chwytaku wyprowadzic,wciska sie w kat budy i udaje ze jej nie ma,a kazda proba wywabienia jej konczy sie klapaniem zebow ze strachu i robi kupki niekontrolowane.sunia mala,przed kolanko Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 przekochana,przekontaktowa,przeprzytulasna sunia,malutka,do polowy lydki,widze ja w domu gdzie sa dzieci-taka zywa maskotka,albo u starszego panstwa-sunia niewymagajaca ale wnoszaca zycie i radosc do domu.niesamowita trzpiotka Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
wilczka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 a teraz dwa szczeniorki ktore podbily moje serce!!!sunie,docelowo beda duze,szczegolnie bura,jasna jest nieco drobniejsza ale nie bedzie tez mala,widac ze brakuje im kontaktow z czlowiekiem,poczatkowo bardzo sploszone ale szybko sie rozkrecily,biala bardziej dzika,burka bajdziej pojetna-2 razy pokazalam patyk i juz wiedziala ze jak rzuce trzeba biec za nim i lapac w pyszczek,fotki kiepskie bo jak wyjelam z boksu to przylgnely do ziemi ale jak nastawilam nos i zabraly sie za oblizywanie mnie to pieszczotom,wyglupom skakaniom,ganianiom nie bylo konca Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us widac tu jakie dzieci przestraszone w pierwszych minutach spotkania.... Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts