Jaaga Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Przepraszam z góry, bo to nie kielecki psiak, ale jakbyscie Cioteczki czasem do niego zagladnęły, to byłabym bardzo wdzieczna. Nikt Szymusiem się nie interesuje, a zabrałam go ze schroniska pokroju Dymin. Moze jak watek nie bedzie na szarym końcu, to ktoś wypatrzy Szymka. http://www.dogomania.pl/threads/185049-Psie-dziecko-w-typie-teriera-niemieckiego-prosi-o-domek.POMOŻCIE-!!!-Katowice. Quote
divia_gg Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Rudzia-Bianca napisał(a):Nie znoszę tych filmików , zawsze się poryczę :( Hmm, mam to samo. Przeciez znam wszytskie te psaiki z forum, historie co i jak, a jednak. Chyba ta muzyka...Tez jestem za jak najbardziej. Basiu czy moge wkleic link do filmiku do mojego bazarku? Nie na sprzedaż oczywiscie a w celach wzruszeniowych. Quote
Basia1968 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Oczywiście kochana - to przecież dla kieleckich psiaków. Quote
Basia1968 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Divia czy możesz zająć się finansami bazarku?? Ja będę filmiki robić, a ty przyjmowac kasę - mogłoby tak być? Ja nie na wszystko mam czas, a Ty masz wprawę. Dawałabys mi tylko znać, ze kasa wpłynęła, a ja robię dany filmik. Te pieniązki byłyby na Werę i na kieleckie psiaczki. Quote
divia_gg Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Basia1968 napisał(a):Divia czy możesz zająć się finansami bazarku?? Ja będę filmiki robić, a ty przyjmowac kasę - mogłoby tak być? Ja nie na wszystko mam czas, a Ty masz wprawę. Dawałabys mi tylko znać, ze kasa wpłynęła, a ja robię dany filmik. Te pieniązki byłyby na Werę i na kieleckie psiaczki. Mysle ze tak. Teraz wychodze, ale mozemy jakos szczegoly dogadac;) Quote
ewab Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 To ja jeszcze dorzucę parę fotek z wczorajszego dnia Przeprowadzka szczeniorków: A gdzie mama? Chyba jej poszukam Quote
ewab Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 [FONT=Tahoma]Nieco zaskoczona nowym domkiem mamuśka:)[/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][FONT=Tahoma][/FONT] [FONT=Tahoma][/FONT] Mag.do można zdjąć z pierwszej Korę. Ona już w DS:)[/FONT] Quote
ewelinka_m Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Basiu filmik super! jeśli chcesz to ja mam takie psie piosenki też mogę Ci podesłać na meila, coś w tym typie dostałam je jak robiłam ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=sgHkFPGZRjM Quote
erka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Wizyta przedadopcyjna dla Berty wypadła pomyślnie , tak,że sunia już wkrótce pjedzie do nego domu w Tomaszowie Mazowieckim:). Quote
Kashdog Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Basia1968 Filmik naprawdę EXTRA !! W czasie oglądania co chwila mnie ciary przechodziły :diabloti: Dzisiaj odwiedziłyśmy p.Anie, zabrałyśmy na 2,5h Puszka i Tunie i oczywiście są zdjęcia ;) Spacerowałyśmy: I pokazałyśmy Tuni, że inne psy wcale nie są takie straszne jak jej się wydaje Quote
erka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Być może /na50%/ eliza_ska bedzie jutro jechała do Krakowa z psiakiem, mogłaby też zabrać czarną szczeniorkę. Ale trzeba by było ją zawieźć do Jędrzejowa. Czy ewentualnie ktos mogłby pojechac jutro o 14 -tej? Quote
Igiełka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Witajcie Ciotki Ja też chcę Wam pomóc tylko trochę w innej formie- trochę inaczej... Miejsce bezpieczne, sprawdzone, bezpłatne. Mój płatny tymczas do którego zmusiła mnie sytuacja życiowa nie ma przebicia na dogo... mimo że poza nim uratowałam wiele psiaków.A ja chciałam mieć tylko na jedzenie, które jest niezbędne do życia. Inaczej mówiąc proza życia-niestety. Teraz płatny zamieniam na tymczas za mile widziane dary żywnościowe i środki czystości. Każdy psiak zasługuje na odrobinę miłości i godne życie. Tak jak człowiek zasługuje na danie mu szansy. A tymbardziej ten, który się naprawdę stara. Który innym może nie dużo ale szczerze pomaga. Czasem wystarczy tylko... czyjaś pomocna dłoń. Podana w odpowiednim momencie życia. A może zmienić tak wiele... Chociaż nie można się poddawać i trzeba iść naprzód -jak to mówią świat jest piękny. Słońce świeci dla Nas Wszystkich. Będzie dobrze- musi tak być- nie ma innej opcji. Mam dwa wolnie miejsce z tym że jedno trzymam dla Gwiazdki suni ze sznurka od kaloryfera ( miejsce czeka ale napewno to jeszcze niem wiem czy do mnie kochana przyjedzie) drugie jest wolne może uratuje życie jakejś suni potrzebującej schronienia. Suczki będą miały zapewnioną troskliwą opiekę, staram się jak tylko potrafię by psiakom niczego nie brakowało. Uśmiech na pyszczkach uratowanych podopiecznych powoduje że łży spływają po policzkach ze szczęścia i na sercu się robi ciepło. Może nie mam ceramicznych misek czy legowiska z reklamy... ale co tam z Rudosławą cieszymy się że mamy siebie. A przecież to jest najważniejsze.;);) Quote
Basia1968 Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Igiełka jak ja Ciebie doskonale rozumiem. Ale to zrozumie tylko ten, kto tego doświadczy - jak los bywa okrutny, jak cyt. Ciebie :Czasem wystarczy tylko... czyjaś pomocna dłoń. Podana w odpowiednim momencie życia. A może zmienić tak wiele... Proszę napisz mi na pwadres - sama mam już wielkie g... ale kocham pomagać - Quote
Igiełka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Basia1968 bardzo dziękuje jak to jest dużo jak Ktoś cię rozumie. Nie umiem wysyłać pw aż wstyd się przyznać. Quote
erka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 I to jest właśnie problem, bo bardzo chętnie skorzystałybysmy z Twojego dt, gdyby nie odległość. Szkoda,że nie jesteś bliżej, bo bardzo by się nam przydała pomoc. A w tamtych rejonach nie potrzebują dt?:roll: Quote
ewab Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Do Igiełki miała jechać Nutka, ale została na stałe w DT. Quote
Igiełka Posted May 8, 2010 Posted May 8, 2010 Ciotki ja wiem że to kawał drogi. Nutka jest już szczęśliwa w Ds z czego bardzo się cieszę. Quote
Igiełka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Następny dramat bezbronnych i niewinnych psiaków. :-(:-( Quote
erka Posted May 9, 2010 Posted May 9, 2010 Niestety to jest bardzo częste na wsiach, że te ......... przywiązują psy do jakiegoś kołka w polu, czasami nawet bez takich prowizorycznych bud, gdzie psy konają z pragnienia na palącym słońcu bez grama wody :angryy:. I co tu robic z takim narodem, prymitywni, okrutni ludzie.:mad: A to ten psiak z lasu, na działce u p.Ani. Jest podobno bardzo miły, grzeczny, nie szczeka tam, co ważne, bo może na razie nikt nie doniesie,ze on tam jest. Na razie biedak jest przywiązany, bo nie było wiadomo, jak sie będzie zachowywał, czy nie będzie chciał uciekać, a tam bardzo niskie płotki. Ale jest bardzo spokojny, szczęśliwy,że ma pełną michę i dach nad głową. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts