Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 770
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Już mi ptaszyny ćwierkały ;) Straaaaasznie się cieszę, że dziewczynka ma domek. :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:Wieczorem dogramy sprawę dostawy Księżniczki Niny do Grodu Kraka :)

Posted

Ja właśnie przyleciałam i choć ledwie żyję to strasznie się cieszę.:multi::multi::multi:Czekam na decyzję o wyjeżdzie do Krakowa ,ale po Ninkę i tak muszę pojechać jutro. Czy przenocujesz ją Asiu, jeśli pojedziecie w niedzielę? Wtedy pojechałabym do malagos po południu...

Posted

Jestem i ja.
Tak, Ninka je suchą karmę, woli te drobne chrupki. Ale jak sie nico przegłodzi, to też źle nie będzie.
Co jej spakować, te wypisy z Palucha?

Posted

[quote name='malagos']Jutro po południu migdalena przyjeżdża po Ninkę, a mshume ją przenocuje i zawozi, hen, daleko..............![/QUOTE]

O mamo jakie wieści !!!! Bardzo się cieszę !!!! :)

Posted

[quote name='migdalena']Ninka prosi o deklaracje:oops:
A ja proszę o wygłaskanie futrzaka:p.[/QUOTE]
a tak a propos, czy osoby deklarujące wpłaty, wpłaciły? Czy wszystkie koszty pokrywa migdalena?......Alekssandra - post 199, Margi post 201..

Posted

[quote name='malagos']a tak a propos, czy osoby deklarujące wpłaty, wpłaciły? Czy wszystkie koszty pokrywa migdalena?......Alekssandra - post 199, Margi post 201..[/QUOTE]

Od Margi otrzymywałam co miesięczne wpłaty(po 15zł) o czym pisałam i za które raz jeszcze dziękuję, pierwszy miesiąc ufundowała niezawodna malawaszka , a "moja" Alekssandra podarowała 100zł.Tak się mają sprawy finansowe.
Niedawno otrzymałam od koleżanki 50zł. i to pójdzie na transport. Zatem wszystko gra:lol:
Myślę,że wycieczkę do Krakowa będzie miała w prezencie od cioteczki mshume;)

Posted

Powiedziałam Ninusi, ze jutro jedzie... Podeszła do mnie po raz pierwszy tak przez całą kuchnię, z machającym sie ogonkiem, i przytuliła... Jejku, jak ją oddać?.........
Migdalenko, zobaczysz jutro, czy sie zmieniła :)

Posted

jesoo, mam nadzieje, ze mała nie załamie sie bardzo tymi przenosinami :(
żeby tylko nie pomyślała, ze znów została porzucona :( Tego najbardziej nie lubię w tymczasowaniu :( tego co myśli sobie taki pies :placz:

Posted

Ninusia, Malagos :( Ja mysle,ze jak ona raz juz sie przekonala, ze czlowiek jest dobry, to sie znacznie szybciej otworzy na nowych wlascicieli. Ale pewnie bedzie roche tesknic. Niech naszykuja paroweczki cielece i inne smaczki ;)

Posted

[quote name='malagos']Powiedziałam Ninusi, ze jutro jedzie... Podeszła do mnie po raz pierwszy tak przez całą kuchnię, z machającym sie ogonkiem, i przytuliła... Jejku, jak ją oddać?.........
Migdalenko, zobaczysz jutro, czy sie zmieniła :)[/QUOTE]

Malagos bedzie dobrze musi,dzieki Tobie taka jest

Posted

Pojechały do Warszawy.
Ninusia na tylnym siedzeniu, na kocyku...Jak wyjeżdżały z bramy, miała oczki we mnie utkwione... Cholera, przecież ona jedzie po nowe, lepsze życie!