Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jamnik jest z tego wątku: http://www.dogomania.pl/threads/173705-Wybierz-psiaka-i-zrA-b-mu-chociaz-1-ogA-oszenie-schroniskowe-slicznoA-c-proszAE?p=14343159#post14343159

Jest bardzo spokojny, zrównoważony. Przebywa w schronisku, w boksie zawsze staje obok, jest coraz bardziej smutny i zrezygnowany - aż pracownicy schroniska proszą o pomoc dla niego. On pilnie potrzebuje choćby DT, dajmy mu to przed świętami... Jest zachipowany i zaszczepiony p/wściekliznie, ma ok. 2 lat.

Oto kilka zdjęć:

taki jestem chudy:

Ogłoszenia na:

allegro.pl
sprzedasz.pl
gumtree.pl
ojej.pl
eoferty.pl
kupiepsa.pl
adopcje.org
adopcjapsa.pl
ale.gratka.pl
hodowcy.com.pl
adin.pl
olx.pl
kupsprzedaj.pl
nasipupile.pl
petworld.pl
mojpupil.pl
psydoadopcji.pl

Jest jeszcze na GoldenLine, Facebook'u

Kontakt do ogłoszeń:
[email protected]
664 532 841

• Replies 179
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no i jestem 2.
Jamnis jest w naszym, dolnoslaskim schronie.

Psineczek bardzo fajniutki jednak widac ze cierpi z podiwu miejsca, w ktorym jest.
Jak juz pracownicy sami zasugerowali nam zeby mu pomoc na cito to dobrze neie jst.

Niestety dt u nas nie ma. JA moge wzaic go na kilka dni do wrocka ale to nie tymczas, raczej przetrzymanie pzred podróżą do ds.

Moze jakieś imie chłopczykowi nadamy? Semir?

Posted

kora78 napisał(a):
ma 2 lata wg pracowników

Poprawiłam. Kurczę, ciekawe jak on zachowuje się w stosunku do dzieci... Dziś mialam telefon o mojego Mariana, ale on jest niezbyt do małych dzieci...

Posted

ladySwallow napisał(a):
Do góry... Zapraszamy ciotki, prosimy o pomoc!

Biedny jamnior... :shake: I też sobolowy, jak Marian... Trzeba mu zrobić allegro.

A co do imienia... Może Stefan? :evil_lol:

Posted

jeśli się coś znajdzie w transportowym, to czemuby nie :)

co to sobolowy jamnik?

do dzieci go nie znamy. i nie ma jak poznać, nie możemy go wyciągać na spacerki, jak żadnego

Posted

mamanabank napisał(a):
nie, oprócz tej pani z Zabrza nikt potem nie dzwonił... a ona czy wzięła jakiegoś psiaka, wiesz coś?

Nie wiem niestety

Wrzuciłam jamnisia na psydoadopcji i Facebooka, nie pisałam w jakiej miejscowości ani nawet województwie

Jest jakaś szansa żeby go wykastrowali? choć takiej chudziny to lepiej nie męczyć dodatkowo operacją, jemu DT potrzebny żeby trochę ciałka nabrał, bo na razie to skóra i kości :( :(

Posted

No niestety, tymczas w Zamościu nie wypalił. Ja go nie wezmę, bo jadę na święta do domu. Pytałam na kilku wątkach tymczasowych, czy ktoś go może wziąć - cały czas mam przed oczami wizję jamnika w pseudo... Albo - nie wiem, co gorsze - jamnika umierającego w depresji...

Jamnik sobolowy to umaszczenie - nasz Maniuś takie ma właśnie...

Ogłaszam psiaka na większości najbardziej znanych serwisów zwierzęcych, we wszystkich na województwo mazowieckie.

http://allegro.pl/show_item.php?item=971587303

Posted

kora78 napisał(a):
on jest w dolnośląskim

i dziękujemy za allegro i za ogłaszanie na tymczasy :)

Wiem, że jest w dolnośląskim - ale ogłoszenie na mazowieckie przyniesie więcej odpowiedzi, tym bardziej, że pies jest w schronisku i każdy mógłby sobie go znaleźć.

Posted

jak już trzeba wybierać wojewóztwo, to ok, wybieraj jakie uważasz
ważne by domek znalazł dobry i szybko

a nie sądzę, by go sobie ktoś znalazł, bo w dolnośląskim jest kilka schronów, nie tak mało przecie. Jeździć tak wszędzie i szukać, to by chyba nie wyszło nikomu